Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה וולקנים היו לו ? ואם זה קרה לכל הוולקנים שהיו לו - אולי הבעיה אצלו ? אולי התקין אביזרי חשמל בצורה חובבנית ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מכיר אותו! הוא אמר שמיציבושי (הטעות בכוונה) לא רואה מוסך!!!

היתה לי וולקן (1900) שנת 92 קרוב לשנתיים. רכב נהדר. מערכות החשמל היו בסדר גמור.

מערכות החשמל ב2 ליטר אמורות להיות קצת יותר מסובכות וכפועל יוצא קצת יותר רגישות - אבל לא בעיה של ממש.

רכב עם יחס מדהים של עלות תועלת.

אני יכול לברר אם ה1.9 שהיתה לי פעם מועמדת למכירה, כרגע מכר הוא הבעלים שלה - הוא מתחזק אותה בקפידה.

אם הוא ימכור, אנחנו מדברים על גרושים לרכב במצב מכאני יוצא מהכלל.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אז תלך למוסך אחר שיש לו חלקים.

זה שנפלת על וולקן אחת עם בעיות חשמל ומוסך שלא מחזיק חלפים לא אומר שכך אצל כולם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עושה רושם ממשי שאתה (פותח השרשור) מחפש אינספור חיזוקים לרכישת רכב שאתה מרגיש שלא נכון לרכוש.

הפחד שלי הוא שבתקלה הראשונה אתה תחליט שעשית טעות ושהולכנו אותך שולל.

הרכב (וולקן) הוא רכב מדהים, אבל ישן.

הרבה מהרכבים תוחזקו היטב, חלקם הגדול תוחזקו היטב *רוב* הזמן.

דברים יכולים להתקלקל - ואתה צריך לקחת את זה בחשבון.

הרכב לא נחשב למתקלקל במיוחד או לא אמין - אבל שוב, זה רכב ישן. אלו רכבים שחלקם הגדול ננהגו חזק. רוב הרכבים עברו כך וכך קילומטרים - קח בחשבון שתהינה תקלות.

שהרכב זקוק לתחזוקה אוהבת ועין פקוחה.

אם אתה מחפש סיבות למה לא לקנות את הרכב (כמו שנראה) לא חסרות כאלה - ואתה צריך לרצות כזה רכב, תוך ידיעת המשמעות הכרוכה בשביל לקבל את ההחלטה. (המשמעות הכרוכה לא אומרת שהרכב לא אמין ויתקלקל, אלא שהוא ישן ועשויות לצוץ בו תקלות הנורמאליות לגילו)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

מי שמעליי:

אני דווקא להפך! מחפש סיבות כדי לקנות ולא להתחרט. בשביל אדם כמוני שאין לו משכורת נורמלית , ליפול על רכב בעיתי במקור תהיה אכזבה קשה וקושי ענק באחזקה.

לכן אני בודק כל כך לעומק :)

ומי ששאל לפני זה, אז לא נפלתי על וולקן עם בעיות חשמל.

חבר משפחה שהוא נהג מונית סיפר שתמיד רואה zx ‎‏ תקועות בגלל בעיות חשמל ,לכן שאלתי כי קשה לי כבר להאמין. כל אחד ממציא סיפור כדי להראות שהוא יודע.

אז אני מעדיף לאמת את העינין איתכם אנשים שמבינים וגם בעלי הרכב.

אז זה אומר שאין שום חיסרון בחלקים לוולקן נכון?

תודה רבה לאלה שענו ועזרו!

פורסם

הוולקן האחרונה יוצרה לפני כ 13 שנה להערכתי, כך שמדובר במכונית מאוד ישנה. אם תצרף לכך את העובדה שמרבית ה"וולקנים" בארץ, לא עברו את שנותיהן בנסיעה נינוחה, איטית ולא תובענית, תגיע על נקלה למסקנה הבלתי נמנעת שלא תמצא וולקן שלא תרצה לראות מכונאי מפעם לפעם. מצד שני מדובר בהחלט ביופי של אוטו, לא פחות מכך ואולי יהיה לך מזל ותיפול על חתיכה באמת טובה, שמורה ומלוקקת. ההחלטה כולה שלך.

פורסם

לטעמי, אם אין לך משכורת נורמאלית, וולקן היא לא הרכב בשבילך.

ייתכן שייחלקו עליי, אך כמו שאמרתי - זה רכב ישן ולא חף מתקלות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

gorenziv, מה זה משכורת נורמאלית? ואיך אתה יודע איזה עוד הוצאות יש לפותח השירשור

לפותח השירשור, את ההיבט הכלכלי אנחנו לא נוכל לעשות בשבילך ואתה לבד צריך להחליט אם אתה מסוגל להחזיק רכב ישן על כל הנובע מכך, רכב ישן גם אם זה דייהטסו כנראה יסבול מבעיות כאלה ואחרות וזה גם דברים שאתה צריך לקחת בחשבון ולשים סכום 4 ספרתי בצד ליום מעונן.

לגבי חבר משפחה שלכם, האם הוא עצר ליד כל ZX תקועה ועשה סקר סטטיסטי מקיף לגבי סיבת ההתקעות?

פשוט כמו שאמרו כשאתה בודק רכב תברר טוב טוב את מצב המערכות ותקבל הצעת מחיר לתיקון ממוסך

פורסם

יש לי כרגע רכב שהוא באותו שנתון(לא נכנס לפרטים) כבר מספר מכובד של חודשים שרק מבקר בתחנות דלק.

הוצאות מלבד דלק אני יכול פחות או יותר אלפיה בחודש שזה נראה לי מוגזם להגיע למצב כזה.

אז אני לא חושב שהענין הוא ברכב ישן או לא

פורסם

אז למה שלא תשאר אתו ? ולמרות הניסוח המתנשא של תגובתי, באמת אולי כדאי לשקול אם רכב ישן שהוא מה שאתה יכול כרגע להרשות לעצמך, ברך את מזלך הטוב שאינך מוציא עליו יותר מאשר הוצאות דלק וקנה וולקן או משהו טוב ואולי חדש יותר לכשירווח.

פורסם

חבר יקר,

צר לי לאכזב אותך.

למרות שמאד הייתי רוצה לעודד אותך, נראה לי שוולקן זה לא הרכב בשבילך כרגע.

אני מאד אוהב את הרכב אבל כפי שנאמר כאן, רכב ישן שנסעו בו חזק ובא נודה על האמת זה לא בדיוק פיאסטה.

זה רכב שאם יתקלקל יכול לעלות לך כמה אלפי שקלים טובים.

יש לזכור שזה רכב די מאובזר שיש מה שיתקלקל בו.

אפילו צמיגים טובים שמתאמים לרכב כזה לא יהיו זולים.

צריך לזכור, רכב עם נטיות ספורטיביות עולה כסף.

אתה צריך להחליט , רכב מגניב שעולה, או פיאסטה ספרטנית שיש פחות מה שיתקלקל בה.

יש פער בין מחיר הרכב הזול לעלות הטיפול הפוטנציאלית בו.

כפי שאמר חבר אחר לפני, אנחנו לא רוצים להטעות אותך.

רכב טוב , אמין יחסית , מגניב אבל בהחלט יכול להצליף בכמה אלפי שקלים בודדים, תשקול טוב.

רק אל תאמין לשמועות, יש חלפים, יודעים לטפל זה רק עולה קצת.

נתן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...