Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי זמן שלא שיניתי דבר במערכת,הגעתי למסקנה שאני לא מרוצה מהתוצאה הסופית.

לא מזמן עברתי לביי אמפינג - השינוי לא היה כזה גדול בכלל.

הטוויטרים עדיין צורחים,קצת פחות ממקודם אבל עדיין צורחים,הטוויטרים מכוונים כלפי הנהג ויושבים על הדשבורד(און אקסיס?)

הטוויטר הימני ממש צורח לפעמים אז הסטתי אותו שלא יהיה מכוון ישירות לאוזן,שינוי לטובה,אבל לא מספיק.

מיד - אני מרגיש שממש חסר לי.

הנקודות חיתוך של הסט הם טוויטר 3.15 ומעלה בסלופ 12 ,מידבאס 3.15 עד 63 בסלופ 12.

ניסיתי לשחק עם הנקודות לראות אם אני מצליח להשיג מיד יותר טוב ,ללא הצלחה,זה נשמע לי בדיוק אותו הדבר.

הקרוסים במגברים מבוטלים,הכול נחתך דרך הHU.

המערכת עלתה לא מעט כסף,ואני חושב שהרכיבים הם די טובים,לא היי אנד מן הסתם אבל די איכותיים.

ההתקנה מקצועית,לא נחסך על חיווט(סטינגר ואודיסון),ואני אחרי כל זה לא מרוצה מהתוצאה הסופית.

בנוגע לטוויטרים אם אני יתקין אותם בקורות יהיה שיפור?

ויום ראשון כנראה אני יקנה איטום,באלק של סקונד סקין פרו,נאטום 2 דלתות קדמיות ונקווה לשיפור משמעותי,מה עוד אני יכול לעשות כדי למצות ולסחוט את המיטב מהמערכת?

תודה לעוזרים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא אוהב את הסאוונד של מורל.

לא שמעתי את האייליט אבל שמעתי כמה דוטקים וכמה היברידים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוופרים של אילייט הרבה יותר דומיננטים מהדוקט\הייבירד

ה-MT23 הוא טוויטר מצויין מפורט ורך ,שלא צורם באוזן

לדעתי השילוב הנ"ל הוא אופטימאלי

בסגנון אחר אתה יכול ללכת גם על L6+L1PRO אקטיבי.

פורסם

תנסה לחתוך את הטויטר באיזור 6-7 KHZ בסלופ 6 DB ושחק עם גיין של טויטרים.השינוי יהיה לטובה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לפני שרכשת את ההי אנרג'י האם שמעת את הסט ואהבת את הסאונד?

לפי החתימה שלך יש לך רכיבים מעולים ואין סיבה שלא תאהב את הסאונד .אלא אם כן ההיי אנרג'י לא בשבילך ממליץ לך לשמוע סטים של CDT AUDIO החל מסדרת הHD ומעלה.

פורסם

יש כמה אפשרויות:

1. המערכת שלך לא מכוונת.

2. הוופרים שלך מותקנים בצורה חובבנית.

3. יש פאזה הפוכה בין הוופרים.

4. "התנגשות" חיתוכים בין ה HU למגבר.

אין שום סיכוי בעולם שאחרי מעבר לבי-אמפ לא שמעת הבדל, כנראה שיש אצלך בעייה. תגיע לאחד המפגשים ואני בטוח שתמצא מישהו שיסכים לעזור לך לסחוט את המיץ מהמערכת (כמובן שאחרי בידוד, אני בכלל לא מבין למה להשקיע אלפי שקלים במערכת שהדלתות לא מבודדות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אהבתי מאוד את היי אנרג'י ושמעתי אותו בכמה רכבים .

איך אפשר להתקין וופרים בצורה חובבנית?

אצלי הם מותקנים על הגבהת פלסטיק מקורית,ויש להם חיווט חדש ולא המקורי.

התנגשות בין המגבר לבין הHU אני די בטוח שאין.

כי במגבר של הטיוטרים האודיסון - אין בכלל קרוס,והקרוס באודיו סיסטם מנוטרל לגמרי.

אני יגיע למפגש,בתקווה שעד אז יהיה בידוד ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לברר מה השתבש שם.

תודה רבה

עריכה: עכשיו שאני חושב על זה,אתמול חתכתי את המידבאסים על 50 הרץ,ביטלתי את הסאב,והסט בקושי הוציא באסים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
איך אפשר להתקין וופרים בצורה חובבנית? אצלי הם מותקנים על הגבהת פלסטיק מקורית

Said enough.

צריך לבדוק שהם מחוברים לדלת בצורה חזקה ביותר, בלי רווחים מסביב למסגרת או החור ורצוי על טבעת עץ מפחיתת-ויברציות.

תעשה בידוד טוב לדלת, תתקין את הוופרים בצורה מאסיבית, תראה שהם באותה הפאזה ואז תתחיל כיוונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אז היתי עד עכשיו ברכב.

מרוב שסמכתי על ההתקנה ב1000% לא בדקתי אותה מאז שעברתי לביי אמפינג.

אז ככה :

א.טוויטר ימין (הזה שצרח ממש) פאזה הפוכה

ב.מידבאס שמאל פאזה הפוכה - בגלל זה לא היו לי באסים בכלל מהסט

ג.ההגבהות פלסטיק יושבות 100% על הדל עם ספוג מסביב,אבל החיבור בין ההגבהה לרמקול הוא ככה ככה,אני יעשה אותם מעץ,ועל העץ דינאמט.

הטוויטר הימני הפסיק לצרוח,אבל עדיין צריך קצת לעשות אותם יותר עדינים,אני ישב יותר מאוחר על כיוונים.(הגיין במגבר של הטוויטרים סגור לגמרי)

יש שיפור במיד אבל לא משמעותי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תחתוך טויטרים גבוה יותר בסלופ נמוך יותר.זה היתרון של בי-אמפ,הגמישות.עד שתגיע למצב שאתה אוהב.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תנסה לנתק את האודיסון מהטוויטרים, ולחבר את האודיוסיסטם שלך גם למידבסים וגם לטוויטרים [תהיה כמה זמן בלי סאב, לא קרה שומדבר:)]

תראה אם זה משפיע.

אם אני לא טועה כל מי שחיבר את האודיסון הנ"ל לטוויטר כלשהו טען שהוא בהיר מדי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נכון, גם אני לא אהבתי את ביצועי הטוויטרים על שני מגברי אודיסון מהסדרה שלך (וזה עוד עם טוויטרים רכים של מורל, הטוויטרים של הרץ יותר "עקוצניים" בבסיסם). גם אם הגיין היה אפס - הטוויטרים היו מאוד בהירים וחסרי טעם, לא אהבתי את זה בכלל.

אני שמח שמצאת את הליקויים בהתקנה. אני בטוח שעם בידוד איכותי, התקנת הוופרים כמו שצריך ומציאת נקודות החיתוך הנכונות אתה תהיה יותר ממבסוט עם המערכת שלך.

איתמר.

פורסם

אני מצטרף לקודמי - האודיסון LR, שמעתי אותם על כמה מערכות ומעולם הטוויטרים לא נשמעו טוב, הם פשוט היו בהירים מידי וחסרי נשמה, לא היה להם שום נפח ושום חיות.

מה שאני מנסה להבין עד היום אם זה היה אותו המגבר שפשוט עבר ידיים בפורום מחבר אחד לחבר שני או שהיו כאן כמה חברי פורום שרכשו את אותו הדגם והתאכזבו ממנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...