Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שניהם לא זולות במיוחד וכמובן שהמחיר יהיה תלוי בגיל בותק הנהג/ים

ידוע, אבל שאלתי מה יהיה הפרש המחירים ביניהן בביטוח בערך?

המשותף ביניהן רק מנוע והמחיר. שילדות שונות, כיול בולמי זעזועים שונה, סלון ותא מטען שונים.

איזה מהן עדיפה? ה4 דלתות או ה5?

אם תוכל לפרט אני אשמח..

רשמת שמראה הדבר השני בחשיבותו אז לך על סיויק 5 דלתות ידנית,נראית טוב ועם הגיר הידני גם הביצועים טובים.

האמת לא התחברתי לעיצוב שלה, ואני מעדיף אוט'..

מה עם סיאט לאון?

אני אשקול את זה, תודה על ההצעה :wink:

גם הC4 וגם ה308 מגיעות בגירסאות אוט' מוגדשות ונכנסות לתקציב אאל"ט.

שווה בדיקה.

עידן

את שתיהן אני מכיר אישית בגלל שישבתי בהן כבר, לא אהבתי אותן כלל.

בכל מקרה תודה על ההצעה.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

איזה מהן עדיפה? ה4 דלתות או ה5?

אם תוכל לפרט אני אשמח..

תלוי בצרכים ועדיפויות שלך. ל5ד מתלים יותר קשיחים, רכב מאוד יציב בסיבובים אבל לא נוח בכביש משובש. 4ד יותר רגוע ונוחה. תא מטען של 4ד יותר גדול. אבל אם מורידים את המושב האחורי ב5ד, נוצר משטח ישר ונפח ענק. סלון אהבתי יותר ב5ד, אבל זה עניין של טעם. אותו דבר לגבי צורתם החיצונית. 5ד מיוצרת באנגליה, 4 בטורקיה. אין לי מוסג מה עדיף.

פורסם
הלאון תהיה קצת מעל התקציב. אם אתה מוכן למתוח מעט אז תבדוק את הTSI (ידני בלבד).

הבנתי שיש גם הנחה מיוחדת על ה- 2.0 FSI אוטומט, תבדוק את זה.

יקר מדי, ואני לא מעוניין בידני.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

• תוכן חדש...