Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה לחכות לאססין

לדעתי הID לא מדוייקים ברמה שלו מלבד הIDMAX אבל אז כבר צריך הספק בריא במיוחד

W6 יד שניה אופציה מעניינת מאוד

אינפינטי קאפה פרפקט גם אופציה מעולה רק שקשה להשיג אותו בארץ במחיר שפוי, אם מישהו מגיע מחול זה ליגה

פורסם

עתיד את מצחיק.. משווה לי IDMAX לאססין, איזה ניפוח.

מתי שמעתי ID מוגבר ועובד כמו שצריך? אני עם זוג הID שהם לא IDQ פחות מדוייקים ונשמעים פשוט מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אססין לא פחות מדוייק מIDMAX, הוא פחות עוצמתי וזה חסר בקצת למי שזה חסר,

לדוגמא למישהו כמו אדי לאנוס, או איציק. לא יהיה כנראה שום ערך מוסף מIDMAX עלפני האססין.

בקיצור אססין סאב מאוד מאוד מדוייק, שמשתלב לא פחות ממדהים.

ואני לא מוצא שום בעיה להשוות אותו לIDMAX.

הוא נופל ממנו רק בעוצמה, - אההה ובזה שהוא גם פועל יותר משבוע שבועיים :)

אגב אמיר - חשבתי ש"דיי נמאס לך ממה שהולך פה"

מפתיע לראות אותך פה אחרי תקופה ארוכה

פורסם

:puzzled:

גבר המלצה שלי ממה שהיה לי באוטו אחי זה רק pioneer 2000w 750rms אתה יכול להשיג אותו בלי בעיה חדש במחיר כמו שאתה מחפש אם תיבה אטומה מקורית דבר שלא תיפרד ממנו לעולם פשוט רעידת אדמה לישמה ואיכות בלתי מוגבלת מדהים פשוט.
:brickwall:גבר,מה זה החופש התחיל:puzzled:.

נראה לי האססין עומד מול הID הרגיל, היתי מעדיף את האססין על ID ו IDQ ,אבל בטוח שלא על IDMAX.

וזו דעתי בלבד.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הוא לא המתחרה של הIDMAX, מי שלוקח סאב כמו IDMAX מחפש עוצמה איכותית, ולא רק נטו איכות.

במצב כזה המתחרה הישיר הוא הכאוס, וממש לא האססין.

אני חוזר ואומר מבחינת דיוק נטו האססין לא יורד מהIDMAX ולא מהכאוס.

עוצמה זה כבר סיפור אחר

פורסם

ה IDMAX בכלל לא רלוונטי כאן בגלל המחיר היקר שלו ,מבחינתי האססין הוא בהחלט אופציה מעולה ועדיפה על ה IDQ (בטח ובטח שעל ה ID) ובכלל הוא מתעלה על הקבילים בתקציב שלו.

אני הייתי בודק על W6 משומש , גנסיס אודיופיל , אססין\ארסנל , קאפה פרפקטו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לאייל שנפר ( S I N F O N I ) יבואן ג'נסיס לשעבר נשארו סאבים של ג'נסיס במחירים מצחיקים שאפילו מתחת לתקציב שלך.. שווה בדיקה

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם לאייל עדיין יש אודיופיל במחירים האלו הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים. יש לי מערכת יחסים ארוכה עם הסאב הזה , מדובר בסאב SQ מהטובים שיש שיתאים לך מבחינת עוצמת הגברה ובמחיר הזה זה פשוט מציאה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם אני לא טועה האודיופיל 12 נמכר, נשאר לו 10 אינץ ב1200 ש"ח חדש.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני מאוד מרוצה מאודיופיל שהוא 10".סאב מדהים, מנגן באס יפה,יורד מאוד נמוך,דוחף , ומאוד מהיר.משתלב עם המוזיקה נהדר.

רכשתי אותו בהמלצה של עופר,וזה אחד הסאבים המוזיקאליים ביותר.גם עוצמה לא חסר לו בכלל!

מאוד חשוב לבנות תייבה מתאימה.טוב ,אצלי תייבה מבית היוצר של יוסי alpine וזה גם נשמע בהתאם.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

תודה רבה לכול העוזרים :-D

קודם נראה אם אני יצליח מחר לתפוס קשר עם רוני או אליקו ,ונראה

איזה סאב יש להם במלאי .

אם אני לא יצליח לתפוס איתם קשר או שאין להם משהו מעניין במלאי ,אז

אני ינסה לבחור אחד מהסאבים שהצעתם לי :-)

תודה

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אני בספק אם האססין מדוייק כמו הIDMAX בכל אופן, קל מאוד להיות מדוייק כשאתה עובד עם 200RMS ומהלך ממברנה קצר, הייחודיות היא שלמרות מהלך ארוך ותחת הספק גבוה הסאב נשאר מדוייק.

בקשר לעקיצה על זה שהוא מחזיק יותר משבוע שבועיים, אמממ... כרגע אני עם זוג סאבים בני בערך שנה, חיים קלים יותר מידי הם לא עוברים ומתפקדים בצורה מושלמת. משהו להגיד על זה? נראה לי שהם עבדו קצת יותר משבוע שבועיים.

בכל אופן, לא נכנסתי כי לא ממש היה לי זמן/התעניינתי/ בא לי לכתוב. עכשיו רשמתי, יש בעיה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הIDMAX והW6 הם שני הסאבים הכי מדוייקים שאני מכיר. אחריהם בקטגוריית הזול והמדוייק הייתי אומר P2 של רוקפורד.

זה לא אומר שהם קולעים לטעם שלי - בדיוק כפי שעתיד כבר ציין והוא צודק לגבי זה.

האסאסין הוא סאב מאוד חזק ומאוד מדוייק וגם טונאלי למחיר שלו - אני לא יכול לחשוב על אופציה טובה יותר באותו הסכום אם מה שאתה מחפש זה גם סאב עוצמתי.

אחרת גם הייתי ממליץ לך על אינפיניטי קאפה שאני מ-א-ו-ד אוהב וגם על AURA שאני מאוד אוהב ולדעתי אין סאב יותר טונאלי ממנו למעט האודיופיל.

שווה לחכות לאסאסין - תנסה לתפוס את אליקו אם אתה לא מצליח להגיע לרוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמרתי קודם ואומר שוב.. יש W6 בפורום !! - תיקח אותו לפני שמישהו אחר ייקח, הוא מתיישב בול למערכת שלך.

...CASKA for life

פורסם

שוב תודה לכול העוזרים .

היום קיבלתי את הסאב אססין "10 (לא נשאר "12 :?) עם התיבה .

היה קצת מאוחר ,ולכן לא חובר עדיין (מקווה מחר) .

נ"ב: כמו בכל פעם שפניתי לרוני ואליקו ,גם הפעם קיבלתי יחס ושרות מעל ומעבר

למצופה עם המון הסברים והמון סבלנות :-D

תודה רבה לכם על העזרה ,במיוחד רוני ואליקו .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תוכן חדש...