Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 20 - 23 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עד 20-23 אלף ש"ח וחשבתי בכיוון של הרובר R25 או קרייזלר ניאון 2001.

מצאתי קרייזלר ניאון משנת 2001 יד שלישית שעשתה 160K ב22 אלף ש"ח... כדאי לקחת? כי אין לי היכרות עם הדגם או החברה..

או רובר R25 שאני לא כל כך בעניין שלה מכיוון שמחיפוש שביצעתי באתר יש בה לא מעט תקלות וצריך למצוא אחת שמורה במיוחד כי הרובר עדינות...

אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי,

תודה מראש.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

הניאון הוא לא רכב מוצלח במיוחד, כנראה שיש אופציות טובות ממנה בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תשמע יש לי חבר שבדיוק נפטר מקרייזלר ניאון ומסיבה אחת בלבד. צריכת דלק של אמריקאית ג'אנקית במיוחד שפשוט חייבת עוד ועוד. הצורה יפה וזה אין ספק אבל כמו שתוכל למצוא בשירשורים בנושא הרכב הנ"ל בעזרת כפתור החיפוש,לא מדובר במציאה מטורפת ואף לא פאר תעשיית הרכב האמריקאית. בסופו של דבר התלבטתי בזמנו בין הליאון לבין סיאט קורדובה 1998 שעלתה דאז 23 אלף לפני שנתיים ועל כל הפרמטרטים התחתנתי עם גרמנייה.

תריץ חיפוש

פורסם

קרייזלר ניאון הייתה אצל אחד הדודים שלי,הרבה תיקונים והרבה מאוד הוצאות על דלק.מה בדיוק הדרישות שלך מהרכב.תפרט ואולי חברי הפורום יוכלו לעזור לך יותר.

פורסם

לדעתי, שתי המכוניות לא מומלצות מבחינת אמינות, חסכון בדלק, מחיר חלפים, ושוק - למרות שהסעיף האחרון לא כזה קריטי עבורך, אני משער.

על הרובר איני יודע הרבה - מעבר למה שנאמר פה-ושם -

לגבי הניאון - ממה שהבנתי, מכונית פשוט לא מוצלחת. לא נוחה במיוחד, לא בטיחותית, לא חסכונית, לא אמינה, ויקרה לתחזוקה.

בסכומים הללו לך על יפנית ואם אתה רוצה יותר אבזור, נוחות, ובטיחות, אולי אירופאית זולה כמו סיאט, תעשה את העבודה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...