Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מודיע לי לפעמים על טמפ' גבוהה בנוזל קירור

האם יש אפשרות לבדוק כמות נוזל או שזה ישר למוסך?

אודה לתשובה מהירה

פורסם

היי

גש למוסך ובצע בדיקת דיאגנוסטיקה, או יוניט חום תקועה או תרמוסטט חשמלי תפוס (קרה אצלי)

אל תמתין - עלול להגרם נזק יקר (גומיות שסתומים או ראש מנוע)

במידה והתרמוסטט תפוס ישנה הודעה במחשב דיאגנוסטיקה

Thermostatic Sensor

פורסם

יש אפשרות לראות אם אתה עומד מול מכסה המנוע הפתוח זה נמצא מצד שמאל מעל הצמיג הקדמי אך צריך להזיז טיפה את המיכל כדי לראות את גובה הנוזל.

כמו כן, היה לי מצב הפוך בו מד חופ המנוע נשאר על המינימום בזמן נסיעה (ולאחר שהרכבפועל כבר רבע שעה). לא היתה הודעה על תקלה כלשהיא אבל אכן התרמוסטט היה דפוק והוחלף.

בכל אופן ברור שצריך לגשת למוסך.

You can’t really know someone until you fight them

פורסם
היי

גש למוסך ובצע בדיקת דיאגנוסטיקה, או יוניט חום תקועה או תרמוסטט חשמלי תפוס (קרה אצלי)

אל תמתין - עלול להגרם נזק יקר (גומיות שסתומים או ראש מנוע)

במידה והתרמוסטט תפוס ישנה הודעה במחשב דיאגנוסטיקה

Thermostatic Sensor

תודה!

פורסם
יש אפשרות לראות אם אתה עומד מול מכסה המנוע הפתוח זה נמצא מצד שמאל מעל הצמיג הקדמי אך צריך להזיז טיפה את המיכל כדי לראות את גובה הנוזל.

כמו כן, היה לי מצב הפוך בו מד חופ המנוע נשאר על המינימום בזמן נסיעה (ולאחר שהרכבפועל כבר רבע שעה). לא היתה הודעה על תקלה כלשהיא אבל אכן התרמוסטט היה דפוק והוחלף.

בכל אופן ברור שצריך לגשת למוסך.

תודה! אצלי יש מכסה פלסטיק והיה צריך לפרק (עם ברגים) כדי לראות גובה

• תוכן חדש...