Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לקנות אוטו בתקציב של 100-120 אלף

מה עדיף פ'יגו 307/מאזדה 3/גולף ? מבחינת אמינות,דלק והנאה בנהיגה

תודה :)

פורסם

בתקציב שלך נכנסת מאזדה 3 חדשה שלפי הביקורות היא בהחלט מהנה לנהיגה, אמינות אי אפשר לדעת אבל היא מבוססת על הדגם הקודם שהתברר כאמין מאוד ולמאזדה יש מוניטין אמינות גבוה, והיא תתן את התמורה הכי טובה לכסף.. אם אתה מחפש יותר איכות אז גולף יד שניה מאובזרת גם תתאים.. את הפיז'ו הייתי פוסל, ה308 החדשה נכנסת בתקציב בגרסתה הבסיסית. מבחינת ביצועים לדעתי גולף TSI אם תמצא יד שניה שתכנס לתקציב היא תתן ביצועים הכי טובים בשילוב עם צריכת דלק נמוכה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

עם אתה משווה את הדגמים הישנים של ה3,אני כבעל 2 מכוניות פיג'ו 307 ומאזדה 3 יכול להגיד לך שה307 עולה על המאזדה כמעט בכל תחום,עם זה הדגם החדש אז אין לי ממש התנסות בו.

• תוכן חדש...