Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רנו קליאו מנוע 1400 שנת 2003, עבר החלפת צמיגים לא מזמן, וטיפול תקופתי כולל מסנן אוויר פלאגים ושמנים.

הצריכת דלק של האוטו היא 1 ל6.5 בערך. 35 ליטר של דלק ל 230 ק"מ.

זה הגיוני?! אני מתדלק פעמיים בשבוע, בנסיעה מר"ג לת"א ובחזרה יורד לי קו במד דלק, (האוטו אצלי חצי שנה ורק לאחרונה התחלתי באמת לנסוע עליו,חודשים ראשונים הייתי עושה נסיעה פה ושם בסופישבוע אז לא שמתי לב לדלק בכלל).

המוסכניק שלי אומר שזאת צריכה נורמלית ואין מה לבדוק (בדק פליטה מהאגזוז מאחורה ואמר שבסדר), הוא צודק?זאת צריכה נורמלית?או שכדאי להכניס לבדיקה?ואם כן מה לבדוק?מה צריכה של האוטו הזה צריכה להיות?

פורסם

אם אתה יוצא מר"ג בשעה 8 בבוקר ונוסע לת"א 50 דקות בפקקים,

אחר כך,בשעה 17:00 יוצא מת"א לכיוון ר"ג ונוסע 40 דקות בפקקים,

וכל זה עם מזגן פועל,

אפשר להגיד שצריכת דלק דומה להגיונית (שגם זה בספק).

אם אופי הנסיעות שלך שונה ממה שרשמתי - צריכת דלק לא נורמאלית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז למה המוסכניק שלי אמר לי שבנסיעה עירונית צריכה של 1 ל6.5 ק"מ זה נורמלי?

מה עליי לבדוק ברכב? על איזה מוסך אתם ממליצים באיזור בני ברק?

פורסם

מה כל כך גחוף כאן ? חיפוש על שרשורים של צריכת דלק עשית ?

האם נפלט לך עשן שחור ? פילטר דלק הוחלף ?

הבדיקה שלך לא נכונה,כדאי שתערוך חיפוש איך בודקים צריכת דלק במדוייק ולא בהשערות.

לאחר שתערוך מדידה מדוייקת או אפילו שתיים, אם זו באמת תישאר צריכת הדלק- רוב הסיכויים שיש תקלה.

הדבר הראשון שיש לעשות הינו לגשת למכון להזרקות דלק,לחבר את הרכב למכשיר 4 גזים ולעשות בדיקה,שתסביר מה הגורם לצריכת הדלק הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין לי המלצה על מוסך כי אני לא מהאזור.

הייתי ממליץ על חיפוש נזילות חריפות של דלק. אתה מאבד דלק במהלך הלילה כאשר הרכב עומד? אתה מריח דלק מהרכב בבוקר?

אם התשובה לשתי השאלות היא לא אז חפש שאריות דלק באגזוז. אם גם דלק באגזוז לא מצאת אז הבעיה היא כנראה בחיישן מפלס במיכל דלק. כאשר אתה מתדלק אתה ממלא "פול" עד שהמשאבה קופצת לבד או שאתה ממלא בסכום מסויים? אם אתה ממלא "פול" התקלה לא תהיה בחיישן מפלס.

אם אף אחד מהאופציות היא לא הבעיה אז אני באמת שלא יודע לאן יכול לברוח לך הדלק, אני יכול לומר שבקורדובה 2004 1400 אוטומאטית של אבא שלי אפילו שניסיתי לא הצלחתי להגיע לצריכה כל כך גרועה.

פורסם

לך למוסך מורשה אני מאמין שעלות התיקון תעלה לך אומנם יקר אך פחות אם תלך למוסכים כמו של המכונאי שלך שבניחושים יחליפו לך את כל הרכב.

עוד אופציה יש לך לחכות שרפי לין יראה את ההודעה שלך וימליץ לך על מישהו שיש ברשותו מחשב לסרוק את הרכב שלך זה יוכל לעזור לך המון.

אם תחליט לצאת לכיוון ראשון אני ממליץ בחום על אייל שהוא חבר פורום ועוסק באיתור תקלות ותיקון האלקטרוניקה ברכב הוא בטוח יאתר לך את מקור הבעיה.

פורסם

אל תעשה שום תיקון בינתיים, כשיזדמן לך לעשות נסיעה ארוכה, ללא פקקים וללא עומסי תנועה, מלא טנק דלק מלא לפני הנסיעה, ותאפס את הספידומטר.

סע לפחות 200 ק"ם (איו ותר, אם אתה יכול) בכביש פתוח, במהירות של 90-100. אחרי הנסיעה תתדלק שוב, ותחשב את הצריכה.

אם יצא משהוא בסביבות 1 ל14-15 הכל בסדר.

צריכת דלק עירונית היא לא מדד לשום דבר.

פורסם

אתה מתאר צריכת דלק שהיא גבוהה כמעט ב 100% מהצריכה בדגם זה.

צריכת הדלק של נתוני היצרן היא על רכב חדש שנוסע בדרך בין עירונית ללא עומס תנועה. ללא נוסעים. נהג בלבד במהירות שיוט כ 90 קמ"ש ותא מטען ריק.

אין נתוני יצרן לתצרוכת דלק בדרך עירונית .

אני לא יודע באיזה שעות אתה נוסע מרמת גן לתל אביב ומה עומס התנועה בזמן הנסיעה.

למרות שאני לא יודע את אופן הנסיעה נראה שתצרוכת הדלק גבוהה.

ממליץ בדיקת 4/5 גזים .

• תוכן חדש...