Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Eclipse CD5030

Extazi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף, אני לא בטוח שכיול הרדיו מתבצע באמצעות כפתור כמו ב 7200.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בצע חיפוש על ה7200.מחמאות .חיסרון-תצוגה גרועה באור יום.לא חבל בשביל 100 דולר לא להביא את הTHE BEST?:roll:

1+

7200 בארהב הפרש של 100$ בארץ הפרש של 400$ בינהם.לך תבין את העושקים\יבואנים.

פורסם

כמה דברים,

אני במקרה או שלא במקרה רכשתי את ה7200 פה בארץ...

אולי אני פראייר אך כמה נקודות למחשבה:

א. המכשיר נמכר בארה"ב ברוב החנויות ב 550-650$ בחנות אחת הוא נמכר ב 399$ וממה שאני הבנתי זה מכשירים שאינם 100% חדשים, מכשירים שעברו תיקון קל (כל מיני פגמים של QA).

לא משהו שלא ניתן לתיקון אך זה מכשירים אחרי התיקון.

ב. אחריות? אין בארץ (בכל זאת מכשיר של 2500-4000 ש"ח)

אם נעשה חישוב:

מכשיר: 550$

+

משלוח: 80$

+

מכס : 33%

מע"מ: 15.5%

---------------

סה"כ : 967.77$

בש"ח :3.9*967.77

---------------

3774.303 ש"ח

בארץ - 3800-4200 ש"ח

וכל זה כולל 3 שנים אחריות ויש אבא ואמא...

לדעתי זה שווה.

שוב זו רק דעתי,

תמיד אפשר לעשות קומבינות ולהבריח אך זה סיכון.

תחסכו משלוח ומיסים למינהם.

אז אולי זה שווה.

במשלוח רגיל, מכשיר חדש - לא משתלם!

אז תחשבו על זה... מווויייוווייייוווייייי

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

ה5030 נמכר בארץ 2300-2500 שח לערך ה7200 4000 שח ההפרש בינהם בארץ 400$ ההפרש בין הדגמים האלו בחול 100-150$ זו הייתה כוונתי.וחוץ מזה עד כמה שאני יודע בסוניקאלקרוניס המכשיר חדש לגמרי ב399$ (ולא אני לא הבאתי את שלי משם אלא מחנות בניו ג'רזי)

פורסם

מסכים עם פלויד.החנות אמינה מאד וגם תודעת השרות בארהב היא לא משהו שבארץ מבינים...

אם אתה לא מביא את המכשיר בעצמך ללא כל העמלות שמסביב-אז כדאי לקנות בארץ אבל המחיר הזה....:evil:

וסתם אנקדוטה קטנה-את המגבר שלי רכשתי מהחנות ובמהלך הבאתו ארצה נשבר לי חלק קטן מפלסטיק.ביקשתי שישלחו לי את הפלסטיק,יודעים מה אמרו לי?שלח את המגבר על חשבוננו ותקבל אחר חדש במקומו!מה שנקרא ברוך הבא לארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות....:lol:

פורסם
כמה דברים,

בארץ - 3800-4200 ש"ח

וכל זה כולל 3 שנים אחריות ויש אבא ואמא...

לדעתי זה שווה.

אז תחשבו על זה... מווויייוווייייוווייייי

רוני נ.

3 שנים אחריות? שו? לא נראה לי. שנה אחריות, אבל אולי אני טועה .

פורסם

אין שום סיבה בעולם לשלם 4K ש"ח על אקליפס 7200, לא משנה איך תסתכלו על זה.

המכשיר הנ"ל מתחרה ראש בראש עם ה 9855 \ 9887 או ה 880 של פיוניר ומתומחר כמוהם בארה"ב (פלוס מינוס כן, לא על הסנט של הדולר). זה שכאן אנחנו מהללים אותו בתוספת תג מחיר מנופח יצרו את הרושם שמדובר במכשיר אקסלוסיבי-אקזוטי וזה לא נכון. הוא כן איכותי יותר ולדעתי המכשיר הכי טוב לפני תחום ההיי-אנד, אבל הוא ממש לא שווה 4K ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוא שווה ועוד איזה את המחיר כי יש בו בלוטות' מובנה

ובנוסף הוא איכותי לפחות כמו האחרים

מחיר של מתאם בלוטות' לאלפיין =1500 שח

מחיר של מתאם בלוטות' לפיוניר =1100 שח

וקיבלתה מחיר יותר גבוהה על אלפיין ועל הפיוניר עם בלוטות'

פורסם

וגם USB מובנה, שמתאם לאלפיין עולה איזה מיליון שקל.

אבל עדיין אני חושב שמה שמייקר אותו זה 3 שנות האחריות - בהנחה ואכן זה מדוייק. כל פוליסת ביטוח יש לה מחיר.:-D

רוני, יש גם ב700$, אך יש גם ב400$ שהם 1,577 ש"ח. מישהו כאן קפץ מעל הפופיק עם ה4K הזה.

עריכה: דווקא נראה שאם אתה שולח להם את הניירות אחר הרכישה, האחריות אכן קופצת ל3 שנים. מרשים בהחלט וייתכן כי מצדיק את המחיר.

ECLIPSE offers the original purchaser a one-year warranty. If, however, you are swift and return the enclosed survey card soon after purchase, the warranty jumps to three years.

צריך לברר עם היבואן בארץ את הנ"ל.

רוני, בבקשה.

פורסם

לא מעניינים אותי המחירים בארץ, אני מדבר על מחירי חו"ל. למה האקליפס עולה בארץ כמעט פי 2 מהאלפיין או הפיוניר (יבוא פרללי, לא רשמי) המקבילים לו? ולגבי המתאמים, למה ליפול ברשתם יבואנים חמדנים? יש לך מושג כמה עולים המתאמים האלה באי-ביי? גם כאן שווה לשלם מאות שקלים יותר עבור אחריות?

טוב, אני לא בא להטיף לאף אחד. רק בריאות.

איתמר.

פורסם

ראשית, האלפיין והפיוניר הנ"ל ביבוא לא-פרללי אינם מכשירים זולים. אם היה ייבוא פרללי [מלבד אודיו-סיסטם] לאקליפס אני יכול להניח כי המחירים היו צונחים. יש כאן בארץ ובפורום מכשירים חדשים לחלוטין שנרכשו מחו"ל בסביבות 300$ ועפו כמו לחמניות לוהטות.

שנית, מתאם הUSB של אלפיין גם בחו"ל לא ממש זול, בדוק זאת. [אינני מדבר על כבל הIPOD שעולה גרושים]

פורסם

האקליפס עולה יותר כי הוא מכיל גם יותר.

בנוסף לכל הפיצ'יפקס מסביב, מבחינת ממיר DA אז מדובר על ממיר טוב יותר מהמתחרים, בנוסף לזה יש את נושא הקדם מגבר שהוא מאוד איכותי ב7200( כמובן גם 8 וולט ב50 אוהם התנגדות).

פרט לכך מבחינת איכות סאונד נטו האקליפס מתעלה על המתחרים.

אם זאת האלפיין 9887 נותן פייט מאוד חזק, הוא שדרוג מעולה מהדגם הקודם(9855) ובתכל'ס הרכישה שלו היא מאוד כדאית.

מכשירי אלפיין,קלריון ופיוניר ברמה הזאת בייבוא רשמי בארץ עולים פחות או יותר אותו הדבר.

אין ספק שכדאי מאוד לרכוש בחו"ל, ואני כבר אומר שאם כבר אז גם לחפש את הדגמים הקודמים שלא נופלים בכלום (ה7000 וה7100) ובשורה האחרונה הם יהיו זולים יותר.

לגבי האחריות, בארץ האחריות היא לשנה ולא 3 שנים כפי שצויין.

under construction..

• תוכן חדש...