Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא נמוך מדי?

אני הייתי שמח אם הוא היה עולה לגיל 21.

תגיד אתה שתול של שאול מופז או משהו?

גיל הוצאת הרישיון מעולה ואין איתו שום בעיה.

פורסם
להיפך. אני בעד להוריד את גיל הוצאת הרשיון ל 15 כשעד גיל 17 הרישיון הוא על תנאי ומותר לנהוג רק עם מלווה.

אח"כ בגיל 17 לחייב קוטרס נהיגה מתקדמת ומבחן נהיגה במסלול החלקה כתנאי לקבלת רשיון קבוע.

יש משהו בדברייך.

אבל 15 זה מוקדם מידי, אפשר 16.

מי שמסוגל לנהוג שנה שלמה עם מלווה ותנאים מגבלים הוא אחראי וזה המדד הכי טוב.

זה יראה באמת מי בוגר מספיק בישביל רישיון.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם
אח"כ בגיל 17 לחייב קוטרס נהיגה מתקדמת ומבחן נהיגה במסלול החלקה כתנאי לקבלת רשיון קבוע.

הבעיה היא שקורס נהיגה מתקדמת הוא מאוד יקר (לכשעצמו. וכאשר צריך להוסיף לזה גם את עלות הרישיון...). אם הוא ירד ב-200 ש"ח נניח לדעתי אז יהיה אפשר להגיד בפה מלא שכך צריך להיות.

אני יודע שבקנדה מותר להוציא רישיון נהיגה כבר בגיל 14 אבל עד גיל 16 חייבים לנהוג עם מישהו שיש לו רישיון כבר כמה שנים.

פורסם

אני לא מבין מה הקשר קורס באמת .. שוב פעם אני בעד הקורס אבל זה לא יעזור ,

אותם בני נוער שמתפרעים ונוהגים מהר/חותכים/שותים לא עושים תאונות כי הם לא יודעים לבלום או להשתלט על החלקה

אלא כי הם חונכו ככה שהם שמים ז** על החוק ועל אחרים .

הקורס אולי מאוד מעויל (אני בטוח שהוא לא עושה נזק) , אבל הוא לא באמת יעזור.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
תקשיב אנשי החינוך עושים עבודת קודש!!!!! אולי הפוליטקיים מושחטים אבל אנשי החינוך?!

לא ברור לי על איזו עבודת קודש של אנשי החינוך אתה מדבר, לאור העובדה שטרם למדת איך כותבים את המילה המודגשת ללא שגיאות כתיב.

מה דעתכם על גיל הוצאת הרשיון בארץ?

מה דעתך על נעילת השרשור הזה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...