Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פיג'ו 206 XS שנת 2002 3 דלתות.

כעת ישנה ברכב מערכת שמע נחמדה שלא מספקת אותי, להלן:

HU - פיוניר DEHP5950IB, מבחינת תצוגה וממשק הוא לא רע אך אין לי מושג לגבי האיכות שהוא מפיק.

רמקולים קדמיים - אני משער שגם של פיוניר מכיוון וכל הסט הוא של פיוניר אך אין לו מושג לגבי הדגם והגודל מכיוון שהם מוחבאים בצדי הדלתות הקדמיות.

רמקולים אחוריים - פיוניר TSG1612R בצורת עיגול.

אין לי מושג לגבי החיווט ושאר ירקות.

הייתי מעוניין לרכוש / לשדרג רכיבים בכדי להגיע לרמת סיפוק בסיסית.

התקציב הנוכחי שלי נע בסביבות ה- 4,000 ש"ח.

אין לי בעיה לרכוש בכל פעם רכיב או שניים עד לתקציב הבא אבל שיהיו איכותיים ומספקים.

סגנון המוזיקה שלי הוא אלקטרו האוס, האוס שקט, רמיקסים ישראליים ומדי פעם שירים של להקות רוק זעיר.

אשמח להמלצות מחברי הפורום הנחמדים.

תודה והמשך יום נעים,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

מבחינת HU אני מציעה לך שתבדוק ביד שניה לגבי מכשירים של ALPINE, CLARION ,ECLIPSE בסביבות ה1500 ש"ח

רמקולים רצוי שתשמע קודם סטים שונים ואז תחלית - יש ב4.7 מפגש מרכז אם אני לא טועה :wink:

אני אישית הייתי ממליץ לך על סט של HAT (קלארוס) - צור קשר אם ELIKO אם אני זוכר נכון המחיר הוא 2100 ש"ח

את שאר הסכום הייתי משקיע בחיווט של KNU - צור קשר אם יוסי ALPINE

ותקציב הבא הייתי מנצל לקניית מגבר\ים + סאב + התקנה + בידוד אקוסטי.

הכל כמובן תלוי כמה בסופו של דבר אתה רוצה להשקיע :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

לדעתי אין טעם להחליף מכשיר בשלב זה. בתקציב הנוכחי, מכשיר אחר שתרכוש לא יניב שיפור מורגש/משמעותי. לדעתי במצבך הנוכחי, מקומו של הHU בשדרוג הוא אחרון.

בשלב זה הייתי ממליץ לך לרכוש סט קומפוננט טוב (יש מבצעים טובים ומשתלמים לחברי הפורום - סינפוני / HAT ויש גם סטים טובים) בסביבות ה 2000-2500 ש"ח (חשוב שתאזין לפני הרכישה ולא תקנה על "עיוור" כי הקומפוננטים הם החלק בעל ההשפעה הגדולה ביותר על הסאונד ברכב) כמו כן אני היתי רוכש בשארית המזומנים מגבר טוב מיד שניה גם כן פה באתר - מגברים זה מוצר אמין מאוד ותוכל למצוא מגברים טובים מאוד ב 2000 ש"ח הנותרים.

...CASKA for life

פורסם
לדעתי אין טעם להחליף מכשיר בשלב זה. בתקציב הנוכחי, מכשיר אחר שתרכוש לא יניב שיפור מורגש/משמעותי. לדעתי במצבך הנוכחי, מקומו של הHU בשדרוג הוא אחרון.

בשלב זה הייתי ממליץ לך לרכוש סט קומפוננט טוב (יש מבצעים טובים ומשתלמים לחברי הפורום - סינפוני / HAT ויש גם סטים טובים) בסביבות ה 2000-2500 ש"ח (חשוב שתאזין לפני הרכישה ולא תקנה על "עיוור" כי הקומפוננטים הם החלק בעל ההשפעה הגדולה ביותר על הסאונד ברכב) כמו כן אני היתי רוכש בשארית המזומנים מגבר טוב מיד שניה גם כן פה באתר - מגברים זה מוצר אמין מאוד ותוכל למצוא מגברים טובים מאוד ב 2000 ש"ח הנותרים.

אוקיי, הבנתי פחות או יותר.

כעת ההמלצה היא לרכוש סט קומפוננטים טוב בנוסף למגבר טוב, רק דבר אחד לא מובן לי כלל.

יש המוני חברות ייצור לאביזרים אלו איך אדע במה לבחור? (אני אוהב איכות ועוצמה יחד).

לגבי המבצעים לחברי הפורום - איפה אוכל לקרוא לקבל מידע בנוגע לזה?

תודה רבה.

Aviad Vaizman

פורסם

OK, אז לאחר קבלת הייעוץ שלכם וקריאה של לא מעט נושאים בפורום זה הגעתי למסקנה כזו:

זמנית אשאיר את הHU שלי ארכוש לעצמי זוג קומפוננטים של HAT קלארוס ומגבר טוב ואיכותי עד 1700 ש"ח (אין לי בעיה עם יד שניה), ולאחר מכן אתקדם וארכוש לעצמי זוג 6 על 9 טובים וסאב וופר טוב.

אשמח לקבל ייעוץ לגבי מגבר טוב יד שניה בתקציב (1700 ש"ח) שינצל את הקומפוננטים (HAT קלארוס) + סאב איכותי וחזק שארכוש בהמשך.

מעשה נכון לעשות?

שוב תודה על העזרה!

Aviad Vaizman

פורסם

ALEXANDER בהודעה אחת סגרת פשוט את כל הפינות לבחור, כל הכבוד!

גם לא צריך הרבה מבחר כדי שכל אחד יהיה מאושר, הרי יש כל מה שאנחנו צריכים אצל ELIKO ויוסי (אה הם גם צריכים להתחיל למכור רדיו דיסקים ואז בכלל לא תהיה לנו התלבטות).

פורסם

מה נגמרו החברות חוץ מHAT?

מה אם HERTZ? אגב הסידרה החדשה תגיע בקרוב.

מה אם FOCAL?

מה עם RAYNBOW?

מה עם SINFONI?

שווה לעשות בדיקה יותר מקיפה לפני שמחליטים.

פורסם

אדון PIRATINO20 היקר זה ברור לכולם שאתה איזה מסכן שנרשם לפורום כמשתמש מסווה,אז אנא ממך או שתגלה לנו מי אתה או שתפסיק לדבר שטויות.

JEKA-כן יש עוד הרבה סטים ,אבל כרגע היחידים ששווה לקנות שהם באמת משתלמים הם הסטים של HAT וסינפוני ,בגלל שכבר להרבה אנשים יש HAT קלארוס הרבה ממליצים על הסט, כי כנראה היה להם ניסיון קודם עם הרץ או מורל או פוקאל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

JEKA

תסים לב

מבחינת HU אני מציעה לך שתבדוק ביד שניה לגבי מכשירים של ALPINE, CLARION ,ECLIPSE בסביבות ה1500 ש"ח

רמקולים רצוי שתשמע קודם סטים שונים ואז תחליט - יש ב4.7 מפגש מרכז אם אני לא טועה :wink:

אני אישית הייתי ממליץ לך על סט של HAT (קלארוס) - צור קשר אם ELIKO אם אני זוכר נכון המחיר הוא 2100 ש"ח

את שאר הסכום הייתי משקיע בחיווט של KNU - צור קשר אם יוסי ALPINE

ותקציב הבא הייתי מנצל לקניית מגבר\ים + סאב + התקנה + בידוד אקוסטי.

הכל כמובן תלוי כמה בסופו של דבר אתה רוצה להשקיע :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

גם אני שמעתי את רוב הסטים שציינתם ואני חסיד של אלקטרומדיה אבל זה לא שאני אמליץ לכל אחד ובכל סכום לנסועה לאותו מוכר

ולאותו מתקין כל פעם שנפתח שרשור של המלצה, וזה לא מקרה חד פעמי צריך לתת קצת פרופורציה לדברים באף פורום בעולם זה

לא קורה והודעות בעלות אופי מסחרי לא מגיעות לפורום, רק בתור בנרים ופרסומות גלויות.

אם אוהבים ציוד מסויים מציינים את שם החברה ומה היתרונות בה ומי שרוצה כבר ימצא איך לקנות!

פורסם

פה זה לא שאר העולם ופה נותנים מחירים לא שפויים על מוצרי אאודיו ולכם עדיף לקנות ממישהו שמוכר במחיר של חו"ל ,בדרך כלל אנשים כאלה יהיו יותר אמינים מאשר מישהו שמוכר סטים של 250 דולר ב 2800 שקל.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

את ההחלטה הזאת צריכים להשאיר לפותח השרשור לא?

זה לא סוד שבארץ פותחים לנו את הצורה במיסים. וניראה לי שגם המוכרים של הציוד שאתה מדבר עליו משלמים מסים ורוצים להרוויח לא?(וזה תקין לגמרי!). אז כניראה הציוד שלהם עולה בחו"ל בהתאמה.

פורסם

+לרוני.

ככה זה כשחיים במדינה כזאת שכולם רוצים להרוויח עלייך.

מה שיש לנו בפורום הספונסרים רק עליהם אני אמליץ .

אין תמורה יותר גדולה מזה לכסף.

מחיר של חו"ל נטו!.

פורסם

Vaizman,

יש לך בראש העמוד שרשור מבצעים לחברי הפורום. מדובר במותגים מהרמות הגבוהות שנמכרים כאן במחירי חו"ל ואף פחות מכך. אני ממליץ לך בחום ליצור קשר עם היבואנים הנ"ל ולתאם השמעות. לחלופין, להגיע לאחד ממפגשי פורום אודיו שמתקיימים ברמת גן. פרסומים על תאריכים בראש העמוד.

Jeka04,

איך אומרים קשקשן באיטלקית, אתה יודע? גם אני לא.

כל פעם שייפתח ת'רד, אמליץ על אותם מוכרים ואותו מתקין. יש לך בעיה עם זה? למישהו יש כאן בעיה עם זה? יש לך המלצות אחרות? בבקשה, תמליץ. יש לך השגות פרקטיות על מושא ההמלצה/ות? בבקשה. לזה נועד הפורום. אין לך? תמנע מאיתנו את הפסיכולוגיות בגרוש שלך.

נ.ב.

ממליץ לך בחום. לך תעשה סיבוב ב"פורומים בחו"ל" ותחזור עם תובנות חדשות.

• תוכן חדש...