Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שייעץ לי בשרשור הקודם, התחלתי להתעניין בטויוטה יאריס, מה שדרוש לי זה רכב סטודנטים קומפקטי, זול לאחזקה וחסכוני בדלק.

היום מצאתי הצעה לפיג'ו 206 (עם גג שקוף, וואטאבר), שמורה, 85,000 ק"מ, שנת 2005, ב53,000 ש"ח.

לעומת זאת- יש את האופציה של טויוטה יאריס, גם כן 2005, בסביבות ה75,000 ק"מ, ב60,000 ש"ח.

מה עדיף?

האם הפיג'ו נחשבות באמת לא אמינות?

האם הטויוטה יותר חסכונית?

איזו מהן זולה יותר לאחזקה? (טיפולים)

תודה מראש!

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם

שלום,

על מה אתה מוכן להתפשר:

שמירת ערך, חיסכון בדלק, אחזקה קצת יותר זולה, מוניטין של אמינות.

או

נוחות, הנאה מנהיגה, פינוק, חן.

כאשר תחליט בעניין, ההתלבטות בין שני הרכבים (יאריס או 206) תהיה לא כזאת קשה.

לפני כחודשיים נהגתי על יאריס עם 325 אלף ק"מ על מד אוץ (רכב חברה שעבר המון נהגים, שלא ממש היה איכפת להם מהרכב).

וזה היה אחרי 3 גטסים ממודל 2008 (השכרה) שלא עברו יותר מ 50 אלף ק"מ .

אין לך מושג איזה שיפור הרגשתי בטויוטה (יותר זריזה, יותר נוחה, יותר שקטה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מעדיף את הפיג'ו , נוחה יותר ,יפה יותר , היאריס היא ממשפחת טויוטה שנפחו לה מאוד את האיגו ללא פרופורציה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

קשה איתכם חבר'ה :)

הפיג'ו לפי מה שאתם אומרים היא רכב יותר יפה, אבל פחות אמין, פחות חסכוני, ופחות שומר על הערך מאשר טויוטה יאריס?

פורסם

אני לא מתכוון לנבא לך על גבי הפורום מי תיהיה אמינה יותר.

שמירת ערך - נוק-אאוט לטובת היאריס. אבל זה לא חוכמה, היאריס נהנית מביקוש ער בשוק המשומשות ושומרת על ערכה בצורה חריגה. כמעט כל רכב שתשווה אליה בפרמטר הזה ישאר מאחור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המון תודה :) מה לגבי חיסכון בדלק? יש איזשהו מידע בעניין?

פורסם

לאחר קריאה מאסיבית- התגלה בפני שבפג'ו 206 ישנה תיבת הילוכים מסוג AL4, שנחשבת תיבת הילוכים איך אומרים- מהתחת.

האם הדבר נכון לכל 206? או שהתיבה הוחלפה באזשהו שלב?

(כלומר, האם ב130,000 ק"מ אני אדרש לזרוק אותה לפח או לא)

פורסם

התיבה של הפיג'ו באמת לא משהו , אבל אולי תחשוב על להוסיף פדאל ולשחק קצת עם יד ימין (אנחנו מדברים על הילוכים נכון ?:lol:). לגרסה הידנית יהיו כמה וכמה יתרונות על הגרסה האוטומתית, למשל החסכון בדלק וכ'ו.

בהצלחה בכל מקרה הייתי ממליץ על הפיג'ו .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

קודם כל -AL4 שופרה מאוד במכוניות פיג'ו משנת 2004 ואילך, ואמינותן של התיבות השתפרה מאוד.

מהצצה מהירה במחירונים של השנה המדוברת היאריס יקרה בכ-15000-20000 ש"ח מה-206 (תלוי בדגם)

תוסיף לכך את העובדה שהיאריס נמכרת בסביבות המחירון, וה-206 נמכרת בפחות, ואת העובדה שיש פי שלוש היצע בשוק של 206, ותקבל את התשובה מה יותר ריאלי לרכוש.

מה גם שבתקציב של יאריס 2005 תוכל לרכוש 206 שנת 2007 וישאר לך עודף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מכיר את ה206, אבל יש לי יאריס 2004 כבר 6 שנים (עלתה על הכביש ב2003), האוטו לא ראה מוסך בכלל פרט לטיפולים, פשוט כלום. מבחינת צריכת דלק- תדלוק ממוצע אצלי הוא בערך 36 ליטר שעליהם היא עוברת משהו כמו 450 ק"מ ועיקר הנסיעות הם בעיר, ממספר לא גדול של נסיעות בין-עירוניות אני יכול להרגיש שהיא חסכונית יותר משמעותית.

מבחינת ביצועים- אם אני נוסע לבד או עם עוד בן אדם אני מרגיש שהיא באמת זריזה ממש, כשיש יותר אנשים ברכב זה כבר קצת יותר בעייתי.

עשיתי לא מזמן נסיעת מבחן על המאזדה 2- מאז אני מאוהב ביאריס מחדש ורוצה להחזיק אותה עוד כמה שנים, תענוג של אוטו.

מקווה שעזרתי.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני ממליץ לך ללכת על טויוטה יאריס,פעם השכרנו אחת,באמת תענוג של אוטו מבחינת נהיגה כמובן,צריכת דלק ואחזקה אין לי מושג,כי האוטו לה היה שלנו וזה היה בספרד .

היתה לי פיג'ו 206 ידנית מנוע 1.4 XT עם גג נפתח נמאס לי ממנה מהר,התקלקל החלון בגג,תיקון יקר מאוד,ואפילו מכרתי אותה ממש מהר אחרי כ4 חודשים משתי סיבות,1.לא סבלתי את תנוחת הישיבה שלה היא דחוסה מדי,אני 1.82 מטר,והגשתי ממש מעוך,2.לפניה היתה לי קולט ולאח שלי היה פונטו שתפקדו נורמלי,מנוע ב75 כ"ס ה1400 סמ"ק שלה מרגיש כמו מנוע של פונטו 1250 סמ"ק אך יותר גרוע,לאוטו יש מומנט הוא בסדר אך בSLOW MOTION,איטית בטירוף ולא זריזה בלל.

פורסם

בקיצור הצרפתיה היא סקסית, אבל יש לה מחלות....

טוב, אז היאריס.... אני אעדיף רכב פחות מושך ומגניב אבל שלא צריך מוסך שדבוק לו לתחת.

המון תודה אנשים!

• תוכן חדש...