Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג בפיאט טיפו שנת 95 בנפח מנוע 1.4. הרכב נמצא במשפחה 14 שנים ועובר מדור לדור. בקרוב אני סוגר 200,000 ק"מ ואני רוצה להתייעץ אם משתלם לעשות טיפול מקיף. בגדול רוב האנשים אומרים "עזוב, אל תשקיע, רכב ישן". יש היגיון, אני לא אומר שלא, אבל מצד שני הרכב נמצא במשפחה שנים רבות, במצב מכני ממש טוב ביחס לגיל ובתור סטודנט אני גם ככה לא יכול להרשות לעצמי רכב טוב יותר. אני ממש מקווה שהטיפו תעמוד לרשותי עוד מספר שנים עד סוף התואר ואחר כך נראה. מה אתם אומרים שווה להשקיע כסף? יש מוסכים מומלצים באזור אשדוד?

פורסם

אתה מתכוון ליישור קו? אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב עוד כמה שנים מומלץ מאוד.

כנס למוסך, בדוק מה דורש החלפה\תיקון ברכב ונשמח לעזור לך לבחור מה חשוב ומה לא.

פורסם

אני חושב שיש להקפיד על טיפולים סדירים לרכב, כולל נוזלים, פילטרים, טיימינג וכד'. גישה שלי שכל עוד אני משתמש ברכב הוא ייקבל את הטיפולים הטובים ביותר.

יש להקפיד על תקינות בלמים וצמיגים - מדובר על מערכות בטיחות ברכב שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טיפול לא קשור לדעתי לגיל הרכב.

תשים חלק מאיכות ירודה או מסנן או שמן מאיכות גרועה ברכב ישן או חדש בשניהם הרכב יפגע או שתצטרך להחליף את החלק כמה פעמים לעומת חלק איכותי או שבכלל יפגע ברכב. רכבי אספנות לדוגמא זוכים ליחס ולחלקים לעילא .ככה שאתה לא חייב לשים חלק מקורי או הכי יקר אבל לפחות תברר איפה וכמה ניתן להתפשר ואיפה לא.

• תוכן חדש...