Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב הזה קונים מחשב המיועד לשקע הניהול, שם המחשב המקורי לרכב הזה הוא NGS ועלותו בEBAY כ 230 דולר.

ישנם עוד כמה מחשבים שמתאימים לרכב הזה.

פעם דיברתי עם מישהו שאמר לי שקיים כבל מיוחד שמתחבר למחשב נייד עלות הכבל + תוכנה כ800ש"ח.

פורסם

יקיר המחירים שאתה אומר נשמעים לי הזויים הכבל שאני עובד איתו רק ה-IDS ללא המעביר לשקע ישן עולה כ 18000 שקלים עזוב את התוכנה שהיא בכלל יקרה ויש לה עדכונים כמעט מידיי יום.

לא יודע מאיפה הבאת את המחיר הזה ודרך אגב כרטיס התוכנה של הNGS עולה ממש יקר כמה אלפים ולא כמה מאות, אתה יכול לשאול את דויד ברזילי יש לו NGS ללא כרטיס תוכנה עם עלות של NGS חדש עולה סכום כזה הוא לא היה חושב פעמיים וקונה.

פורסם

אם מדברים על NGS מה החברה הזו בדיוק, הכוונה היא יצרן OEM של פורד\מאזדה ?

זה המכשיר שמשתמשים במוסכי היבואן או יש עוד סורקים מקוריים ?

ומה עושה המוצר שבתמונה ? (גם נראה לי של NGS)

מכשיר.jpg

פורסם

המכשיר בתמונה לא מוכר לי ובוודאות שלא היה לנו כזה מעולם בארץ.

ועכשיו לגבי השאלה שלך NGS הינו מכשיר האבחון כמעט הכי ישן היה רק עוד דגם אחד לפנו שעבד עם צפצופים שאתה מוציא מהם קוד תקלה.

NGS מתאים לרכבים ישנים שבהם עדיין לא קיים שקע OBD2 מאז ה-NGS עברו בארץ עוד שלושה דורות של מחשבים.

מחשב הנקרא WDS לאחר מכן מחשב כף יד עם תוכנה וקיום אנו עובדים עם מחשב נישא רגיל שקיימת בו תוכנה מתחבר אליו מכשיר שממיר את הנתונים ממחשב ניהול המנוע.

לי אישית ואני לא יודע אם זה קיים במוסכים המורשים קיים מכשיר שאני מחבר אותו לממיר שבעזרתו אני יכול לקרוא גם רכבים עם שקע 17 פינים, אך כל המוסכי רשת עדיין מחזיקים ב NGS לאבחן תקלות ברכבים הישנים יותר ומחשב נישא עם תוכנה וממיר לרכבים חדשים יותר בעלי שקע OBD2.

מקווה שהצלחתי לעזור לך להבין.

• תוכן חדש...