Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהמתנתי יותר מחודש לסאב אססין שעדיין חסר ,התיאשתי :-(

האם אפשר לקבל המלצה לסאב SQ "12 או "10 בתיבה אטומה ?

המגבר שיש לי הוא אוריון 3002 ,שמוציא בגישור 300W RMS ב-4 אום.

התקציב הוא בסביבות 1300 ש"ח ,חדש בלבד.

נ"ב: הסאב צריך להיות בעל סליל אחד .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

IDQ של Image Dynamics, עולה חדש 1300 אם אני לא טועה, 10 או 12? זה כבר אתה תחליט

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

1300 ש"ח יחד עם תיבה אטומה ?

איפה אני מוצא את הסאב הזה ?

עופר.י

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

לדעתי כדאי לך לחכות לאססין.

כל סאב אחר שתיקח אתה תרגיש שהתפשרת.

וכאחד שהיה לו IDQ ושמע אססין, אססין בלי לחשוב פעמיים.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אני מאוד רוצה את האססין ,אבל אני לא מצליח להתקשר לרוני מלאונד & קליר :x

היום הלכתי לחפש את החנות שלהם בחולון ,ולא מצאתי שום דבר :x

מישהו יודע איך אפשר להשיג את רוני ,הטלפון שלו לא זמין אף פעם ?

נ"ב: אליקו בחופש ,וגם אותו קשה לתפוס :-(

בתודה

עופר.י

פורסם

Infinity Kapa perfect בהחלט יכול להוות פתרון מעולה לסאב SQ, לי הוא היה חלש מידי אך הסאונד שלו היה מעולה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

מה הכוונה חלש מידי ?

אתה מתכוון בתור סאב SQ או שהוא חלש ל-SPL ?

עופר.י

פורסם

לטעמי היה חלש מידי, תסתכל בחתימה שלי, ה סאב שאני באמת אוהב הוא IDMAX, אני אוהב עוצמה, ה INFINITY KAPA PERFET היה מעולה מבחינת אופי סאונד אך אולי 2 כאלו היו מתאימים לי :wink:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

גם חושב לחכות לאססין הוא עדיף על סאבים בתקציב הזה כמו ה W3 וה IDQ ששניהם טובים ,אבל האססין קצת יותר .

גנסיס אודיופיל אם תמצא בתקציב הוא אופציה משובחת כמו גם ה קאפא פרפקט.

פורסם

אם לא שמת לב, הצטרף JL W6 ליד שניה באתר. זו יכולה להיות אחלה הזדמנות מבחינתך - SQ מעולה ודופק כשצריך.

...CASKA for life

פורסם

ממליץ לך על IDQ שגם נציל מאוד, מדוייק מאוד, ופאנצ'י מאוד. בכלל אני במקומך הייתי עושה מה שאני עשיתי קניתי זוג ID10 אבל בשביל זה תצטרך מגבר מונו.

מדוייקים, פאנצ'יים, וחזקים מאוד.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

גבר המלצה שלי ממה שהיה לי באוטו אחי זה רק pioneer 2000w 750rms אתה יכול להשיג אותו בלי בעיה חדש במחיר כמו שאתה מחפש אם תיבה אטומה מקורית דבר שלא תיפרד ממנו לעולם פשוט רעידת אדמה לישמה ואיכות בלתי מוגבלת מדהים פשוט.

***אנא הקפד על שפה מעט יותר תרבותית, זה לא ג'ונגל פה. להבא הודעה כזאת תמחק***

פורסם

אם פיוניר בשבילך זה איכות בלתי מוגבלת כנראה שהשמיעה שלך נפגעה ועכשיו היא קצת מוגבלת...

הפיוניר אומנם חזק. אבל הקשר בינו לבין איכות מקרי ביותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...