Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כאשר החלפתי את השסתומים בדקו את הגירסה של התוכנה ואמרו שאין צורך לעדכון, כי הגירסה מתאימה. הגירסה הייתה אולי 0F02 או משהו כזה. אז איזה עדכון אני צריך לעשות?!

איך עדכון תוכנה יכול לעזור לי ויחסוך לי כסף?

חוץ מזה, בשביל הידע הכללי, מה זה לימוד דוושה ואיך עושים?

פורסם

האם עדכנתה אחרי התאריך 25-12-08 ? או לפני?

כי אחרי 25-12-08 יש גרסא חדשה .

והיא מצויינת.

עדכון דוושה מתבצע בעזרת מחשב LEXIA

פורסם

העדכון האחרון שבוצע נעשה בסוף 2003. כאשר האוטו הוא שנת 2002.

אגב במוסך אז שאלתי אותם על כך ששמעתי שיש עדכון חדש ואמרו לי שזה לדגם החדש מעל 2005.

האם אפשר לפנות לכל מוסך ולבקש לעדכן בלי סיבה כלשהי?

פורסם

אגב, במכון גירים גם אמר לי שיוסיף לי תוסף מיוחד אמריקאי לשמן בסוף העבודה. מה זה יכול להיות? והאם כדי?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ואולי שכחו להוסיף שמן אחרי ההחלפה?

אם לאחר עצירה מהירה ולחיצה על הדוושה ישנה השהיה קלה ושילוב הילוך ללא בעיטה איומה - זה בדר"כ חוסר שמן.

לפני שאתה מפרק את הגיר כדאי שתבדוק מפלס.

זה אלף-בית!

פורסם

תודה על התגובה ספי,

את האמת זה בדיוק כך, ההשהייה היא מינמלית לדעתי. ואין "בעיטה אדירה". אני זוגר ששמו שמן אבל לא בדקו מפלס בסוף. כאילו הוסיפו כמות לפי איך שהם יודעים שצריך לשים בד"כ.

היותר בעייתי מבחינתי זה ההחלקה בין 2-3 וגם אני שם לב לעוד משהו, לפעמים קיימת משיכה בהילוכים במיוחד 1-2 עד 4.5 בסל"ד. אבל זה קורה רק בעלייה אחרי כמעט עצירה בבס האטה. או משהו כזה. בנסיעות רגילות אף פעם כמעט לא הייתה משיכה בהילוכים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום חזרתי למוסך מורשה שהחליפו לי את השסתומים, בדיקת מחשב העלתה את התקלות הנ"ל:

1. intermitted fault converter lock up

vehicle speed sent by ABS (CAN) no signal .2

אחרי התייעצות שלהם עם מישהו מרוחק, אמרו שזה המוח של הגיר והחליפו באחד משופץ. הוא בדק גם את החיישן מהירות ואמר שזה תקין, ולדבריו זו היתה תקלה זמנית.

כרגע עדיין אין סימנים של הבעיה אבל זה לא מבטיח כלום, הרי זה יכול לא להופיע כמה ימים ופתאום יחזור. אז נחכה ונראה.

פורסם

היום, לאחר 4 ימים של נסיעה והרגשה של שיפור בהעברת ההילוכים, שוב הבעיה חזרה על עצמר אך יותר מעודנת. לא יודע מה לעשות עכשיו!

• תוכן חדש...