Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרנו 4 שבתמונה כבר הוזכרה פה בעבר.

כרגע היא נמצאת בתל אביב ברחוב ברנדיס,על החלון יש פתק לפינוי מהעיריה.

ללא שם.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דודג' דארט שנת 69 במכרז הוצאה לפועל של נעמן במגרש בירושלים. המכרז ב-28-30/7.

http://www.naaman-bonded.co.il/

http://www.naaman-bonded.co.il/repViewCarsList.aspx?MchrazID=6127&Store=6

אין לי קשר לאוטו

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

מה העיריה רוצה הם לא רואים שהיא עוברת פחחות?

פורסם

אכן רכב ידוע מאד.

הייתה בזמנו כשבעל הרכב עוד היה נוסע בה שמועה או אגדה ככל הנראה שהוא גר במערה או משהו בסגנון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ספינה אמריקאית בראש העין...

נא לקרוא את הכללים המופיעים בהודעה הראשונה של השרשור

(ההודעה של עמוסי'לה בהמשך נמחקה כי היא לא רלוונטית אחרי המחיקה כאן...)

בני, מנהל הפורום

פורסם
הקסנטיה דור ראשון 1994-1997 זה רכב שהולך ונעלם וכבר כמעט ולא נשארו.

גם בתור חדש הוא לא נמכר טוב בישראל.

לפיכך, לכל רכב אשר לא נימכר במספרים בישראל, קיים ערך נוסף אשר יגדל עם השנים. אך בכל זאת, למי יש זמן לחכות?

אגב, בפתח תקווה עומדת האודי 100 לבנה במצב כחדש ברחוב לוין.

פורסם

פורד טרנזיט mk1 או mk2 עומדת באיזור התעשיה עמק חפר מאחורי חברת קייטרינג "בראף".

במקום יש עוד כמה קרוואנים ניידים על פורד טרנזיס ישנות mk2 אני חושב..

ויש עוד 2 מסחריות אם אני לא טועה של חברת רנו משנות ה 70.

פורסם

בת"א, ברחוב יגאל אלון, עומד מזה זמן רב BMW מאמצע-סוף ה-80', סידרה 3, במצב די רע, וחלון צד אחד שבור וחתיכת עץ במקומו. לא יודע, מה הסיפור, אבל חבל... הוא עומד כמעט מיד איך שפונים ימינה מלגרדיה (הפוך מכיוון המפגש של המועדון5), בצד שמאל. לא צילמתי... אבל אני זוכר, שהוא עומד שם לפחות כמה חודשים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בר"ג, רח' הרצל ליד מס' 57 - חלפתי על פני בימר 518, אם ראיתי נכון - 6 ספרות.

בתחתית הדלתות יש סימני חלודה שפערה חורים של ממש - אבל הרכב נראה במצב נסיעה ולא מאובק ומוכה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם
בת"א, ברחוב יגאל אלון, עומד מזה זמן רב BMW מאמצע-סוף ה-80', סידרה 3, במצב די רע, וחלון צד אחד שבור וחתיכת עץ במקומו. לא יודע, מה הסיפור, אבל חבל... הוא עומד כמעט מיד איך שפונים ימינה מלגרדיה (הפוך מכיוון המפגש של המועדון5), בצד שמאל. לא צילמתי... אבל אני זוכר, שהוא עומד שם לפחות כמה חודשים.

לפי דעתי היא מסוף שנות ה-70 (אם אני לא טועה לוחית זיהוי בעלת ספרות).

אני אבדוק בהזדמנות הראשונה ואעדכן.

פורסם

כן, כמובן, סליחה על הטעות, זה מה שהתכוונתי- אמצע-סוף 70'!:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

bmw 318 למכירה ברחוב שלי .

אני ראיתי את הבעלים מטפל בה לא פעם , ונראה שהיא נוסעת קבוע( פעם פה פעם לא פה ).

אין לי קשר לבעלים , אם מישהו יבוא לבדוק אותה אני מזמין לקפה.

IMG_6224.jpg

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גר בת"א , רשמתי שזה דגם 318

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...