Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני מתעניין באייפון האחרון שיצא לא מזמן ואני מעוניין לדעת עליו כמה וכמה פרטים.

במידה ואני מביא אחד כזה מארצות הברית, יש מי שידאג לתקן בעת תקלה (לא איזה משווק פשוט בשלמה, לא סומך עליהם)

שוב, במידה ואני מביא את האייפון מארצות הברית, ופונה עם המכשיר לסלקום לסלקום, הם יבטחו לי אותו על תקלות וגניבות? (כאשר הם ישווקו את האייפון, וזה לא עוד הרבה זמן),

סביב מה יהיה המחיר בין שלושת המתחרים?

איך איכות הרמקולים והמצלמה? ובקיצור לאחר שהות עם N95 8GB הדבר יהיה קפיצת מדרגה ענקית?

כרגיל, מצטער על מטח השאלות העצום ומקווה שתענו לי

שלומי.

שלומי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלקום לא מתכננים לייבא את המכשיר בזמן הקרוב.

אני לא הייתי מחליף N95 לאייפון. ג'אדג'ט נחמד אך לא יותר מכך.

תתקדם לנוקיה N96 אולי תתקדם קצת אבל מהנוקיה לאייפון אני לא חושב.

מוטב גם שתסביר למה אתה מתכוון כשאתה אומר 'קפיצת מדרגה ענקית'.

פורסם

קפיצת מדרגה ענקית מבחינת פיצ'רים וגאג'טים.

הבנתי שאני יודע שלפי שעה סלקום עוד אינה הודיעה על שיווק האייפון,

אבל שלא תקבל את הרושם שהיא לא תשווק אותו, אחרת המכירות יצנחו מאוד.

זה דיי ברור שסלקום תשווק את המכשיר וואני שואל אל השאלות בהנחה שסלקום אכן משווקת את המכשיר.

שלומי.

פורסם

במידה ותביא את המכשיר מארה"ב הוא ישמש אותך בתור משקולת יפה ויקרה מאוד כי המכשיר החדש כרגע לא ניתן לפריצה, הדרך הטובה ביותר היא לקנות מכשיר SIMFREE ז"א פתוח לכל הרשתות GSM, המקומות הכי טובים לזה הם איטליה או צ'כיה, קח בחשבון שעלות מכשיר כזה היא דיי גבוהה, אבל אתה מקבל מכשיר שתוכל להשתמש בו בכל רשת בעולם.

עלויות של האייפון 3GS החדש באיטליה כרגע - כ 600 יורו ל גירסת ה 16GB, כ-700 יורו לגיסרת ה 32GB, בנוסף תוודא שאתה קונה בחנות שנותן פטור ממס ככה תוכל לקבל את המיסים שאתה משלם חזרה בשדה התעופה אבל אתה חייב לקבל מהחנות טופס מיוחד לכך.

אם אין לך סיבה טובה למכשיר שפתוח לכל הרשתות ולרובנו אין אלא אם כן אתה נוסע הרבה לחו"ל ומחליף את כרטיס הסים שם לכרטיס מקומי, עדיף שתחכה המכשיר יתחיל להיות משווק בארץ בעוד כחודש וחצי חודשיים, לדעתי סלקום לא ישבו על הגדר עוד הרבה זמן ולא תהיה להם ברירה אלא לשווק את המכשיר ברשת שלהם גם.

לגבי הביטוח, ברגע המכשיר החדש יתחיל להיות משווק בארץ תוכל לקבל שירות תיקונים באייגידיטל גם למכשיר שנקנה בחו"ל בתור SIMFREE כי הם מחוייבים לכבד אחריות בינלאומית שמגיעה עם המכשיר.

פורסם

ביום שישי שוחררה גרסת ULTRASN0W שמאפשרת לפרוץ את חסימת הSIM לגרסה החדשה 3.0

גרסה זו עובדת על IPHONE 3G.

לגבי המכשיר החדש, IPHONE 3GS, עד שהוא יביא אותו לארץ, הוא כבר יהיה פרוץ.

עיניין של כמה שבועות כנראה, אולי פחות. בכל מקרה ברגע שפרצת, אין אחריות יותר על המכשיר (למרות שניתן להחזיר את הגלגל אחורה).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
במידה ותביא את המכשיר מארה"ב הוא ישמש אותך בתור משקולת יפה ויקרה מאוד כי המכשיר החדש כרגע לא ניתן לפריצה, הדרך הטובה ביותר היא לקנות מכשיר SIMFREE ז"א פתוח לכל הרשתות GSM, המקומות הכי טובים לזה הם איטליה או צ'כיה, קח בחשבון שעלות מכשיר כזה היא דיי גבוהה, אבל אתה מקבל מכשיר שתוכל להשתמש בו בכל רשת בעולם.

עלויות של האייפון 3GS החדש באיטליה כרגע - כ 600 יורו ל גירסת ה 16GB, כ-700 יורו לגיסרת ה 32GB, בנוסף תוודא שאתה קונה בחנות שנותן פטור ממס ככה תוכל לקבל את המיסים שאתה משלם חזרה בשדה התעופה אבל אתה חייב לקבל מהחנות טופס מיוחד לכך.

אם אין לך סיבה טובה למכשיר שפתוח לכל הרשתות ולרובנו אין אלא אם כן אתה נוסע הרבה לחו"ל ומחליף את כרטיס הסים שם לכרטיס מקומי, עדיף שתחכה המכשיר יתחיל להיות משווק בארץ בעוד כחודש וחצי חודשיים, לדעתי סלקום לא ישבו על הגדר עוד הרבה זמן ולא תהיה להם ברירה אלא לשווק את המכשיר ברשת שלהם גם.

לגבי הביטוח, ברגע המכשיר החדש יתחיל להיות משווק בארץ תוכל לקבל שירות תיקונים באייגידיטל גם למכשיר שנקנה בחו"ל בתור SIMFREE כי הם מחוייבים לכבד אחריות בינלאומית שמגיעה עם המכשיר.

http://www.iphones.co.il/forum/%E7%E3%F9%E5%FA/89043-iphone-3gs-%F0%F4%F8%F5.html

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
סלקום לא יבטחו את האייפון שלך,וגם לא אורנג' ולא פלאפון.

שירות תיקונים(הביטוח) חל רק על מכשיר שיוצא ממלאי החברה.

אני יודע על מקרה של בן משפחה שקנה מכשיר בסלקום, עבר איתו לאורנג' ומשלם ביטוח חודשי על המכשיר,

והוא מתפקד כמכשיר רק של אורנג'.

כלומר, הם ביטחו מכשיר שלא יצא מאורנג'.

לכן אני שואל אם סלקום תבטח לי מכשיר שאביא מחו''ל.

יש מישהו שיודע את העניין מקרוב? שהצליח לבטח מכשיר חיצוני בסלקום?

שלומי.

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי, לחברות אין בעיה לבטח מכשיר שהן משווקות ותומכות בו, גם אם לא נקנה בחברה. באורנג' פעם זה היה מותנה רק בבדיקה חד פעמית שעלתה 99 ש"ח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
לדעתי סלקום לא ישבו על הגדר עוד הרבה זמן ולא תהיה להם ברירה אלא לשווק את המכשיר ברשת שלהם גם.

אל תהייה כל כך בטוח.

אחד הדברים שיוצרים את "ערך היוקרה" של מוצר הוא הנדירות שלו.

למשל: אם לכולם יהיה 'ברייטלינג' אז השעון יאבד מערכו ויהפך למוצר המוני - וזו גם הסיבה לכך שהחברה לא מגבירה את הייצור למרות שהיא יכולה לעשות זאת ללא קושי.

כך גם עם האייפון, כשלכל ילד זב חוטם יהיה את המוצר הזה אז ממוצר יוקרה נחשק ונדיר הוא יהפוך לצעצוע להמונים.

במצב הזה מי שמכבד את עצמו לא יוכל להסתובב בפרהסיה עם המכשיר הזה וייחפש משהו אחר.

אני ממש לא אופתע אם בסופו של דבר יתברר שדווקא סלקום הם שייצאו חכמים מכל הסיפור הזה.

פורסם
אם אני לא טועה ארה"ב משתמשים בתדר שונה.

בחלק מהרשתות כן , למזלינו כל טלפון מודרני מה5 שנים האחרונות - תומך בשלושת סוגי הרשתות העיקריים (שמכסה את כ ו ל ם).

בקיצר - ממש לא רלוונטי.

בקשר לפריצה של הIPHONE - כנ"ל - לא רלוונטי.

כרגע הצעד הכי חכם בנושא הזה הוא לחכות לראות מה יקרה כשהמכשיר יגיע לארץ.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדור השלישי יש 4 תדרים:

850 , 900, 1900 ו2100

בדומה לGSM ו TDMA, בארה"ב משתמשים ב 850 ו 1900.

כיום פרטנר עובדים ב2100 בלבד.

סלקום הם המפעיל הסלולרי הכי שקול והגיוני ולא סתם הם מובילים את השוק. (אני לקוח של פרטנר דרך אגב.... שלא תגידו שאני אומר שמה שיש לי זה הכי טוב.)

פרטנר מביאים את ה IPHONE בשביל לסגור בור עצום בהצטרפות משתמשים חדשים שנכרה מאז תחילת השנה ,

ופלאפון מביאים אותו כדי לצרף עוד משתמשים לרשת החדשה שלהם.

הם התחייבו למכירת כמות בלתי הגיונית של מכשירים וסבסוד ברמות בלתי הגיוניות והם יפסידו הרבה כסף על המהלך הזה.

לדעתי סלקום עושים בחוכמה שהם לא מביאים את הגימיק הזה, כמכשיר סלולרי הוא לא מתקרב למתחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמכשיר, מבחינת נתונים טכניים יבשים - לא.

מבחינת פרסום - כן, וגם עוקף בהרבה את המתחרים בכלל, ואת מחלקת השיווק של נוקיה בפרט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קראתי את זה.

לא רלוונטי לארץ בגלל שהמכשיר ימכר כאן דרך חברות הסלולר,JAILBREAK אף פעם לא היה בעייתי ופריצה לשיחות לא רלוונטית בכלל,ואני אסביר למה, קניית מכשיר בחו"ל עדיף כבר לקנות מכשיר פתוח לגמרי וקניה של המכשיר בארה"ב תהיה יקרה לא פחות מאשר קניה של המכשיר הפתוח באירופה ואתה מקבל מכשיר נעול שתצטרך להסתמך על פריצה תוכנתית או חומרתית שהיא בעייתית ביותר.

אפל נוהגים להוציא עדכונים מערכת הפעלה של האייפון בצורה דיי סדירה וזה אומר שאתה לא יכול לבצע עדכון אלא לחכות כל פעם שתצא הפריצה החדשה, יש לי מכשיר דור ראשון ואני יודע כמה זה מתסכל.

אלא אם כן אתה נוסע הרבה לחו"ל ומחליף כרטיסי סים שם אין צורך במכשיר פתוח ובסיום החוזה אחרי שנה וחצי תמיד אפשר לבקש פתיחה של המכשיר בשביל לעבור חברה.

ואם זה ממש חשוב תמיד אפשר להשתמש בפריצה לא רואה סיבה לזה בארץ כש 2 מפעילים מתוך 3 משווקים את המכשיר.

• תוכן חדש...