Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשמוע חוות דעת שלכם על קומפוננט מחברת פולק האודיו דגםMM6501

כמה אמור לעלות סט כזה חדש איך הוא וכל דבר שאתם יכולים לספר על החברה הזאת כי לא שמעתי עליה אף פעם.

לא מעונין בהצעות לסטים אחרים רק זה ספציפי.תודה רבה מראש.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

ועם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על ה-Polk Audio/MOMO MM465 אני גם ישמח ברצוני לרכוש את הסט הזה...

לאיזה סט ניתן להשוות אותו?

פורסם

ה6501 סט מעולה לדעתי סאונד צלול וחזק חברה מעולה ותיקה ומוערכת בארהב במיוחד ברמקולים ביתיים.

הMOMO סט עם סאונד שונה מאשר ה6501 יותר באסים פחות צלול והמגנט שלו מצופה בחומר נגד כדורי נשק.:-)

לחבר שלי יש את ה6500 שדומה מאוד ל6501 רק הטויטר קצת שונה ולקח לי הרבה זמן לשכנע אותו להחליף לCDT גולד כי הוא פשוט מאוהב בסאונד של פולק.(דרך אגב הסט עדיין מורכב אצלו ברכב ומי שירצה מוזמן לקפוץ לאשדוד לשמוע אני בטוח שהוא לא יתנגד).

פורסם

הביקורות טובות מאוד, יצא לי לשמוע לרגע חטוף את הטוויטר של הMOMO ואין לי שום יכולת ממשית להביע דיעה לצערי.

אבל המחיר בארץ לא מתגמל ואפשר למצוא דברים טובים יותר (אלא אם כן הסט קולע בול לטעם שלך ואז זה מצדיק כל אגורה שחוקה שאתה משקיע בו) - לא יודע לגבי מחירים של הסטים הנ"ל בחו"ל.

מדובר בחברה מעולה סה"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי אפשרות לקנות סט כזה חדש ב600שקל. זה מחיר שמשתלם לקנות אותו?

דרך אגב הוא יתחבר למגבר JBL5ערוצים.

פורסם

MM6501 ב-600 שח ?..תחטוף.!

סט מצויין חזק 125RMS ונציל 94DB

חבל רק שהמגבר נותן 60RMS לערוץ אך בגלל שהרמקול נציל מאוד הוא יעבוד בלי בעיות.

קומפוננט איכותי וחזק ,שווה מאוד את המחיר.

פורסם

סבבה היום אני יקנה אותם. עוד שאלה.

מה דעתכם על המערכת שבניתי:מגבר 5ערוציםGTO5355

סאבJBL:1204BR

קומפוננט קדימה הפולק אודיו.

קומפוננט אחורה אינפיניטי6520CS

זהו בעיקרון את כל זה אני עומד לרכוש מחבר. אני שומע בעיקר מזרחית

בנוסף הרדיו דיסק שכניראה יתווסף לחבילה הזאת זה:KDCMP638U קנווד

מה דעתכם?

נ.ב:שווה לשלם על כל זה 3500שקל?

פורסם

עדכון קל. כל הציוד כבר אצלי הרדיו כבר מותקן ונראה מצוין.

כל המשך ההרכבה ימשך מחר. ואני יעדכן איך שומעים

מרוצה מכל רכיב ורכיב תודה רבה לכם על ההמלצות.

פורסם

לדעתי - תמכור את הסאב ואת הקומפוננט האחורי ותקנה סאב של אינפיניטי - קאפה או קאפה פרפקט (זה סאב מאותו הבית של JBL) אבל הוא יתן לך תמורה הרבה יותר גבוהה מאשר הסאב הנוכחי והקומפוננט האחורי ביחד לסאונד של המערכת שלך.

זו הדיעה האישית שלי ולא יותר.

אם אתה אוהב את התוצאה כרגע, תשאר ככה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...