Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, ואם יורשה לי - אינני ערס עם בי אמ וו

אני פרך עם ניסן

:lol:

אני מתחייב בזה כבל עם ועדה שבאימונים וארועים עתידיים של מועדון הדריפט הישראלי לא יופעלו יותר ממטרות.מטעמי מצפון ולמען כל מסעדות הדגים בטבריה..... מעכשיו אנו נדרפט רק על אספלט יבש יבש.

ואני מתנצל מראש על הגדלת החור האוזון שאנו עומדים לפתח אבואבואה

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שהמדינה תיקח אחריות ותדאג לפיתרון לבעיית המים. פתרון אמיתי

האם ניתן להשתמש במי קולחין מהשדות ליד? אני מניח שמדובר במים זולים יותר.

בכל מקרה זו באמת טיפה בים מה שהושקע באירוע הזה ולא מזה ניבנה.

אם אתה האמת מודאג,ערן, תברר לגבי הפלרה של מים בארץ או אז תקבל הלם כמה זבל משקים אותנו באמת במים

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
בדיוק, ערן....חוסר כבוד לאחרים ולא נסית בכלל להבין מה קורה ומה מו מי.

כמובן הכי קל לרשום "ערסים עם במוו" , אבל אם היית איש עם OPEN MIND אולי היית מנסה להבין קצת מעבר ואני מבטיח לך שהיית מוצא המון דברים פוזיטיביים ואני אגיד לך עוד משהו: כל האנשים שהיו באימון הם אנשים הכי טובים שיש.

ואם כל מי שנוהג בכביש היה לפחות 50% ידע ונסיון שלהם - המצב בכבישים היה אחר לגמרי, כנ"ל כמות התאונות...אבל לא - הכי קל להגיד "חראקות, ערסים".......כמובן, למה לא.

בקשר למיים אני יכול להסכים איתך, כי אין בארץ הרבה,בסדר.

אבל אתה עושה מעצמך צחוק,באמת. אולי אתה חיי בסרט פשוט ולא מבין מה החיים.

תשמע, כל עוד לא יהיה לפחות כבוד כלפי אנשים אחרים, שראוים לקצת כבוד אחרי כל האימונים קשים בשביל להשיג שליטה, לא תהיה שום שיחה איתך.

תלמד לכבד אנשים ולדבר רק אחרי שאתה יודע מה אתה אומר. בינתיים אתה הורס את מה שהרבה אנשים מנסים לבנות כבר שנים:evil:

צדקנות לשמה.

אם הבחור היה מבין במכוניות וחובב רכב רציני או אפילו "דריפטיונר" מתחיל...האם זה היה משנה את העובדה שיש פה ביזבוז של מים?

מה זה בכלל רלבנטי שהחבר'ה שהיו שם הם אחלה אנשים ושכולם נהגים משכמם ומעלה? זה מבזבז פחות מים?

תפסיקו להתלות בבורות של ערן ורד בתחום הרכב ותקשיבו לדברים הנוספים שלו שמה לעשות...נכונים.

זה פתרון נוח מאוד להכנס במי שמבקר אותך איפה שהוא טעה, אבל זה לא משנה את העובדה שעדיין היה ביזבוז של מים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר בסופו של דבר אתה צודק, גם ניב וגם אריק (נציגים רשמיים מהתחום - לא בהכרח מהאירוע הספציפי) רשמו דברים בסגנון (עדיין קשה לי לעכל שיש הסכמה ביניהם על משהו :lol:)

תסנן את התגובות הילדותיות ותעבור הלאה, הם לא מייצגות שום דבר חוץ מהדעה האישית של הכותב.

המעשה לא היה במקום רק מפאת הזמן הממושך שבחרו להפעיל את המטטרות, דרך אגב הלקח נלמד עוד הרבה לפני השירשור הזה והוחלט ע"י המארגנים של אותו אירוע לא להשתמש בהם יותר.

אגב, עד כמה שאני יודע, "הנהגים הטובים ביותר בתחום" לא צריכים שירטיבו להם שני כיכרות בשביל שיוכלו להחליק.... :roll:

ועוד משהו קטן, דווקא נהגי דריפטים מועדים יותר לתאונות מסוכנות כיוון שהם מותחים את הגבול הרבה מעבר למגבלות של הרכב, אולי הם יצליחו "להחליק את הפנייה" 400 פעם אבל בפעם ה401 זה יגיע! אין נהג דריפטים מקצועי שלא ריסק כמה מכוניות, כמה פעמים בעברו, זה חלק מהעניין.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

עד לפני כשבועיים הייתי שותף במיזם הקמה של ערוץ ספורט מוטורי (שותף בכשליש מהערוץ).

ערן

אני חושב שכחלק מיושר אישי וגילוי נאות עלייך להגיד על איזה מיזם ספורט מוטורי אתה מדבר...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חשבתי אם להגיב או לא, כי לפותח הנושא הייתה כוונה לפגוע,להרוס,להזיק וכו'!!! לא הייתה שום כוונה טובה, אחרת התגובה שלו

הייתה נכתבת בצורה שונה ולא כמו של ילד קטן. הרי הוא במיוחד נרשם לאתר כדי לעשות בלגן, זאת ההודעה הראשונה שלו באתר.

אז כמה דברים ערן:

1.הארוע היה ארוע פרטי ולא של "מסלולים" וללא קשר ל"מסלולים".

2.הארוע היה "על רטוב" חד פעמי לצורך הכרות ולמידה על הרכב. הארועים הבאים עלינו לטובה יהיו על "יבש" (או נחכה לחורף.)

3.הממטרות הן ממטרות מיוחדות ויקרות שנקנו במיוחד כדי לחסוך במים! (חוסכות 40% מים מממטרה רגילה)

4.הממטרות כמעט כולן היו מחוברות בתור! כלומר על אותו צינור (כדי לחסוך במים!)

5.הממטרות לא היו דלוקות כל האימון! כדי לחסוך במים!

שאלה: זה כל כך הפריעה לך אז למה לא ניגשת ואמרת את זה באותו הרגע? לא... שיחקת אותה ג'ימס בונד שמציל את העולם מערסים.

כי כנראה הרבה יותר כיף לך לעשות רע. כל מה שהייתה צריך לעשות הוא לבקש! זהו! כל כך פשוט. אין דבר ושלא ניתן לפתור

על ידי שיחה אמיתית. חבל מאוד שבחרת בדרך לא מועילה, לא אחראית, לא מקצועית אלה פשוט מגעילה.

ולמרות כל מה שכתבת ערן (אם באמת ככה קוראים לך) אתה יותר ממוזמן ליצור איתי קשר בה"פ כדי לדבר ולצוא ביחד פיתרון ולמנוע מצבים כאלה בעתיד. אשמח לישמוע מימך.

סוף שבוע טוב לכולם!

אולג

פורסם

דובי - לא נראה לי שהוא חייב לומר מהו המיזם, אפילו שרובנו יודעים על מה הוא מדבר. זה לא ממש רלוונטי לנושא

בוא נגיד שמדובר על אתר שמצלם ומסקר ארועים מוטוריים

פורסם

אגב, עד כמה שאני יודע, "הנהגים הטובים ביותר בתחום" לא צריכים שירטיבו להם שני כיכרות בשביל שיוכלו להחליק.... :roll:

תום, טיפה של רחמים!!!

היו שם אנשים עם 100 כ"ס וצמיגי איגל F1 מאחורה...:lol:

פורסם
דובי - לא נראה לי שהוא חייב לומר מהו המיזם, אפילו שרובנו יודעים על מה הוא מדבר. זה לא ממש רלוונטי לנושא

בוא נגיד שמדובר על אתר שמצלם ומסקר ארועים מוטוריים

זה כל כך בעיה לנחש שזה isramotor?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למה לא תעשה סיקור על בזבוז השקיית הדשא במגרשי כדורגל ?

הם מבזבים הרבה יותר מים

למה שלא יעברו לדשא סינטטי ?

באופן כללי אנשים נהנים מדריפטים וואלה עדיף שיעשו את זה שם ולא במגרש חניה של הקניון השכונתי

ואל תעשה הכללות על נהגים לא כל בעל BMW הוא ערס

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

על פי חלק גדול מהתגובות כאן, אני נאלץ לומר שאני קצת שמח שאין בארץ חוק ספורט מוטורי. כשיהיה כזה חוק אז כל הערסים שהגיבו כאן באלימות מילולית ייצאו לאור, והם כרגע הסבירו לנו עד כמה אכפת להם מעצמם, ועד כמה לא אכפת להם משום דבר אחר. פיכסה. חבורה של אנשים אלימים, אנוכיים ודוחים.

רוצים ספורט מוטורי כמו בארופה? תשכחו מזה1 שם גרים ארופאיים, וכאן גרים כל מני חיות אוכלות אדם מהלכות על שתיים שלא מסוגלות לראות את האחר.

פורסם

ועוד לא ראית מה הולך בתחרויות...אלות סכינים חאאאררראקןת,ערסים -חבל לך על הזמן!!

בראלי קבוע הולכים מאכות וכל שישי יש CAGE ביד אליהו אצל מועדון ה-5.

מספיק לקרוא את כל השרשורים שלך כדי להבין שאתה רואה ספורט מוטורי מהספה בבית.

אתה מזכיר לי את מירית מהשרדות - שהגיעה לאן שהגיעה על גבם של אחרים ובגמר שאלה את אותה שאלה כמוך "למה לי מגיע פחות מאחרים? או "אפשר לעשות את זה אחרת".

אתה לא מכיר כאן אף אחד לא אישית ולא את פועלו - מתערב איתך שגם לא היית בשום אירוע מוטורי ישראלי בחייך-לכן סייג לחוכמה=שתיקה.

אתה אכן מוזמן להינות מהפירות שאנשים אחרים כבר שנים שותלים וקוצרים בדם ויזע ולא מעט דמעות - אבל אין לך זכות לתת ביקורת שלילית ממרומי ה-140 הודעות שלך.

פורסם
ועוד לא ראית מה הולך בתחרויות...אלות סכינים חאאאררראקןת,ערסים -חבל לך על הזמן!!

בראלי קבוע הולכים מאכות וכל שישי יש CAGE ביד אליהו אצל מועדון ה-5.

מספיק לקרוא את כל השרשורים שלך כדי להבין שאתה רואה ספורט מוטורי מהספה בבית.

אתה מזכיר לי את מירית מהשרדות - שהגיעה לאן שהגיעה על גבם של אחרים ובגמר שאלה את אותה שאלה כמוך "למה לי מגיע פחות מאחרים? או "אפשר לעשות את זה אחרת".

אתה לא מכיר כאן אף אחד לא אישית ולא את פועלו - מתערב איתך שגם לא היית בשום אירוע מוטורי ישראלי בחייך-לכן סייג לחוכמה=שתיקה.

אתה אכן מוזמן להינות מהפירות שאנשים אחרים כבר שנים שותלים וקוצרים בדם ויזע ולא מעט דמעות - אבל אין לך זכות לתת ביקורת שלילית ממרומי ה-140 הודעות שלך.

מכיר גם מכיר *אישית* לפחות שני אנשים. ספורט מוטורי ישראלי? מרוצי ראלי קרוס באשקלון מספיק טוב לך? לראות את רם לנדס עם הגולף GTI הלבנה זה מספיק בשבילך?

רואה מהספה? מי אתה בכלל שתנבא מה אני עושה ומה לא? כמה השקעת בלראות ארוע ספורט מוטרי בחיים שלך? שמת פעם 500 יורו על כרטיס כניסה?

אני ראיתי ספורט מוטורי ישראלי כנראה כשאתה עוד היית בתאוריה. חוצפן.

פורסם

לא. זה לא מספיק.

לא מעניין אף אחד מה ראית לפני 30 שנה.

"כמה השקעת בלראות אירוע ספורט מוטורי" - בחייך, כמה השקעת בשביל להשתתף באירועי ספורט מוטורי?

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני חושב שחלק מהתגובות פה של אנשים פשוט מבישות.

נכון,לפותח השרשור אין ידע מוטורי והגישה שלו לנושא ("ערסים") לא נכונה,אבל זה עדיין לא מפחית מערך הבעייה שהוא העלה, נושא בזבוז המים.

אפשר לומר שמה שהם מבזבזים זה רק טיפה בים,ואפשר להאשים את הממשלה בכך שהיא לא מוצאת את הפתרונות, שוב,זה עדיין לא מפחית מבזבוז המים שרואים בקליפ,והאמת שלא ממש משנה אם זה היה ל-5 דקות או ל-3 שעות כמו שציין פותח השרשור, קיימים פה פתרונות אחרים לנושא הרטבת המסלול (סקיד-קאר).

אולג,

לא מכיר אותך אישית אבל ההתנערות של מסלולים בטענה של "זה היה אירוע פרטי" פשוט מגוכחת,כמעט מגוכחת כמו התגובה של ראם סמואל שזה קורס מציל חיים,כן בטח,אני מכיר הרבה אנשים שעמדו לעשות תאונה ובהברקה של אלפית שנייה חשבו לעצמם "רגע,בוא נעשה דריפט,זה יציל אותנו עכשיו !!!".

חברת מסלולים לא צריכה להרטיב את המסלול שם,לא לדקה ולא לשעה, הם החליטו לעשות כסף מאנשים שרוצים ללמוד טכניקת נהיגה מסויימת ?

סבבה, שישקיעו משאבים ויקנו ויקימו מתקנים מתאימים,שלא יעשו את זה על הגב של המדינה.

נכון,מקובל בכל העולם לעשות ימי מסלול עם ממטרות,לא מקובל שזה יהיה בישראל בשנת בצורת,זו פשוט חוצפה.

אני לא משתייך לשום ארגון "ירוק",אני אוכל בשר,אוכל דגים,מעשן נרגילה,ועושה עוד מלא דברים לא ירוקים,אבל לא עושה את זה על הגב של אף אחד אחר.

הנקודה של פותח השרשור נכונה מאוד,הדרך בה הציג אותה ואת העוסקים בספורט המוטורי לוקה בחסר ולא מכבדת אותו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...