Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך כמו שדפש מוד שרו להיטים מלפני 30 שנה או בעיברית צחה, אין סיכוי רב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

במהלך הסופ"ש הקודם, הפט שופ בויז התראיינו למוסף "7 לילות" של ידיעות אחרונות :

yediotpsb1.png

yediotpsb2.png

yediotpsb3.png

yediotpsb4.png

yediotpsb5.png

קריאה מהנה.

בנוסף, בעקבות הביקוש הרב ולמרות חוסר הפרסום היחסי סוזאן וגה תופיע בהיכל התרבות פעמיים, וגם- ליידי גאגא מגיעה (ואמנים נוספים).

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אכן, אין הופעה שארצה לראות בעולם הזה מלבד הופעתה של ליידי גאגא.

ברצינות - זבל כזה לא ראיתי/שמעתי ממזמן.

בכל מקרה:

הייתי בהופעה של כריס קורנל.

אין מילים לתאר.

דווקא יש...

הנגנים שהיו איתו היו זוועת הזוועות. למרות זאת היה כיף לראות את אל הילדות שלי נותן מעצמו ונהנה. יש שמועות (שוב) שסאונדגארדן מתאחדים.

אם כבר זוועת הזוועות, אז זה ביטוי מתאים לחימום של משינה. הם ניגנו רע ונשמעו פשוט זוועה - צריך לירות במי שסידר להם את הסאונד. פחדתי שבהופעה של כריס זה יהיה אותו הדבר, אבל למזלי הסאונד השתפר, אם כי אתה צודק והנגנים שלו לא היו מצוינים (אבל גם לא זוועה). הוא עצמו גם נראה קצת עייף בהתחלה, אבל השתפר עם הזמן והיו כמה קטעים באמת מצוינים. אני תוהה רק אם החוויה הייתה יכולה להיות שונה בשבילי אילו הייתי נעמד כמה מטרים לאחור. הייתי בדיוק מול הבמה, במרחק של 8 מטרים ממנה בערך, והיה צ-פ-ו-ף!

בכל מקרה, ללאונרד כהן אלך אם המחיר יהיה נורמלי וגם לקולדפליי (אפילו שהם רק נעשים גרועים יותר מתקליט לתקליט). מי שבאמת צריכים לחזור לארץ הם רדיוהד - אותם באמת אלך לראות בכל מחיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקטע שהכי הצחיק אותי היה שבודדים בקהל התחילו לצעוק למשינה לרדת...

בהחלט רגע שפל מבחינתם(ולא רק בגלל הסאונד המזעזע)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

לא מפסיק לייחל לבואם של מטאליקה כמובן!.. לאחר שהייתי בהופעתם החלומית ב-99 כולי תקווה שיבואו לתת עוד

הופעה נהדרת, אפילו לטורקיה הם מגיעים השנה.. ואלינו, לפחות כרגע לא.. :-(

אגב, לגבי העצומה שהבחור מעלי פרסם- צריך באמת להפיץ אותה בדרך כלשהי לציבור הרחב כי אני רואה שחתמו

שם קצת מעל 1000 איש ואני בטוח שזה רק קמצוץ מהאנשים שרוצים לראות את הלהקה האדירה הזו בארץ הקודש.

"And Justice For All..."

פורסם

גם חוליו איגלסיאס מגיע לשתי הופעות בספטמבר.

מזכיר לי קטע של אורי חיזקיה בצחוק מעבודה, דיברו על האיום האירני, שבזמן האחרון הרבה אומנים ואישים מגיעים לארץ, כמו מדונה והאפיפיור, כאילו שהם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים. כמו שבאים לבקר את הסבתא בפעם האחרונה.. :lol:

פורסם

מה אתם עדיין עושים מול המסך והמקלדת?

PSB נחתו אתמול בארץ, ערכו מסיבת עיתונאים קצרצרה ומעט משעשעת במלון דן וממש אוטוטו יבצעו את הסינגל הראשון מתוך אלבומם האחרון- LOVE etc'... ב"כוכב נולד"; או, כפי שצביקה הדר קרא לשיר אתמול, LOVE אי.טי.סי.

על זה אומרים: אפשר להוציא את צביקה הדר מהז'וז'ו אבל אי אפשר להוציא את הז'וז'ו מהצביקה הדר.

המופע מחר, למיטב ידיעתי, הוא SOLD OUT.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אנחנו פשוט קפואים למול הזוועה: (שימו לב לקשר לפורום מכוניות)

http://www.youtube.com/watch?v=wnMiwRj_C7Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עדיין מנסה להבין למה הבני ז*נ*ות לא מוכנים לגלות את הפתרון שלהם לסכסוך במזרח התיכון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדונה יכולה להשאיר את כל ההפקה שלה בלונדון (למרות שיש לי כרטיסים) כי ההופעה הטובה ביותר של קיץ 2009 הייתה היום בלילה!

פט שופ בויז הביאו בת יונה של הופעה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...