Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי רכב פולו 96 מנוע 1400.

בשבוע האחרון שמתי לב שאני מאבד כמויות גדולות מהנוזל הקירור

נסעתי למוסך לראדיאטורים. בראיה חיצונית הוא שלח אותי למכונאי רכב אחרי שפתח את הפקק של מילוי השמן

וראה עליו משהו לבן... טען שזה מים שחדרו לראש מנוע.

נסעתי למכנואי הוא אמר לי אותו הדבר.

האם הדבר חד משמעי , זאת אמרת צריך להחליף ראש מנוע??.

כמה דבר כזה אמור לעלות ???

יתכן ויש קשר למשאבת מים?? כי הוא גם ציין את זה.

כמו כן טיפול החלפת שמן אחרון בוצע לפני 17 אלף קילומטר.

תודה לעוזרים!

פורסם

קודם כל החלפת השמן הייתה צריכה להתבצע ב 10K כל זמן שאתה מושך ללא החלפת השמן אתה מקצר את חייו של המנוע

בקשר לחדירה של המים לשמן אתה צריך לתקן את התקלה כמה שיותר מהר, כי מים משפיעים לרעה על השמן.

אם תמשיך לנסוע ככה בסוף תהיה חייב להחליף את כל המנוע.

פורסם
קודם כל החלפת השמן הייתה צריכה להתבצע ב 10K כל זמן שאתה מושך ללא החלפת השמן אתה מקצר את חייו של המנוע

בקשר לחדירה של המים לשמן אתה צריך לתקן את התקלה כמה שיותר מהר, כי מים משפיעים לרעה על השמן.

אם תמשיך לנסוע ככה בסוף תהיה חייב להחליף את כל המנוע.

לתקן הכוונה להחליף ראש מנוע..???

פורסם

קודם כל צריך לפרק את הראש מנוע ולבדוק אם הבעיה זה רק שריפה של האטם ראש או שחייבים גם להשחיז את הראש.

בדרך כלל הבעיות של ראש מנוע נובעות מהתחממות יתר של המנוע, שימוש בנוזל קירור עם איכות ירודה או במים במקום נוזל קירור שמאיץ את האיכול של הבלוק וראש המנוע.

כמובן שאחרי השיפוץ חייבים להחליף את שמן המנוע + מסנן שמן + נוזל קירור

פורסם

האם הרכב התחמם לך בצורה קיצונית לאחרונה ?

הוצא את מדיד השמן ובדוק את צבעו.

פתח את פקק מילוי השמן כאשר הרכב בטמפ' נמוכה.

אם תראה טחינה על פקק השמן ו/או על המדיד,תדע שנפרץ אטם ראש המנוע בסבירות גבוהה.

אין קיצורי דרך,יש לפרק ראש מנוע,לשלוח לחרט (תחילה לבדוק האם הראש אינו סדוק כי אז אי אפשר לשפץ,תצטרך להביא ראש אחר מפירוק ולשפצו.

אם הראש תקין, שולחים ליישור,למילוי והשחזה ובדיקת הראש בלחץ כדי לוודא שהכל תקין.

מומלץ להחליף:טיימינג כולל מחזירי שמן+מותחנים (+משאבת מיים אם לא הוחלפה ב-50,0000 הק"מ האחרונים.

הכי חשוב,יש לבדוק את הסיבה,שהובילה להרס הראש ואם אכן היא התחממות ולא בלאי של האטם יש לאתר את התקלה ולא להוציא את הרכב מהמוסך אחרת אתה תפרק כמה פעמים ראש מנוע לחינם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...