Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש לאחר שפתחנו במבצע שמטרתו שינוי תרבות הנהיגה והקניית הרגלי נהיגה משופרים לנהגי ישראל, הגיע הזמן לחשיפת האייטם הבא.

אייטם מס' 1 - הפעלת איתות חירום בעת הגעה לפקק פתאומי

והחודש: כאשר יש כלי רכב מימין בנתיב ההאצה, מאפשרים לו להשתלב בבטחה.

כמה פעמים מצאתם את עצמכם מנסים להשתלב מתוך נתיב האצה, אך לא מצליחים לעשות זאת בשל סירובם של משתמשי הדרך האחרים לאפשר לכם להיכנס? מרגיז, נכון?

אז מהיום, כולם מאפשרים לרכב בנתיב ההאצה להשתלב בבטחה בתנועה - או שזזים נתיב אחד שמאלה, או שמאטים קצת או שעושים כל פעולה הגיונית אחרת בהתאם לנסיבות המקרה.

היום אנחנו עוזרים לנהג אחר להשתלב בבטחה, מחר נהג אחר עוזר לנו להשתלב בבטחה.

יחד גורמים לתנועה לזרום בצורה בטוחה יותר וגם מורידים את מפלס העצבים בכביש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרעיון הוא מעולה

הביצוע אפילו יותר פשוט , זה לשתי שניות להרפות מדוושת הגז והרכב השני משתלב.

הבעיה שחלק ממסלולי ההאצה הם שערוריה, קצרים מידי , והסיכון בהם הוא גדול בהרבה מאשר במסלול האצה שפוי.

דרך אגב בכביש עם 3 מסלולים שלא בשעות הלחץ המסלול הפנוי ביותר הוא הימני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הרעיון הוא מעולה

הביצוע אפילו יותר פשוט , זה לשתי שניות להרפות מדוושת הגז והרכב השני משתלב.

הפתרון הוא יותר פשוט מפשוט: מי שרוצה להשתלב צריך להאיץ ולהשתלב מבלי לגרום הפרעה לתנועה. כל הזוחלים למינהם גורמים להאטות חריפות של המשתמשים בדרך ולעיתים גם לתאונות, שלא לדבר על פקקי תנועה ענקיים.

במקרה כזה לנסוע לאט משמעותו => לגרום האטה לתנועה וסכנה למשתמשים בדרך :!:

הגיע הזמן להוציא לאנשים מהראש שלנסוע לאט = לנסוע בטוח. סעו בקצב המתאים ואל תזחלו !.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תמיד עשיתי זאת, זאת אומרת כל רכב שראיתי בנתיב האצה הייתי מפנה לו ועובר לשמאלי אם זה היה בהישג יד, להרפות מהדלק לא ממש חשבתי על זה עד היום כי אז כל התנועה מאחור תצטרך להאט ולפעמים זה מעצבן.

פורסם
הפתרון הוא יותר פשוט מפשוט: מי שרוצה להשתלב צריך להאיץ ולהשתלב מבלי לגרום הפרעה לתנועה. כל הזוחלים למינהם גורמים להאטות חריפות של המשתמשים בדרך ולעיתים גם לתאונות, שלא לדבר על פקקי תנועה ענקיים.

במקרה כזה לנסוע לאט משמעותו => לגרום האטה לתנועה וסכנה למשתמשים בדרך :!:

הגיע הזמן להוציא לאנשים מהראש שלנסוע לאט = לנסוע בטוח. סעו בקצב המתאים ואל תזחלו !.

איציק

מבלי שהרכב לידך לא יאיט במשהו אתם תהיו באותה מהירות , ואולי הוא גם בהאצה כפי שנהוג במקומותינו כאשר מישהו רוצה לעקוף אותנו.

מה כל מה שכתבת על רכב זוחל קשור לכאן אולי לך הפתרונים.

לא נאמר שיוריד את מהירותו מ 120 ל 100 אלא הרף דוושה והשני משתלב בבטחה. זה מה מבוקש. עזרה קטנה להשתלבות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יוזמה מבורכת, שדרך אגב אני כבר עושה עוד מהיום הראשון שלי על הכביש. כן ירבו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האייטם השני בא בדיוק בזמן, כאשר האייטם הראשון אצלי הפך להרגל וכבר הספקתי "לגייס" עוד כמה נהגים מסביבי.

לגבי ההתחשבות במשתלבים מימין, אני עושה את זה מיומי הראשון על הכביש - אני עושה הערכת מהירויות (שלי ושל המשתלב) ואז נוהגת בהתאם:מורידה את הרגל מהגז או מאיצה, כדי לפנות את הנתיב. אני משתדלת שלא להחליף נתיבים כשאין צורך - גם זו פעולה מסוכנת, אבל בהחלט משתדלת לנהוג באדיבות כלפי המשתלבים.

יוזמה ברוכה וחשובה!

ליהי

פורסם

כשהכביש פנוי אני תמיד עושה מה שאפשר כדי להקל על מי שמשתלב.

כשיש פקק אני בד"כ נותן לרכב או שניים להכנס ואז ממשיך לנסוע.

פורסם

עצה מצויינת.

כבר יצא לי לחתוך מישהו בצורה מכוערת ומסוכנת בגלל שהנתיב האצה היה קצר מידי והתנועה לא אפשרה להשתלב

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

יוזמה מבורכת, אבל לדעתי צריך להתחיל מהבסיס - לאותת אנשים, לאותת!

אין דבר יותר מעצבן מלעמוד בצומת ולחכות שרכב יחלוף על פנייך בכדי שתוכל לצאת רק בכדי לגלות שבשנייה האחרונה הוא ניזכר לאותת ופונה לפנייך ואתה עמדת סתם, שרפת זמן, דלק ועצבים וכמובן שכבר שוב לא אפשרי לצאת כי מגיעים עוד רכבים.

מאסר עולם למאותגרי האיתות!

כבר חתמתי...

פורסם
הבעיה שחלק ממסלולי ההאצה הם שערוריה, קצרים מידי , והסיכון בהם הוא גדול בהרבה מאשר במסלול האצה שפוי.

ובנתיבי האצה הטובים יש ממל"זים :?

בירידה מגשר השלום לכביש החוף בכיוון צפון

פורסם

אין דבר יותר מעצבן מלעמוד בצומת ולחכות שרכב יחלוף על פנייך בכדי שתוכל לצאת רק בכדי לגלות שבשנייה האחרונה הוא ניזכר לאותת ופונה לפנייך ואתה עמדת סתם, שרפת זמן, דלק ועצבים וכמובן שכבר שוב לא אפשרי לצאת כי מגיעים עוד רכבים.

לא הייתי יוצא לצומת על סמך איתות של רכב אחר.

קורה לנהגים לשכוח איתות פועל ויש לקחת זאת בחשבון.

פורסם

יוזמה מעולה.

העניין הוא שגם מי שרוצה להשתלב צריך להפעיל שיקול דעת כיצד לעשות זאת בחוכמה, כדי שלנו ייקל לשלבו.

דבר שני- בקשה דרך יצירת קשר עין עם הנהג תעזור להשיג שיתוף פעולה.

כאשר מבקשים ממני אין סיבה שלא אסכים, ואני חושבת שמרבית הנהגים מתנהגים כך.

• תוכן חדש...