Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתך שנגביל את מהירות הנסיעה בעיר ל 10 קמ"ש, מחוץ לעיר ל35 קמ"ש ונעלה את גיל הוצאת הרשיון ל35?

עוד משהו? או שאתה מציע רק 2 הצעות ליום?

פורסם

אם אתה חושב שזה או ההצעות שהצאת על מהירות יורידו את התאונות אתה טועה .

הכל מתחיל בחינוך ונגמר בחינוך שילדים לא יעשו שטיות בבביצפר, הם גם לא יעשו שטיות על הכביש!

פורסם

לא ידידי , אני חושב ש 21 זה קטן מידיי , צריך לעלות את הגיל למינימום 35.

עם מדינה ניבזת כמו שלנו , שלאנשי חינוך ופולטיקאים אין חינוך ותרבות אז איך לילדי דור העתיד יהיה?

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

תקשיב אנשי החינוך עושים עבודת קודש!!!!! אולי הפוליטקיים מושחטים אבל אנשי החינוך?!

הכל מתחיל מהבית ואם אתה תחנך את הבן שלך להיות עבריין קטן שום מורה לא מוציא אותו חוץ ממך!

זה נכוןקל מאוד להגיד הוא אשם והוא והוא גם אבל אני רוצה לראות אותך מחזיק יום אחד אם 40 ילד בכיתה .

פורסם

שלום מר ג'נטים רחבים, כנראה שאתה טייס צעיר מידי להחזיק ברשיון טייס וכדי לשמור על חייך וחיי הסביבה כדאי שיחזיקו לך את הרשיון לכמה שנים, עד שתגדל לשלוט במטוס הקטן שיש לך.

צר לי שאני מעז לחשוב על העלאת גיל הרשיון כשאני זוכר שספרתי את הימים והשעות לגיל 17 לקבל רשיון, אבל מה הפתרון לשחיטה על הכבישים כשמדובר בגילאים צעירים בכל שבוע ששותים וחוזרים לאוטו ואז נפרדים מהעולם עם עוד מסכן או שניים שנבחרו ע"י יד הגורל ללוות את האידיוט שעדיין לא עבר רבע מחייו. לא יודע אם זה יפתור, יעזור לבעיה, אבל צריך לנסות הכל.

פורסם

עדיף,שתשמור את ההצעות שלך לעצמך.

אולי עדיך שאנשים לא יוציאו רישיון בכלל וכך אנשים ילכו ברגל?

אולי נגביל את מהירות האופניים ל2 קמ''ש?

מה זה העצות האלה?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

כל טופיקים האלה נשמעים כמו איזה ח"כ שמנסה למצוא חוקים להעביר בכנסת.

כנראה שהדו"ח "מהירות מופרזת - הסיבה העיקרית לתאונות דרכים" גם יצא בצורה כזאת מאחד מפורומי הרכב.

פורסם

רק לידכ כללי בארה"ב כבר מגיל 16 יכול להיות לך רשיון על "ספינה" אמריקאית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

להיפך. אני בעד להוריד את גיל הוצאת הרשיון ל 15 כשעד גיל 17 הרישיון הוא על תנאי ומותר לנהוג רק עם מלווה.

אח"כ בגיל 17 לחייב קוטרס נהיגה מתקדמת ומבחן נהיגה במסלול החלקה כתנאי לקבלת רשיון קבוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני חושב שמה שהצעת פה זה רעיון מצויין.

שיהיה חובה קורס נהיגה מתקדמת.זה ממש עוזר.

כל אלה שהיו,שמחים שהיו.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
כל טופיקים האלה נשמעים כמו איזה ח"כ שמנסה למצוא חוקים להעביר בכנסת..

פולישוק פולישוק

פולישוק פולישוק

פולישוק פולישוק

פולישוק פולישוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...