Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן התחלתי לעבוד בהדבקת מודעות של אדם מסויים, עבודה לפני הצבא.

אותו אדם הוא בעל מקצוע, הכין פלייארים שמדביקים ואני מדביק אותם בכניסות של הבתים וכו'.

אני מדביק אותם בלובי של בניין, בלוח מודעות/דלת כניסה או כל מקום אחר מתאים בלובי וקומה אחת למעלה על לוח חשמל ונגמר העניין.

היום, איש אחד התחיל לצעוק עליי, שאני לא אדביק את המודעות בבלוק הזה, כי הכל מודעות בכניסות וכו', אני גם החזרתי לו כמובן שלא יאיים ולא כלום.

בסופו של דבר הוא אמר, אם עכשיו יתפסו אותך יתנו לך קנס 250 שקל ואתה תשלם אותו ולא המעסיק שלך.

השאלה היא כזו: האם יש חוק שאומר שאסור לי להדביק מודעות כאלה? אחרי כל הדוגמאות, אם "תופסים" אותי יכולים לעשות לי משהו?

כדי שפעם הבאה אם איזה חוכמולוג "ייפתח" את הפה שלו באיומים כאלה, אני אדע איך להרגיע אותו.

תודה לעוזרים ושיהיה לכם שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני שונא כשמדביקים לי מודעות בבניין. זה ממש מעצבן. אני רוצה שהקירות ותיבות הדואר בבניין בו אני גר יהיו נקיים וללא מודעות ופרסומות.

אני בטוח שאתה היית מתעצבן אם היו מדביקים לך מדבקות של מתקן לטיהור מים על האוטו...

זה לא משנה אם יש חוק כזה או לא - זה פשוט מעצבן ומכער את הבניין או הרחוב.

לשים דואר זבל (פלאיירים) בתיבות דואר כבר לא מספיק?

בברכה,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני בטוח שאתה היית מתעצבן אם היו מדביקים לך מדבקות של מתקן לטיהור מים על האוטו...

לשים דואר זבל (פלאיירים) בתיבות דואר כבר לא מספיק?

לגבי האוטו אני מסכים איתך, אני הייתי מתעצבן אם היו שמים לי מדבקות על הרכב.

אבל פה מדובר על בניין ולא רכב ואני שואל על חוק ולא "שונא או לא שונא".

פלאיירים בתיבות דואר זה מספיק, אבל מי אני שאגיד לו "אל תביא מדבקות, אלא פלאיירים בתיבות דואר".

Kia Sportage, 2014 

פורסם

במקום לשים בכל תיבה מודעת פרסום, אפשר לשים מודעה אחת בלובי של הבניין אם יש לוח מודעות, זה חוסך זמן בחלוקה וחוסך כסף על מאות מודעות וזה גם איכות הסביבה אם זה חשוב למישהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אוקיי, תשובות לגבי החוק. אני מצטט מ"חוק שמירת הניקיון התשמ"ד 1984" :

סעיף 5א

(א) הכותב, מצייר, משרטט או חורט על מקרקעין של זולתו, שלא כדין, או מדביק, תולה, מניח או קובע עליהם, שלא כדין, כל כתב, מודעה או שלט, רואים אותו, לעניין סעיף 2, כמלכלך את רשות הרבים.

(ב) הודבקו או נקבעו כתב, מודעה או שלט כאמור בסעיף קטן (א), רואים לעניין סעיף 2, גם מי שתכנם של הכתב, המודעה או השלט מצביע עליו כמי שהזמין את הכנתם או הדבקתם או הורה על כך, זולת אם הוכיח כי לא הוא עשה כן וכי המעשה נעשה שלא בידיעתו והוא נקט את כל האמצעים הסבירים למנוע את ביצוע המעשה.

הקנס בגין הדבקת מודעות שלא כחוק נע סביב 500 ש"ח ליחיד ו - 1,000 ש"ח לתאגיד

קבל קישור עם עוד מידע: http://cityportal.ilbiz.co.il/index.php?m=ar&artd=477

וכאן יש קישור לחוק: http://www.snunit.k12.il/www_teva/law/israel/71.html

בקיצור, תמצא עבודה אחרת...

(;

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
במקום לשים בכל תיבה מודעת פרסום, אפשר לשים מודעה אחת בלובי של הבניין אם יש לוח מודעות, זה חוסך זמן בחלוקה וחוסך כסף על מאות מודעות וזה גם איכות הסביבה אם זה חשוב למישהו.

יש הבדל בין לתלות מודעה (עם נעץ) על לוח מודעות לבין להדביק מודעה (עם דבק שקשה להוריד) על קירות או כל מקום אחר.

שלא תחשוב שאני בעד פלאיירים בתיבות הדואר. הייתי מוותר גם עליהם.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...