Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פחח לא זול ולא יקר באזור רחובות ראשון.

יש לי פורד אסקורט שנת 95 ,איון יותר מידי פחחות רק כמה מכות קטנות.

מישהו מקיר איזה פחח ויודע כמה יעלה לי בעירך.

צירפתי תמונות של האוטו זה הפורד הכחולה.

IMAGE_112.jpg

IMAGE_115.jpg

IMAGE_118.jpg

פורסם

וואו וואו איך בכלל הרכב הגיע למצב כזה?

בקיצור יעלה לך הרבה לסדר את כל העסק הזה.

זה כמעט על כל האוטו, זה לא איזור מסויים שאתה רוצה לסדר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

זה שהמחירון של האוטו הוא 8000 ש"ח, זה לא אומר שהוא שווה 8000, הערך האמיתי שלו הוא 3000-4000 ש"ח.

צביעה בלבד של מכסה מנוע, גג, ומכסה בגז' + קנטים של הדלתות תעלה לך משהוא כמו 2000 ש"ח.

פחחות וצבע לכל האוטו 3500 ש"ח ומעלה, לצביעה בצבע מקורי, ואיכות עבודה בינונית מינוס.

פורסם

אחי

תתעלם ממה שרשמו לך על מחיר הרכב (בשנתון כזה המחיר של הרכב נקבע בעיקר על פי מצבו הכללי).

ולעניין

גם אם תצבע את האוטו עם מברשת התוצאה תהיה יפה יותר מאשר הוא נראה כעת.

למה בכלל לצבוע אם לא מפריע לך שיראה כך.

אבל ...

יש בפורום הזה ובאחרים המון חומר והסברים איך לצבוע לבד. (כמובן למי שיש זמן).

כדאי לקרוא הכול בפורום לפני שמתחילים או רוכשים ציוד וצבע.

אפשר לרכוש ציוד (מדחס ופיסטולט ) פלוס צבעים ,להתאמן וכול תוצאה תהיה טובה יותר מהמצב הקיים של הרכב.

לי יש פורד אסקורט 95 ולא השקעתי בציוד צביעה . אני מבצע רק תיקוני צבע קטנים בעצמי (ג'נטים 'טמבונים

ודפיקות קטנות).

קונה צבעים בתרסיס מוכן (יש כתובות של חנויות בפורום ,מוכרות צבע על פי קןד צבע). לפלסטיקים כמו טמבון משתמש בתרסיס "פיוזן של קריליון" (לא מצריך יסוד על פלסטיק) מההום סנטר וחניות לצביעה.

אסקורט 95 הוא רכב מצויין למי שמטפל ברכב בעצמו.

מה שלא תחליט שיהיה לך בהצלחה

פורסם

ראשית אם הוא אחיך אז איך קוראים לאבא שלכם, אנחנו לא ברחוב ולא משתמשים בשפה הזו כאן.

אמרת לו להתעלם ממה שכולנו אמרנו, זה היה מיותר לחלוטין יכולת בסך הכל להציע לו לעשות את העבודה בבית אל אף שלא יצא מושלם כמו אצל בעל מקצוע וזאת על מנת לחסוך במחיר.

ולגבי המחיר תנסה למכור את הרכב שלך ואז נתייחס למה שאתה כותב.

פורסם

גם אם תצבע את האוטו עם מברשת התוצאה תהיה יפה יותר מאשר הוא נראה כעת.

רק ששלמה לא אמר באיזה מברשת צריך לצבוע 8)

פורסם

כנראה הקשבת לאחיך ולא לנו.

לא נורא תמיד שווה לנסות את הלקח שלך למדת מאמין שלא תעיז לעשות זאת בעתיד על רכב אחר.

מה שכן עכשיו אחרי שביצעת כבר נזק תעשה ניסויים על הרכב הזה מה יש לך להפסיד.

פורסם
כנראה הקשבת לאחיך ולא לנו.

לא נורא תמיד שווה לנסות את הלקח שלך למדת מאמין שלא תעיז לעשות זאת בעתיד על רכב אחר.

מה שכן עכשיו אחרי שביצעת כבר נזק תעשה ניסויים על הרכב הזה מה יש לך להפסיד.

מר חזזי

קצת הבנת הנקרא

WAZZI (כן אחי WAZZI) כתב ש"פעם כבר צבעתי רכב לבד" ולא צריך להיות בעל תואר בבלשנות עברית

כדי להבין שהוא לא מדבר על האסקורט שברשותו כעת ושלגביהה הוא מבקש יעוץ.

אז אנא קרא לפני שאתה מתלהם ומתנפל.

פורסם

בוא לא נגזים מתלהם ומתנפל מכיוון שעקבתי אחרי השרשור לא התייחסתי לכל המשפט אלא לכך שהוא כתב כבר צבעתי פע(פעם) רכב לבד ויצא חרא ואז הגבתי.

וגם אז לא התלהמתי שלמה בסה"כ כולנו חברים.

• תוכן חדש...