Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שלצערי נפרץ לי האוטו ונגנבה המערכת אני כרגע נאלץ להסתפק ב-HU הזה: Kenwood 237AY שחבר של אבא שלי הביא לי. הבעייה עם המערכת הזאת היא שאין לה כניסה למגבר, אבל היום פגשתי שכן שטען בתוקף שבכל זאת אפשר לחבר למערכת מגבר ע"י איזה "קומבינה", לשכן דרך אגב יש גם מערכת כזו והוא אמר ששבוע הבא הוא הולך לשים מגבר.

השאלה שלי האם זה ייתכן?

לינק לפרטים על ה-ר"ד:

http://www.kenwood.eu/products/car/receivers/cd/KDC-W237AY/details/

פורסם

לא צריך שום קומבינה.

איזה מגבר יש לך? אולי יש לו כניסה מתאימה לחיווט שמיועד לרמקולים, ואז תוכל לחבר ישירות.

אם לא, אז יש מה שנקרא "מנחת": רכיב מסוים שממיר את האות מחוטי הרמקולים לאות במוצא של RCA. עלות הטובים ביותר היא כמה מאות שקלים.

מתחדשת*

פורסם

אין לי שום מגבר, התכנון אבל היה לקנות אחת ביחד עם סט קומפוננט של MOREL PULSE 6.

אז מה שאתה אומר זה שאני יכול לקנות את זה בראש שקט וזה יעבוד ללא בעייה?

פורסם

או קיי תודה רבה!

אפשר המלצה למגבר כזה? בעיקרון התקציב שלי מאוד נמוך עומד על ה-1000 ש"ח למגבר+ זוג קומפוננט שהקומפוננט מתוכנן להיות ה-MOREL PULSE שעולה כ-420 ש"ח ככה שזה משאיר לי 600 ש"ח למגבר.

ומצטער על החפירות, פשוט דפקו אותי כבר פעם אחת בהתקנה של המערכת ואני לא מעוניין שזה יקרה שוב.

פורסם

ת'האמת (כלומר את האמת) הייתי מוסיף עוד קצת לתקציב וקונה מגבר יד שנייה טוב.

כמו למשל MAC AUDIO Z4200 הישן או JBL 75.4 ייעשו את העבודה יותר מידי טוב!

את הפולס אפשר להביא ב380-390 ש"ח.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

או קי, זה בתנאי שאני ימצא אותם יד2.

ובכל זאת עם אני קונה משהו חדש על מה הייתם ממליצים? משהו פשוט שה-MOREL יעבדו איתו טוב.

פורסם

עם אתה כבר מוציא כבר כסף על מגבר וקומפוננטים תקנה כבר איזה רדיו דיסק JVC ב 700 שקל זה כבר

יתן לך איכות יותר טובה מחיבור מה שיש לך למנחת.

פורסם

המערכת הראשונה שלי הייתה מגבר של pulse audio ba4400 וקומפוננט של מורל טמפו-

למערכת בתקציב שלה היא הייתה נשמעת יחסית טוב, אם אתה מהמרכז גש לציון מהתחנה המרכזית,המחיר לא אמור לעלות יותר

מ1K לאחר התמקחות קטנה.

עריכה : אני רואה שאתה לא צריך מגבר 4 ערוצים, אלא 2 ערוצים - לכן הייתי מנסה להשיג את KX250.2 של קיקר מיד שניה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...