Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות התיוג של Carsforum יוצאת לדרך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבורך ומשובח!

הבעיה היא שיש הרבה מידע ישן שלא עשו לו תיוג, שזה חבל. עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

אני אהיה צנוע ואסתפק בדיטיילינג :-)

Polo 2012

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רעיון מעולה!

תמיד אני חושב לעצמי איפה אפשר לקבל פה פרטים לדגם של הרכב שלי כמו למשל תקלות נפוצות מחירים שפורסמו,אביזרים שניתן להשיג במקום מסויים,פרוייקטים וכל מיני כאלה.

בהצלחה עם הרעיון החדש.

פורסם

וואי אחלה של רעיון!!! נשתתף גם בשביל התחרות אבל בעיקר בשביל ליעל את הפורום.:-P

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

מכיוון שאני בכלל לא מעוניין לזכות במקום הראשון, אז מ- 9/7 אני מחובר לפורום 24/7 :roll:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

רעיון נחמד, אבל כל מי שיודע להשתמש בגוגל (ולא קשה ללמוד) יכול למצוא בדיוק מה שהוא מחפש 1:1 בשניות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

רעיון ענק !

אבל למה עכשיו. ולא לפני חודש. כאשר היה לי ים של זמן. ולא עבדתי. (איזה בעסה איתכם.)

רגע. איך אני מתייג את התגובה שלי. תחת ביקורת בונה? או הורסת? :roflmao::roflmao:

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יוזמה שלכם או מועתק מאתר אחר?

יוזמה מקורית שלנו.

לדעתי שווה לתייג גם שרשורי זהב שלא בהכרח קשורים לדגם. למשל שרשורים של פייביש, שלדתה המטורפת של ה-106, מירוציה של הדובלו האגדית.

יפה מאוד!!

אפשר להוסיף גם את OT?

לדוגמא:

שרשורים עם אבטיח , שרשורי זוחלים, שרשורי פרנקוסVS העולם, שרשורי דת ומדינה, ועוד...

בהחלט, יהיה גם תיוגים בנושאים כללים, טכנים, אודיו, אוף טופיק ועוד. לאחר שנסיים לעבור על רשימת הדגמים נעשה גם את זה.

נ"ב

לא הצלחתי לערוך ושכחתי לשאול, האם יש אפשרות לתייג שירשור שלם או שאני יצטרך ךתייג את התגובות שבו אחת אחת?

לא, אין צורך לתייג את כל ההודעות בשרשור, רק את ההודעה הראשונה הרלוונטית, אם זה את השאלה עצמה או את התשובה המפורטת.

פורסם

יוזמה מעולה וחיונית,

כל הכבוד!

אשתתף גם כן בתהליך התיוג - למען עתיד ילדינו!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא אנסה לזכות אבל בהחלט אתייג בשביל לייעל כמה שיותר את הפורום.

דבר זה באמת יוכל לעזור, כל הכבוד על הרעיון.

:mm_yeah:

פורסם

שימו לב, היצרנים הראשונים עליהם נחפש מידע הם:

אאודי, במוו, פולקסוואגן, פורד , מזדה , פיג'ו ורנו, על שלל דגמיהם השונים.

מקווה שאתם מתכוננים למחר.

פורסם
יפה מאוד!!

אפשר להוסיף גם את OT?

לדוגמא:

שרשורים עם אבטיח , שרשורי זוחלים, שרשורי פרנקוסVS העולם, שרשורי דת ומדינה, ועוד...

לעזאזל...

טוב, נתחיל לחפש!

מה עם שרשורי פוליטיקה? :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...