Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או פוקוס 06 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט רבות בין רכישת טויטה קורולה 06 או פוקוס 06 ?

מי מהן אמינה יותר ? עלות טיפולים זולה יותר? מרווחת ? תא מטען גדול יותר ? סחירות , שמירת ערך

ראיתי שלפוקוס יש גיר טיפטרוניק , מה זה בכלל ? ישנן טויוטות עם גיר רובוטי .

מה הכי מומלץ למשפחה בת 5 נפשות , לא חובבת הגה במיוחד , נסיעות בעיקר בעיר ופעם בשבוע מחוץ לעיר.

תודה

פורסם

מנסיון רב עם שניהן,

הטויוטה זריזה הרבה יותר, אחת החסכוניות ממשפחתיות ה1.6 ל', תא מטען טוב, לגבי האמינות והסחירות של טויוטה לא

צריך להוסיף, מדובר על הרף העליון של המשפחתיות.

יחד עם זאת... הפוקוס נוחה ומרווחת הרבה יותר, מודרנית הרבה יותר, מאובזרת הרבה יותר , נהנית מהתנהגות כביש משובחת,

תא מטען ענק. אין שום בעיות מיוחדות עם האמינות של הפוקוסים, הסחירות יותר נמוכה מטויוטה/ מאזדה מקבילה, אולם יחסית בסדר ביחס לאירופאיות מקבילות.

גיר טיפ' הוא גיר שאתה יכול להתנהל בו כגיר אוטומטי רגיל ומוכר, אך יכול גם להשתמש בהעברה ידנית של ההילוכים על מנת להפיק יותר ממנוע הרכב.

בהחלט הייתי הולך ללא ספק על פוקוס (מה גם שלדעתי במחיר נתון אתה יכול לקחת פוקוס עם שנה קדימה לפחות).

כל מה שאמרתי לגבי הכדאיות מתחדד הרבה יותר אם מדובר בקורולה ברמת אבזור SUN של ליסינג וציי רכב(בסיסית ועלובה מאד), לעומת פוקוס ברמת אבזור TREND (הגרסה של ציי הרכב - אך פה מאובזרת היטב יחסית).

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה על התשובה המפורטת והענינית. בעקבות הארתך ערכתי בדיקה במחירון לוי יצחק והתוצאות ( בתקווה שהסתכלתי נכון) :

טויוטה 2007 86000 ש"ח דגם GLI

פוקוס 2007 88000 ש"ח דגם TRED X

שנתון 2006 אכן הפוקוס זולה יותר ב-3000 ש"ח

שמתי לב לדגם שנרא טרה/סאן פלוס כל התוספות שיש ב-GLI יש בסאן פלוס.

מה זה הדגם הזה ?

תודה

• תוכן חדש...