Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה החסרונות בB4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצרוכת דלק בעיר של בערך 1:8

(מחוץ לעיר יחסית טוב - 1:12)

חוץ מזה אוטו מצויין

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני מכיר רק את גרסת הליסינג (ולא גרסאות מאובזרות יותר).

מניסיוני: לא ממש זריז, לא ממש נוח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האוטו מיושן מאוד,אם כבר בקטגוריה עדיף לך מונדיאו ST,שעולה בדיוק כמו הגירסאת סדאן ומציעה הרבה יותר מאשר הB4(למרות ממה שאני שמעתי היא נמכרת רק בגירסאת הטרנד הבסיסית).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

1.לנוק נוק

המונדיאו לא מתאימה לי כי אני צריך

את גירסת הסטיישן וזה יש רק

לסובארו או לסקודה

2.האם צריכת הדלק של מנוע 2000

היא באמת נוראה ?

פורסם

למונדאו יש גרסת סטיישן והיא עולה בדיוק כמו שאר הגרסאות בהתאם לאבזור. תיכנס לאתר של פורד ותבדוק. אני מאמין שזו אופציה הרבה יותר טובה מהB4. יש לך גם 308SW עם 7 מושבים ומנוע טורבו ,, יש לך טויוטה אוונסיס סטיישן גם.

פורד מונדאו סטיישן - עולה כמו הסדאן וההאצ'בק בדיוק.

308 סטיישן בגרסת פרימיום - 149000

אוונסיס סטיישן - 159000

מבחינת ידע שלי לפני נהיגה המונדאו בולטת בזכות המרחב הפנימי העצום. ה308 בולטת באיכות הגבוהה ובאפשרות ל7 מושבים והאוונסיס יש לה את המוניטין של טויוטה ולדעתי תא מטען בין המונדאו לפיג'ו. אגב עדיף שתזדרז לפני אוגוסט יש עכשיו מבצעי מכירות לפני המיסוי הירוק אצל חלק מהיבואנים.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

כבעלים של B4 סטיישן שבאמת קצת ערומה, מיושנת, לא נוחה וזוללנית , אני ממליץ לך על מונדאו סטיישן.

לזכותה יאמר שהיא מפגינה רמת אמינות בלתי נתפסת (טפו-טפו) ובעלת בגאז' הכי גדול בקבוצה.

בזמנו ביקשתי מדלק מוטורס להביא לי אחת כזאת והייתי מוכן לשלם 100 אחוז מקדמה ולחכות יפה כמה שצריך.

פשוט צחקו לי בפרצוף. אחרת הייתי בעלים של מונדאו סטיישן. אולי פחות אמינה ובעלת תצרוכת דלק טיפלנ יותר גבוהה. במיוחד בעיר. אבל רכב הרבה יותר כיפי.

פורסם

רכב אמין מאוד, ניהוג ויציבות שלא תמצא בקבוצה. אחזקה זולה יחסית

מצד שני, כמו שכתבו, עומד להיות מוחלף ובכלל מדובר ברכב עם תכנון בסיסי בן לפחות עשור. באג נוסף הוא שצמיגים מחליפים ברביעיות עקב חוסר היכולת של מערכת ה4X4 לקבל צמיגים מסוגים שונים ולעיתים אף צמיגים מאותו סוג בני גיל שונה. סובארו די מורידים את המכנסיים עכשיו ואפשר לקנות בהנחה משמעותית.

• תוכן חדש...