Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג קבוצה 2 - מה לקחת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי שוקל עכשיו לקחת מכונית חדשה בליסינג, בגלל רפורמת מס הירוקים שהולכת להכנס שהוא חושב שבגללה המחירים הולכים לקפוץ.

לפי מה שהבנתי יש בחירה בעצם מכל מכונית בקבוצה 2 (אבל אני לא סגור על זה, אבל תמליצו בכל זאת) כולל פג'ו 308, אם כי היא יוצאת יקרה ב150 לחודש (פולקסווגן ג'טה יוצאת עוד יותר יקרה אז היא לא באה בחשבון, למרות שנראה לי מוזר שהיא קבוצה 2). אה ובלי שברולט קרוז, הוא עשה נסיעת מבחן ולא אהב אותה.

המכונית שהוא לקח בפעמיים האחרונות הייתה פורד פוקוס, שהוא אהב בה הכל חוץ מעגלתיות יתר. הוא לא רוצה לכחת אחת שוב.

הפרמטרים העיקריים הם:

בטיחות - 5 כוכבים חובה. עכשיו יש מכוניות אם 2 מערכות בטיחות על הבלמים וכאלו אם 3. אני לא יודע כמה השלישית חשובה, אבל אני מניח שעדיף שהיא תיהיה (ואם לדעתכם היא מאוד חשובה, אז מאוד עדיף שהיא תיהיה =P).

תאוצה והתנהגות כביש - כמו שאמרתי שלא תיהיה עגלה, כי אחרי הפורד הוא רוצה אוטו שיהיה זריז יחסית. אז זה גם חשוב. ושהתנהגות כביש תיהיה בסדר, לא בעיה אם לא משהו מיוחד.

דבר נוסף זה שהנגן באוטו יקרא MP3.

תא מטען - לא מאוד מאוד קריטי, אבל עדיף שיהיה מרווח יחסית שיהיה מקום אם משפחה של 4 נפשות רוצה לנסוע לאנשהו ליומיים לדוגמא.

דברים כמו נוחות נסיעה, אחיזת כביש ושאר - שיהיה סביר, אבל גם אם זה קצת לוקה אז לא נורא.

כמובן הכל הדברים זה יחסית לקבוצה 2.

תודה מראש

מכוניות שחשבתי עליהם (אבל כל הצעה אחרת כמובן תתקבל בברכה) - סיטרואן C4 - נראה אחלה אוטו, בטיחותי וזריז, אבל התא מטען קטן. קיה סיד - גם נראת טוב מבחינת נתונים. לאנסר החדשה - לא בטוח עדיין כמה זה אפשרי, חסר מערכת בטיחות אחת לבלמים, והיא 1.5 ואין שום נתונים על התאוצה שלה אם נפח כזה =X. פיג'ו 308 גם נראת בסדר, וגם מגאן אבל היא נראת טיפה עגלתית והגרסא מאוד ישנה.

פורסם

אפשר לקחת בחשבון גם את הקורלה (שכעת היא אוטמיטית) ואת ה i30 - אבל הן לא חזקות בנושא הבטיחות.

מוזר שלא דיברת על ה 3 החדשה :)

אני בחרתי את ה 308, ואני מרוצה - כעקרון מומלץ לקחת נסיעות מבחן

Tubes Rule

פורסם

לטויוטה דווקא יש 5 כוכבי בטיחות, אבל הבנתי שבליסינג מפשיטים אותה.

ואיך ה308 מבחינת ביצועים?

פורסם

אה כן, דבר נוסף ששכחתי לציין - אני מטר 87 ואבא שלי 88-89, אז אם יש איזה מכונית שידועה בכך שאין בה הרבה מקום לנהג אז זה לא כל כך יתאים =P

פורסם

בקורולה אם אני לא טועה יש 4 כריות אוויר ובקרת יציבות, הבדל של שתי כריות וילון לעומת השאר... היא תהיה השילוב הכי טוב של זריזות ומרווח פנימי ל4 נפשות כולל תא מטען אבל עדיף להימנע מלהתפשר על בטיחות.. יש לך את הI30 שמלבד תא מטען יותר קטן מהקורולה לדעתי עדיפה, יותר מאובזרת גם מבחינה בטיחותית, 5 כוכבי בטיחות והנגן שלה קורא MP3 ומגיע עם כניסה לנגן חיצוני, אופציה שווה בדיקה

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

את האמת, תוותרו על הליסינג, תקבלו יותר משכורת ותרכשו איזה רכב שבא לכם בעסקאות מימון היחסית אטרקטיביות שמציעים היום.

יותר מבחר, יותר משתלם במשכורת.

פורסם
את האמת, תוותרו על הליסינג, תקבלו יותר משכורת ותרכשו איזה רכב שבא לכם בעסקאות מימון היחסית אטרקטיביות שמציעים היום.

יותר מבחר, יותר משתלם במשכורת.

הוא מקבל רכב בנוסף למשכורת (אלה אם כן הוא לוקח משהו יותר יקר מהבסיס, כמו פג'ו לדוגמא שאז הוא צריך להוסיף 150), לוותר על רכב לא יוסיף כלום כמעט. גם אם היה מוסיף, זה לא כלכלי כי הוא עשה 25K קילומטר בשנה, וזה היה לפני שהוצאתי רישיון שעכשיו זה צפוי גם לעלות אחרי שיתסיים לי המלווה. כמו כן ככה הוא לא צריך לשלם עלי ביטוח נהג חדש, שהוא מאוד לא זול כמו שאתם בטח יודעים.

פורסם

ממליץ לאבא לעשות סיבוב על הקורולה החדשה עם גיר אוטומט מלא.

היא אומנם תהיה פחות נוחה מהאירופאיות (למרות שלא תיפול בהרבה מהפוקוס) והרבה פחות מאובזרת (למרות שיש מערכת מובנית שקוראת MP3) אבל תתן ביצועים מצויינים, מרווחת מאוד בפנים, תא מטען אדיר וצריכת דלק שפויה (אני הצלחתי כמעט להגיע ל-600 ק"מ עם מיכל של 40 ליטר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ממליץ לאבא לעשות סיבוב על הקורולה החדשה עם גיר אוטומט מלא.

היא אומנם תהיה פחות נוחה מהאירופאיות (למרות שלא תיפול בהרבה מהפוקוס) והרבה פחות מאובזרת (למרות שיש מערכת מובנית שקוראת MP3) אבל תתן ביצועים מצויינים, מרווחת מאוד בפנים, תא מטען אדיר וצריכת דלק שפויה (אני הצלחתי כמעט להגיע ל-600 ק"מ עם מיכל של 40 ליטר).

הוא שוקל קורולה, אבל הבטיחות בה לקויה, בעיקר בליסינג.

איזה איבזור יש בפיג'ו 308? המערכת בה קוראת MP3?

פורסם

קיה סיד רכב מצוין מנוע חזק, אחיזת כביש מעולה ,חסכוני בדלק 6 כריות אויר,מערכת ESP..רדיו עםMP3 אני נוסע על כזה רכב (ויש לי ניסיון עם לא מעט כלי רכב )וממש נהנה מכל רגע ..

בהצלחה ..

פורסם

ה 308 מרווחת ולא צריכה להיות בעיה לאדם גם גדול להרגיש נוח בה, המכונית מגיעה עם מערכת שמע שקוראת MP3 ועברה בהצלחה מרובה את מבחני הבטיחות. יש לה מנוע מאוד מוצלח, אך לא כל אחד יסתדר עם הגיר האוטומטי שלה שאני אוהב, אך הינו שונה מגיר של המכוניות שרוב האנשים מכירים - מומלץ נסיעת מבחן לראות אם זה מתאים.

Tubes Rule

פורסם
בטיחות זה משהו שאין מצב להתפשר עליו. והI30 קיבלה 4 כוכבי בטיחות, ככה שאין מצב.

קיבלה בהתחלה 4 כוכבים, יונדאי תיקנו, ובמועד ב' i30 קיבלה 5 כוכבים.

פורסם

לאנסר החדשה - לא בטוח עדיין כמה זה אפשרי, חסר מערכת בטיחות אחת לבלמים, והיא 1.5 ואין שום נתונים על התאוצה שלה אם נפח כזה =X.

איזה מערכת חסרה ללנסר 1.5?

יש ABS ויש ESP (בקרת יציבות).

לגבי המנוע, יש לו 109 כ"ס מה ששם אותו במקום טוב באמצע בסגמנט הזה, כדאי לעשות נסיעת מבחן כדי לקבל החלטה אם חסר כוח. אני לא חושב שכוח מנוע צריך להיות הפרמטר המוביל בבחירת רכב מקבוצה 2.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...