Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ודרך אגב נזכרתי במשהו..

תקנה באוטודיפו ספריי צמיגים-יש עכשיו מבצע ב16 ש"ח .

ותתיז עליהם כל חודש לפחות ואז נגב.

זה ישמור עליהם לבל יתפתחו בהם סדקים.

השמש הישראלית אוהבת "לנשוך" צמיגים-אל תתן לה:-)

וכמובן אל תעלה על מדרכות דבר שיכול לעקם את סיבי המתכת בתוכם.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חומרים לצמיגים לרוב הם על בסיס שמן מה שיעשה פעולה הפוכה מן הרצוי לטווח הארוך,בדיוק כמו למרוח שמן על גוף ולשלב את קרני השמש,כך גם יגרום ליבוש הצמיג ,הנ"ל מתייחס גם לתרסיסי סקאי ודומיהם לדש.

כמו כן לא ממליץ למרוח את החומרים הללו [השומניים] על דופן הצמיג היות שבפנייה חזקה יש סיכוי שמשקל הנגדי של הרכב חלק מהדופן הפנימית עלול לבוא במגע עם הכביש דבר שבקלות יכול לגרום לירידה באחיזה של הצמיג ואף החלקה.[בעיקר בצמיגים בעלי חתך נמוך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אכן קניתי את התרסיס הזה ב 16 שקל.

נאמר לי שפעם בחודש לרסס (בלי לנגב) ואך ורק כשהרכב בצל והצמיגים קרים(שהרכב לא חזר בדיוק מנסיעה).

פורסם

מחזק את הדברים של הבחור שמעלי.

לא יודע לגבי הפעולה ההפוכה (שילוב של שמן עם קרני שמש), אך נתקלתי לא מעט בשיבוש האחיזה כתוצאה משימוש בספריי כזה.

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

שיטת השיווק הכי קלה שיש.

אומרים לך צמיג שני ב-59 אבל על הראשון לוקחים 450.

אין מצב שהצמיג הזה שווה 450.

וד"א אני קניתי ליונדאי אקסנט שלי לפני שנה 4 צמיגים של פירלי ב-350(סה"כ 1300) ש"ח לצמיג.

נראה לי שבשביל 300 ש"ח עדיף להשקיע ולקבל מוצר טוב מבית טוב.

פורסם
אני כרגע לחוץ בכסף. ויש לי טסט בעוד כחודש.

הייתי זקוק לרביעייה חדשה מצדי שיחזיקו שנה ואז המצב שלי יהיה טוב יותר ואשדרג למשהו איכותי יותר.

כרגע במצב הנתון הצמיגים האלה מעולים ואני אומר זאת מניסיון כי הקודמים שלי היו מישליין אנרגי, והחדשים טובים מהם.

כמו כן המידה 185/60/15 היא בעייתית ואין מצב שאפשר להביא רביעייה בפחות מ 1000 שקל ולכן אני לא מבין איך בכלל אתה אומר

שהמחיר הוא יקר. אפילו מוצר סיני מחברה עוד יותר לא ידועה אי אפשר לקנות בפחות מ 1000 שקל לרביעיית צמיגים.

בדקתי הרבה פאנצריות והציעו לי TIGER שנחשב על הפנים. לא מצאתי אותם בפחות מ 1200 שקל למידה הזאת.

מעל זה הציעו לי הנקוק ב 1400 שקל. ברכב של אבי יש הנקוק, אני ממש לא אוהב את הצמיג הזה. ומעל לכך הציעו לי קונטיננטל קוניטי2(משהו כזה) ב 1800 שקל. העדפתי לחסוך את ה 800 שקל האלה שכרגע אני לחוץ להם. ושנה הבאה אשדרג למשהו ברמה. אני מאוד רוצה את ה TOYO TR1. הם יקרים בטירוף אבל אחסוך קצת וארכוש אותם.

נ.ב

אני בן אדם מאוד רגוע בקשר לנסיעה ברכב

בחיים לא עברתי את ה 120 קמ"ש וגם כשהגעתי למהירות הזאתי החזקתי בה לא יותר מכמה שניות בודדות (ואני רציני)

ככה שאני לא חושב שאני צריך צמיגי ספורט באחיזה מטורפת ומהירות W.

ראשית - לא רציתי לבאס אותך אבל אני לא יכול להיות צבוע ולהסתער בברכות כשאני רואה קניה לא נבונה.

שנית - לא אמרתי לך להוסיף עוד לתקציב כי אין לזה סוף. מה שצריך לעשות זה להציב גבול עליון ולחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף, לצורך העניין רכשתי לפני כחודש רביעייה TOYO PROXES TPT שהוא צמיג

טוב משמעותית , במידה 195.60.R15 במחיר יותר זול ממה שאתה שילמת על הויקינגים באוטודיפו.

נ.ב. במידה שלך אין T1R אז אל תבנה על זה יותר מדי. (או יותר נכון - לא מיובאים לארץ )

אי אפשר להגיד אמירה גורפת שכזאת פשוט כי זה לא נכון.

יש אצלם כ"כ הרבה מבצעים (שכשהם קורים, אף פנצריה לא תוכל להשוות מחיר) ששווה לשים לב מה קורה שם.

אני רכשתי אצלם במבצע ספציפי רביעיית בריג'סטון לדובלו (בזמנו) ורביעיית אקסטה4 לגולף ובשני המקרים הם היו הכי זולים שמצאתי ובפער אדיר.

"בזמנו" זה שם המשחק.

כיום אי אפשר להשיג שם ברידג'סטון או דילים טובים של חברות או דגמים מובילים . אני עוקב בשנים האחרונות בלי סוף אחרי המבצעים באוטודיפו,

כי כמו שאמרת - כשהם עושים מבצע הם חותכים מחירים ברמה שאי אפשר להתחרות בה.

כיום מה שיש שם זה דגמים נמוכים של גודייר במחירים גבוהים מאוד ,לדוגמא : NCT5 שעולה בפנצ'ריות 400-500 ליחידה במידה 205.55.16 יימכר לך במבצע של 1+1 במחיר מחירון כמעט מלא שהוא יותר מכפול.

וכמובן כל מיני זבל סיני כמו TYPHOON למשל.

אגב, העלית דוגמא טובה מאוד לצמיג שנותן תמורה מעולה למחיר : קומהו אקסטה (על שלל דגמיו)

ניתן לרכוש למשל קומהו אקסטה סופרה (או 712 או הדגם העדכני הנוכחי) במחיר של כ1000 ש"ח לרביעייה במידה שלי ! (205.55.16) אז במידה קטנה , קל וחומר שיהיה זול יותר מרביעיית ויקינגים.

בכל מקרה, חייבים באמת לבדוק כל מקרה לגופו למרות שהסיכוי למצוא שם דיל טוב על צמיג טוב הוא אפסי, ואתה חייב להסכים איתי שבמקרה הספציפי הזה היה אפשר קצת יותר להצליח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תראה לי צמיג "פירלי" או כל חברה איכותית כזאת

במידה 185/60/15 במחיר כזה.

אתה בטח רכבת צמיג סטנדרטי לחלוטין וכאלה יש בלי סוף בכל פנצריה.

צמיג במידה שלי היא בעייתית מאוד ולכן היא יקרה משהו שהיא נדירה ואין הרבה רכבים עם המידה הזאת.

אז כשמציעים לי צמיג כזה ב 250 שקל תוצרת צרפת שנחשב איכותי - חטפתי.

אם הנ"ל היה תוצרת סין/קוריאה, הייתי מוותר.

פורסם

עוד המלצה למי שכבר קונה באוטודיפו שישתמש בתו הזהב זה נותן 17 אחוז

וכולל כפל מבצעים והכל.

קניתי שם מצבר חדש לפני שבועיים עלה 399 ועוד קיבלתי 17 אחוז.

פורסם
לצורך העניין רכשתי לפני כחודש רביעייה TOYO PROXES TPT שהוא צמיג

טוב משמעותית , במידה 195.60.R15 במחיר יותר זול ממה שאתה שילמת על הויקינגים באוטודיפו.

ניתן לרכוש למשל קומהו אקסטה סופרה (או 712 או הדגם העדכני הנוכחי) במחיר של כ1000 ש"ח לרביעייה במידה שלי ! (205.55.16) אז במידה קטנה , קל וחומר שיהיה זול יותר מרביעיית ויקינגים.

קשה לי מאוד להאמין למה שאתה אומר אלה אם כן תביא הוכחה. אני בדקתי מחירים לפני שרכשתי והמכירים שנתנו לי היו בין 1600-2400

והתקשרתי להכי זולים כמו צמיגי אנטון ביפו, צמיגי הגיסים בהרצליה ועוד.

מה שאתה מתאר לי זה בלתי נתפס וקשה לי להאמין. לא יתכן שרכשת צמיגים בחתך נמוך מתוצרת TOYO בפחות מ 1000 שקל לרביעייה.

ובכלל קומו קסטה סופרה לרבעייה בפחות מ 1000 שקל ? ועוד בכזה חתך?! אולי אתה מתכוון לזוג! לרביעייה בחיים לא.

תביא הוכחה לדברים שאתה אומר.

פורסם

לדעתי יש במידה הזאת פירלי מהסדרות הנמוכות ( P200 או P2000 לא זוכר בדיוק) אבל זה לא חשוב.

דווקא עם תוצרת קוריאה אין בעיה (קומהו)

כמה דוגמאות במידה שלך במחיר דומה למה ששילמת :

יוקוהמה A DRIVE (תצטרך להוסיף כ100 שקל על כל הרביעייה אבל זה צמיג מליגה אחרת)

קלבר (לא זוכר את הדגם אבל בטוח יותר טוב מויקינג)

דאנלופ מסדרות SP הנמוכות

בכל מקרה, עזוב. קנית ,תהנה , תלמד את המגבלות שלהם סע עליהם שנה שנתיים ותחליף למשהו טוב יותר בעתיד.

אפשר להתנחם בכך שלא שילמת מחיר סופר מופקע ,כי אני מניח שיש פנצ'ריות שימכרו לך צמיגים כאלה גם ב1500 ומעלה לרביעייה.

בקשר לספריי צמיגים - אם זה משהו ייעודי לא צריכה להיות בעיה. (למשל מוצר מהסדרה של מישלין ,דופונט או STP)

הבעיה היא עם רחצות רכב חאפריות ששמות כל מיני ספריים או נוזלים לא ברורים שגורמים נזק לצמיג (למשל ספריי סקאי)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
קשה לי מאוד להאמין למה שאתה אומר אלה אם כן תביא הוכחה. אני בדקתי מחירים לפני שרכשתי והמכירים שנתנו לי היו בין 1600-2400

והתקשרתי להכי זולים כמו צמיגי אנטון ביפו, צמיגי הגיסים בהרצליה ועוד.

מה שאתה מתאר לי זה בלתי נתפס וקשה לי להאמין. לא יתכן שרכשת צמיגים בחתך נמוך מתוצרת TOYO בפחות מ 1000 שקל לרביעייה.

ובכלל קומו קסטה סופרה לרבעייה בפחות מ 1000 שקל ? ועוד בכזה חתך?! אולי אתה מתכוון לזוג! לרביעייה בחיים לא.

תביא הוכחה לדברים שאתה אומר.

אני לא צריך להוכיח לך כלום כשאתה בא בגישה כזאת , אולי אם היית בא בגישה שונה הייתי סורק לך את החשבונית כדי שתראה.

דרך אגב, אנטון הציע לי את הפרוקסס TPT במחיר של 1150 לרביעיה.

צמיגי הגיסים בהרצליה הן אחת הצמיגיות היקרות ביותר שאני מכיר דרך אגב. מחירים מופקעים ברמות על. הם יושבים בהרצליה פיתוח והמחירים בהתאם.

כל המחירים שדיברתי עליהם הם לרביעיות בלבד. המחיר של הקומהו דרך אנטון.

חבל על הויכוח, לא קרה שומדבר. אם אין לך דרישות מיוחדות והרכב לנסיעות סטנדרטיות רגועות בלבד אני מעריך שלא תרגיש בהבדל. כנראה שזה עדיף על זבל סיני.

פשוט תזכור : בפעם הבאה בדוק בצמיג ישיר בפתח תקווה או באנטון ביפו , אבל תלך אליהם פיזית - לא בטלפון.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מניסיון עמוק,לא ממליץ כלל וכלל למוצרים על בסיסי ספרי גל שומני, בעיקר לא לחתכי צמיגים של 50 ומטה,פשוט מסוכן!

שלא יגיע היום בו תקללו את הרגע שההתלהבות הילדותית שלכם גרמה לכם למרוח את הדברים האילו על הצמיגים כי זה שאפו לרכב.

תסתפקו במים וסבון.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה שהתכוונתי בספרי- זה שיש מ"ס חברות שמיצרות ספרי יעודי לצמיגים,

הספרי נראה כמו קצף גילוח לבן ,ואחרי שמתיזים אותו הוא נספג בצמיג.

יש מ"ס חברות כמו טרטל וקס או STP שמיצרות כזה חומר.

בשום אופן לא דיברתי על ספרי דש בורד שהוא שומני מאוד ויכול לגרום להחלקה!!

וגם שמתיזים את החומר היעודי עושים זאת רק על הדופן וחלילה לא על הסוליה.

בספרי יש חומר נגד הUV של השמש.

כמו כן הצמיגים תמיד נראים חדשים.

יש לי נסיון של כמה שנים עם ספרי צמיגים טרטל וקס ואני מאוד מרוצה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

פשוט תזכור : בפעם הבאה בדוק בצמיג ישיר בפתח תקווה או באנטון ביפו , אבל תלך אליהם פיזית - לא בטלפון.

רשמתי לפני, דווקא אני הרבה בפתח תקווה חבל שלא בדקתי שם.

לא התכוונתי לפקפק בך פשוט המחירים שציינת כ"כ זולים שפשוט לא נשמע לי הגיוני אחרי כל הסקר הענקי שעשיתי והמחירים היו מופקעים כמעט פי 2 ממה שציינת ולכן נאלצתי להסתפק באוטודיפו וויקינג ב1000 שקלים (999).

מצד שני לסוע עד יפו בשביל צמיגים זה רחוק ובזבוז זמן (אני מרעננה) אבל פתח תקווה בצמיגי ישיר זה לא בדקתי.

לא נורא עכשיו נשאר רק להנות מהם ואללהה ראסק :-)

פורסם

עשית קניה טובה וזהו.

דרך אגב ברנו מגאן קופה אתה לא מתפרע קצת?

זה אוטו שדורש פניות במהירויות גבוהות,האצות וכדומה...

מה אתה נוסע רגוע לגמרי?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...