Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות התיוג של Carsforum יוצאת לדרך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים. התוצאות של השבוע האחרון יתפרסמו ביום ראשון. תמשיכו עם הנושאים של השבוע האחרון.

תודה, שלומי.

פורסם

הדירוג הנוכחי הוא כזה :

מר GOLF התקרב מאוד לליטל שעדיין נמצאת במקום הראשון אם כי הפער קטן.

1. נהגת שודים
  2. GOLF
  3. uno 1.6 T.ch
  4. Tzvika-Pick
  5. MaorXXX
  6. ofir
  7. Derish
  8. אלי לוי
  9. elibaba
  10. מרק10

פורסם

מהפכה בראש הטבלה, זהו הדירוג החדש של המשתמשים :

1. GOLF
  2. נהגת שודים
  3. MaorXXX
  4. uno 1.6 T.ch
  5. Tzvika-Pick
  6. ofir
  7. elibaba
  8. אלי לוי
  9. Derish
  10. Avram

עדיין חסר לנו המון מידע על היצרנים הבאים:

במוו

אאודי

הונדה

פיאט

סובארו

סיטרואן

אתם מתבקשים לתייג מידע עבור יצרנים אלה.

אני מזכיר לכולם, זה עדיין לא מאוחר להיכנס לתחרות ולהתחיל לתייג, יש מס' פרסים שווים שמוגרלים בין כל מי שמשתתף בתחרות.

פורסם

איזה באסה אני עדיין רחוק:evil:

שלומי מה עם רובר? אפשר לתייג גם רכבים שלא קשורים לרשימה שאתה מציין והם יתקבלו באותה מידה?

עוד שאלה, מתי צפויה להסתיים התחרות? ב-21 לחודש אני יוצא לשבוע בחו"ל, אני ממש לא רוצה לקחת איתי מחשב נייד אבל אם לא תהיה ברירה...

שבוע טוב

מאור8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אחרי היעדרות ארוכה מהמיזם, היום חזרתי לפעילות. אחרי כמה עשרות שרשורים, הגעתי למסקנה שכל ההודעות של "מוסך רון" צריכות להיות מתוייגות אוטומטית תחת "אבחון תקלות ופתרונן" לרכבי קבוצת VAG. זה אמור לחסוך הרבה זמן למתייגים ולמחפשים.

אני עוזב אם כך את VAG וממשיך ליצרנים אחרים, אבל יש לי בקשה אחת: אשמח אם תוכלו לתת הערכה על ההפרש בין שחקני העשירייה הפותחת. אני לא רואה את עצמי כמועמד להובלה, אבל יהיה נחמד לדעת אם אני רחוק מהמקום הראשון ב-1000 תיוגים או ב-10. סתם בשביל ההרגשה הטובה...

תודה.

פורסם
איזה באסה אני עדיין רחוק:evil:

שלומי מה עם רובר? אפשר לתייג גם רכבים שלא קשורים לרשימה שאתה מציין והם יתקבלו באותה מידה?

עוד שאלה, מתי צפויה להסתיים התחרות? ב-21 לחודש אני יוצא לשבוע בחו"ל, אני ממש לא רוצה לקחת איתי מחשב נייד אבל אם לא תהיה ברירה...

שבוע טוב

מאור8)

יש עדיפות לדגמים שציינתי. כרגע יש המון תיוגים על דגמים שרמת הלוונטיות שלהם לכלל האוכלוסיה קטנה.

התחרות צפוייה להסתיים כשיהיה מסה גדולה של תיוגים, לא עוד הרבה זמן, אני מניח שמשהו באזור ספטמבר.

אחרי היעדרות ארוכה מהמיזם, היום חזרתי לפעילות. אחרי כמה עשרות שרשורים, הגעתי למסקנה שכל ההודעות של "מוסך רון" צריכות להיות מתוייגות אוטומטית תחת "אבחון תקלות ופתרונן" לרכבי קבוצת VAG. זה אמור לחסוך הרבה זמן למתייגים ולמחפשים.

אני עוזב אם כך את VAG וממשיך ליצרנים אחרים, אבל יש לי בקשה אחת: אשמח אם תוכלו לתת הערכה על ההפרש בין שחקני העשירייה הפותחת. אני לא רואה את עצמי כמועמד להובלה, אבל יהיה נחמד לדעת אם אני רחוק מהמקום הראשון ב-1000 תיוגים או ב-10. סתם בשביל ההרגשה הטובה...

תודה.

ההבדלים לא כלכך גדולים, הבדל של עשרות.

פורסם
אני מניח שמשהו באזור ספטמבר..

זה אומר שאני הולך לפספס שבוע שלם :cry:.

פורסם

אל תדאג, גם אני טס לחו"ל לשבוע בתחילת ספטמבר כך שהמקום הראשון יתפנה קרוב לוודאי (אלא אם אני אצליח לתפוס יתרון משמעותי עד אז :-)).

פורסם

לי גם יש יום הולדת בתחילת ספטמבר, ב-6לספטמבר זה עוד איזה יומים שאני הולך לפספס.

אבל אני יכול לקבל אחלה מתנת יום הולדת בדמות קורס נהיגת ראלי :wink:.

פורסם

יודע מה, משום מה יש לי חשק עז יותר לזכות בדיטיילינג, אז אם אני אשמור על מקומי ואתה על מקומך - נוכל להסתדר. יד לוחצת יד :)

פורסם

לי בכלל אין בעייה אם זה, להפך הרכב שלי אחרי פחחות וצבע חדש, אין לי כל כך מה לעשות עם דיטיילינג.

יד לוחצת יד :roll:, אם זה יצא לפועל תקבל גם חיבוק ונשיקה:lol: .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...