Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זליגת מתח? בלנו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי בלנו שנת 98 1600

לאחר כמה ניסיונות להניע את הרכב בבוקר אשר כשלו

החלטתי לזהו נסעתי לחנות שממנה קניתי את המצבר בן 9 חודשיים

לבדיקה הבחור בדק את המתח מהמצבר וגם תעינה מסתבר שהכל תקין

לאחר מכן בדק זליגה ומסתבר שהאוטו שותה את המצבר בזמן כבוי

הרדיו דיסק לא דולק והדיבורית.

האם הדיבורית כאשר היא כבוי יכולה לצרוך?

או שהבעיה היא ברדיו דיסק?

פורסם

נראה על פניו שהרדיו דיסק לא חובר נכון לכן הוא צורך זרם גבוה גם כאשר הוא מכובה.

הוצא את הפיוז של הרדיו ובדוק שוב פעם זליגת זרם, או לחילופין סע מספר ימים ללא הפיוז של הרדיו ובדוק האם עדיין יש בעיות התנעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתור בדיקה ראשונית הייתי מנתק את המצבר בסיום הנסיעה עד ליום המחרת.

בבוקר קם ומחבר מחדש את המצבר ומנסה להניע.

האוטו מניע, יש זליגה שאוכלת את המצבר וזה יכול להיות הרבה דברים.

האוטו לא מניע, גש תחליף את המצבר.

בנוגע לרדיו, סתם דוגמא: יש לי בבית רדיו דיסק פשוט שאם תשאיר אותו כבוי כמה ימים ברכב ולא תניע את הרכב שבוע המצבר יגמר.

חפרתי ברדיו לחפש את הבעיה ומצאתי שיש בו LED קטן שדולק תמידית גם כאשר הרדיו כבוי, הוא כביכול אמור להאיר את הכנסת הדיסקים, למה דולק תמידית? את זה צריך לשאול את הסיני שבנה את הרדיו...

פורסם

לא ייתכן שלד בלבד יגרום למצבר להתרוקן , זה כמו שתנסה לרוקן בריכת שחייה עם כוס , קח כמה ימים, קח גם שבוע, ותחזור עם התוצאות :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
חפרתי ברדיו לחפש את הבעיה ומצאתי שיש בו LED קטן שדולק תמידית גם כאשר הרדיו כבוי, הוא כביכול אמור להאיר את הכנסת הדיסקים, למה דולק תמידית? את זה צריך לשאול את הסיני שבנה את הרדיו...

צריכת הזרם של לד בתיכנון נכון נעה בין 5-10 מיליאמפר שזה יכול לגמור מצבר אבל אחרי מספר חודשים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה צודק, יכול להיות שיש עוד צרכן ברדיו שמושך זרם, לא חפרתי שם לעומק, מדובר ברדיו זול שלא שווה היה להשקיע בו, בכל אופן, אם הרדיו היה מורכב ברכב אחרי שבוע בערך ללא נסיעה הסטרטר כבר בקושי מסתובב.

אגב, הרדיו היה מורכב נכון תוך הפרדה בין 12 וולט לשמירה על הזכרונות ו 12 וולט להדלקה.

• תוכן חדש...