Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

הסיפר הוא כזה, אני כרגע גר לבד בדירת שלושה חדרים.

בזמנו התקנו מזגן מיני מרכזי (או מרכזי, לא יודע...) שהיה אמור לקרר בו זמנית שני חדרים וסלון. (למזגן עצמו יש 4 יציאות קירור) אז היו 3 נפשות בבית.

עכשיו אני גר בדירה הזאת לבד, והמזגן עובד כ4 שעות ביום. כשהמזגן אמור לקרר רק חדר אחד (שבו אני נמצא)

המזגן הוא של אלקטרה לפני כ 5 שנים פחות או יותר.

האם זה בזבוז גמור? או שאולי ההבדל לא כזה גדול בין מזגן 1כס לבין 3.5?

אולי עדיף להתקין מזגן קטן רק בחדרי?

אלקטרה אולי עושה הסבה למזגן קטן יותר? או משהו בסגנון?

אשמח לשמוע דעות...

תמיר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אין דבר כזה "הסבה למזגן קטן".

כלומר, אני מניח שמבחינה טכנית אפשר להרכיב מזגן קטן יותר במקום המזגן המרכזי הנוכחי, לבטל חלק מהיציאות ולמזג רק חדר אחד, אבל במחיר שזה יעלה לך זה פשוט לא ישתלם.

הפיתרון הכי קל ומהיר הוא לסגור את תריסי המזגן בחדרים בהם אתה לא זקוק לקירור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם עשית טיפול למזגן שכלל ניקוי /החלפת פילטר ומילוי גז ?

תתפלא,זה עושה פלאים למזגן ומומלץ לעשות בכל שנה.

אני עשיתי לבד בבית לשני המזגנים שלנו ניקוי פילטר מכל הג'יפה ומזגנים פשוט מקפיאים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תגיד, טרחת בכלל לקרוא את ההודעה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי מה שרשמת הפיתרון היעיל יהיה מבחינתך רכישת מזגן חדש לחדר שבו אתה זקוק לו(כל זאת במידה ואתה לא מתכוון לעבור דירה בזמן הקרוב),החיסכון יגיע בדמות חשבון חשמל מינימלי לעומת חשבון של מזגן 3.5 כ"ס.

• תוכן חדש...