Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני,

רכב תענוג!

אתנ יכול לשקול גם 306 XSI שקל יותר למצוא בשנתונים גבוהים יותר (תלוי גם בתקציב).

חפש אחת שמורה ומטופחת, שווה לשלם קצת יותר בקניה מהרבה יותר במוסך.

בהצלחה, עדיין יש הזדמנות להנות מדור הולך ונעלם של מכוניות פשוטות וכיפיות במחיר מצחיק יחסית, הן נעלמות \ נהרסות עם השנים.

נתן.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ארנון, אני לא מאמין לך :shock:

מדהים איזה מציאות אפשר למצוא...

מציאות כאלה לא מוצאים בד"כ בלוחות - למרות שחלקן כן מגיעות לשם.

את הרכב הספציפי הזה אני שידכתי לארנון (וארנון גם חיכה לרכב כמה חודשים טובים. הרכב בטעות הגיע ללוח אינטרנטי עד שבעליו נזכר שהבטיח לעדכן אותי ברגע שהוא מוכר את הרכב - וכך ניצלה הוולקן הזו מלהגיע לידיו של זב-חוטם שכנראה גם היה מחריב אותה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בעוד מספר חודשים לא רב,

תעמוד למכירה סיטרואן קסרה 2.0 (אוטמטית למרבה הצער) אבל שמורה בצורה מדהימה.

נהג יחיד מבוגר וקפדן מיומה הראשון על הכביש.

רכב פשוט מעולה, ללא תאונות.....

אין הרבה כאלה למיטב ידיעתי וחבל שיפול בידי זב חוטם שלא ישמור עליה כפי שנאמר.

אם תרצו אדאג שיפורסם באתר לפני אתרים אחרים.

פורסם

לא מעוניין בXSI וכל הפג'ו.

בדקתי היום וולקן אחת ולפי המחירון כתוב שצריך להיות סאן רוף ובדגם הנ"ל לא היה. האם זה הגיוני שוולקן מקורית תהיה בלי סאן רוף?

פורסם
לא מעוניין בXSI וכל הפג'ו.

בדקתי היום וולקן אחת ולפי המחירון כתוב שצריך להיות סאן רוף ובדגם הנ"ל לא היה. האם זה הגיוני שוולקן מקורית תהיה בלי סאן רוף?

מחירון הוא לא קטלוג רכב ובוודאי שלא זה של לוי יצחק שממציא דגמים משל עצמו.

לשאלתך, כן יש וולקנים ללא סאנרוף, יש גם עם התקנה מקומית.

בכל מקרה אם יש חלון שמש מומלץ לבדוק תקינות מנועים, אטימות וחלודה מסביב.

נתן.

פורסם

לי היתה ZX 1.6 "רגילה" וידנית במשך 10 שנים ו-140K ק"מ. אחלה אוטו. אוטו אוטו כמו שפעם כתבו עליו במגזין רכב. הכי חשוב לאבחן את מצב הרכב וטיפולים לפי הוראות היצרן - וכמעט אין בעיות. מחיר של אוטו משנתון כזה נקבע הרבה לפי המצב והטיפול או התעללות, כמו גם ה"עבר" התאונתי, אם היה. תן דעתך שיש שם סיוע היגוי בגלגלים האחוריים שנכנס לפעולה מעל 60 קמ"ש וזו חוויה. (גם מסייע לחסכון בבלאי לרפידות הבלמים....) רק תרכש נסיון לפני שאתה מתחיל להשתולל כי הוולקן היא שדה אמיתית. גם ה-1.6 הרגיל מהנה מאוד לנהיגה. חוצמזה - אם אתה מחפש אוטו כזה מה פתאם אתה מתעניין בצריכת דלק?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

צריכת דלק היא עניין חשוב בגלל הנסיעות המרובות(יחסית) שאני עושה מדיי יום לעומת משכורת מצומצמת.

אני מבין לפי התגובות שוולקן הוא רכב מומלץ.

כמה יעלה פחות או יותר לשים סאן אוף בהתקנה מקומית?

פורסם
אבל המחירים..הרבה יותר גבוהים

לפי לוי יצחק או מחירים אמיתיים?

הבעיה עם מכוניות מאד זולות שלעיתים רבות הן נופלות בידי בעלים שאין להם אמצעים מינימלים לתחזק אותן, חפש טוב אחת שמורה, צריך הרבה סבלנות, הרחבת מעגל החיפוש לעוד דגמים יקל עליך למצא רכב במצב סביר.

נתן.

פורסם

ללא שינויים יקרים יחסית למחיר הרכישה אין מה להתעסק עם ZX שאינה וולקן ומעלה.

כיול מיתלים שונה (יחס עובי מוטות המייצבים אחורה קדימה הפוך)

וסרן אחורי עם דיסקים רק בשתי הגירסאות הבכירות.

פורסם
אני קניתי לפני כמה חודשים וולקן סטנדרטית לחלוטין, 65K ק"מ, יד-ראשונה (ממישהו שלא אוהב לנהוג...).

אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו את השיניים שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זה נכון, שבוולקן שמצאת יש הרבה בעיות חשמל - אז תקנה וולקן אחרת, בלי בעיות חשמל, או שתבקש הצעת ממחיר ממוסך על תיקון בעיות החשמל שמצאת, ותתמקח עם המוכר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...