Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עובד בתור מחלק עיתונים.

למזלי קו החלוקה שלי הוא במושבים ולא בעיר כך שאין לי את הצורך לכבות ולהתניע את הרכב כל פעם מחדש אלא רק לעצור את הרכב ל20 שניות לרוץ מהר להניח את העיתון במקום המיועד ולחזור לרכב לנקודה הבאה.

רציתי לשאול כיצד עדיף לי לעצור כל פעם את הרכב כשאני רוצה לרדת לנקודת חלוקה האם עדיף לעצור באמצעות בלם היד או שעדיף להעביר את הרכב להילוך P?

תודה מראש.

פורסם

אין טעם להעבי לP כל עצירה יש לבלום עם בלם שרות (בלם רגל) ולמשוך את בלם החניה לאחר שהרכב עצר

חלוקה נעימה

ופרנסה טובה

אורי

פורסם

יוסי, אתה כמובן צודק, במחינת החוק והבטיחות.

אגב, לפי החוק אסור בכלל לעזוב את הרכב עם מנוע מונע, ובכל יצאה מהאוטו צריך לשלב לפארקינג, למשוך בלם יד, לכבות מנוע ולהוציא מפתח מהסוויץ'.

כשחילקתי עיתונים, לפני הרבה שנים, היו בקו חלוקה שלי כ 70-80 עיתונים.

אם 80 פעם ביום תכבה ותדליק את הרכב, לא נראה לי שהעבודה בחלוקה תשלתם לך לאורך זמן.

בכל מקרה, הרכב שלי היה ידני, הייתי משאיר אותו בניוטרל, בלם יד כמובן מורם, אבל לא הייתי מכבה את המנוע, זה פשוט לא הגיוני ולא סביר.

פורסם

בוקי , אסור גם להציע את מה שכתבת ,חנייה רק ב- P ובלם יד ואם זה קשה לך אז תרכוש חמור ועגלה ,פה בבאר שבע מוכרים את הערקה בזול.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...