Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו דור3 מול סוויפט החדשה

semik
שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא בדקתי את הקליאו ולכן קשה לי להשוות בין השניים, אבל מהניסיון שלי עם הסוויפט מדובר ברכב די טוב. זריז, תצרוכת דלק טובה, תא נוסעים מרווח, מאובזר ומעוצב בצורה טובה. החיסרון העיקרי שמצאתי בסוויפט הוא בנוחות הנסיעה - היא מאוד נוקשה במעבר על שיבושים עירוניים וזה לא משתפר כשהרכב מועמס.

יש לא מעט מתחרות ראויות לשניים הנ"ל בתחום התקציב הזה - דייהטסו סיריון, סקודה פאביה, מאזדה 2, פולסוואגן פולו וסיאט איביזה. לכל אחת הנקודות החזקות שלה והחולשות שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפביה חדשה ומזדה2 לא נכנסות לתקציב, הסיריון לדעתי נחותה מהמתחרות ואת עיצוב של איביזה ופולו היא לא אוהבת. החיסרונות ויתרונות של סוויפט לא חסרות פה,השאלה אם משהוא התנסה עם קליאו?

Zoom-Zoom...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הסויפט תהיה הרבה יותר אמינה,למרות שהקליאו בטח תהיה הרבה יותר מאובזרת.הייתי הולך על סוויפט

אתה מדבר מנסיון?

הקליאו נראית ומרגישה רכב יקר יותר.

הסוויפט מעולה בהרבה אספקטים, ונהנית מסחירות מצויינת.

עשה חיפוש - שתיהן נטחנו בפורום הזה עד דק...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

COPY / PASTE ערוך, מהודעה ישנה שלי:

ברשותי קליאו III שנת 2008, ליסינג.

הרכבים אותם שקלתי לרכוש מאותה קטגוריה היו רבים, בינהם גם הסוויפט.

הפרמטרים החשובים לנו ביותר היו (בסדר יורד) מחיר, בטיחות, נוחות נסיעה, מרווח וגודל תא מטען.

אבזור לא הוה כל חשיבות עבורנו.

הקליאו נבחרה בסופו של דבר וגם אני וגם אשתי מרוצים עד הגג. היא (הרנו, לא אשתי) מגהצת בהצלחה יום יום את דרך 'פרדס משותף' בהוד השרון, אם אתה מכיר (כביש משובש, מלא פסי האטה בגבהים שונים) בנוחות זהה למכוניות גדולות ויקרות בהרבה.

יש לנו 2 ילדים דהיינו, בוסטר וסל-קל במושב הנוסע ובמושב האחורי, ובגאז' שמכיל ללא כל בעיה את כל הבלגאן הנלווה (עגלה, תיקים, וכיוב').

לנוסעים מאחור יש דיי והותר מקום הן לרגליים והן ולראש.

הרכב מגיע עם מחשב דרך, בקרת שיוט ועוד, אבל כיוון שמדובר בליסינג אני מניח שהאבזור אצלי דיי דל בהשוואה למתחרות.

המנוע והגיר זהים (לטוב ולרע) לאלו שבמגאן.

לא משנה באיזה רכב תבחר: סוויפט, פאביה, קליאו או כל דבר אחר, אל תוותר על נסיעת מבחן!

פנה אליי בה.פ. (או כאן) לפרטים נוספים.

ירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן ירון, נסיעת מבחן זה קצת בעייתי מכיוון שהרכב משומש. בגדול נהגתי על סוויפט והתרשמתי לטובה, הקליאו די נדירה בכבישים ולצערי אין לי בסיס מעשי להשוואה. אני מבין מדבריך שקליאו מאוד מרווחת מבפנים. היו לכם תקלות כל שהם? מה צריכת הדלק? איך הפלסטיקה? תודה

Zoom-Zoom...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת הדלק היא באיזור ה1:12, לא זוכר בדיוק אבל שוב, מנוע וגיר זהים למגאן כך שזה אמור להיות דומה.

הפלסטיקה טובה ומרגישה איכותית, אבל בהשוואה למה?

לא נתגלו כל תקלות ברכב, הוא עבר כבר 20K ק"מ~ (חוץ משני הזאטוטים שמטנפים ת'אוטו כאילו הוא של אמא שלהם...רגע, הוא כן.)

אם אתה גר באיזור השרון תרגיש חפשי לבוא לראות \ לנסוע.

ירון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...