Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול האם למישהוא היה הכרות אישית עם רכב זה ויכול להמליץ או לא על רכב זה,

האם בגרסת המנוע 2000 יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק והאחזקה??

תודה מראש לעוזרים.

דניאל.

פורסם

היתה לי 2001, פשוט רכב מצויין. עד היום אני מתגעגע אליו.

שלי היתה 1.6 LX כלומר גרסת הליס הפשוטה יותר. אמינות מצויינת, טיפולים סבירים ביותר. הרכב מרווח מאד, נוח מאד לישיבה. התנהגות כביש מצויינת ובטוחה מאד, מזגן מצויין.

צריכת דלק נעה סביב 1:11 - 1:12.

הרכב נוסע ומשייט היטב. אל תצפה מ100 כ"ס (במקור - כנראה פחות ברכב שתקנה), לזנק ראשון בכל רמזור. אני נהג רגוע אז לא הרגשתי מחסור בכוח, זה מורגש יותר שהרכב מועמס מלא או בעליות ארוכות.

הבציר הטוב יותר של הדגם הקודם הוא בין 2003 - 2005 . אם יש באפשרותך - תעשה את המאמץ.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הפוקוס הוא רכב אמין ומהנה שנהנה משוק סחירות מצויין.

אני אישית היתי מחפש דגם GLX שלא עבר בחברות הליסינג (למרות שקשה למצוא...) ולגביי מנוע 2000 סמ"ק - פשוט עולם אחר! רכב מעולה, חזק ומהיר שכמובן מתבטא בצריכת דלק גבוה יותר אבל לא בצורה דרסטית (לטעמי) הכל שאלה של איך וכמה נוהגים על הרכב.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
שלום רציתי לשאול האם למישהוא היה הכרות אישית עם רכב זה ויכול להמליץ או לא על רכב זה,

האם בגרסת המנוע 2000 יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק והאחזקה??

תודה מראש לעוזרים.

דניאל.

היה לאחי כזה ממודל 2000 בגרסת ה- LX הבסיסית. נהגתי עליו בעצמי לא מעט פעמים. ככלל הרכב היה אמין מאוד, נוח ומרווח. החסרונות - בשנתונים הראשונים איכות הגימור בפנים ירודה למדי (למרות העיצוב המקורי לזמנו), מנוע ה- 1600 בן ה- 100 כ"ס לא יותר ממספק, ושים לב - בגרסאות הליסינג בשנתונים הראשונים האיבזור היה מחפיר וכלל, בין השאר, כרית אוויר אחת בלבד ! , חלונות אחוריים ידניים וכו'. ממליץ לך לחפש את גרסת ה- GLX שנמכרה לשוק הפרטי.

לא נהגתי על מנוע ה- 2000 אבל עם עוד 30 כ"ס אני מניח שהוא מהווה שידרוג משמעותי לרכב. עם זאת, הגירסאות עם המנוע החזק הן הרבה יותר קשות למציאה בגלל מיעוט המכירות.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה על התשובות העניניות,

ראיתי כמה עם מנוע 2000(לא כל כך קשה למצוא)!

ומה זאת אומרת רמת גימור נמוכה?....גם הפלסטיקים או רק מה שציינת??

דניאל.

פורסם
תודה על התשובות העניניות,

ראיתי כמה עם מנוע 2000(לא כל כך קשה למצוא)!

ומה זאת אומרת רמת גימור נמוכה?....גם הפלסטיקים או רק מה שציינת??

דניאל.

כן, התכוונתי לפלסטיקה, שהיא מאוד שברירית ולא איכותית, ולדיפון הפנימי של הדלתות .

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

להגיד שהפלסטיקה שברירית זה קצת חוטא למציאות, באף פוקוס תא הנוסעים הוא לא שברירי.

הכל מוצק ואיתן.

מה שכן אני מסכים שתא הנוסעים מרגיש קצת הרבה פחות יוקרתי וקצת ספרטני ומכאן אולי התחושה( בטח ובטח בLX ).

נסעתי על גי'הה 2 ל', שנתון 2003 והתחושה הרבה יותר טובה אין ספק.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ברור שבמנוע 2000 יש הבדל,

השאלה האם למישהוא היה את הרכב עם מנוע 2000?...האם הרכב שתה הרבה דלק או קצת יותר מה1600??

וגם לפי דעתי האיכות של הפלסטיקים לא רעה יחסית להרבה רכבים דומים לפוקוס.

תודה לכל העוזרים.

דניאל.

• תוכן חדש...