Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וממתי דייהטסו כמו בסרט של הבחור שפתח את השרשור זה רכב דריפטים ?

תגדיר לי מה הוא רכב דריפטים ואז נתקדם,

הדיהטסו הנ"ל היא רכב בעל הנעה אחורית, הוא חלש יחסית, אבל זו לא הנקודה, אפשר לעשות עם הדיהטסו הזו דריפטים...כמה זה פרקטי? זה לא ממש, כי זה נורא קשה.

ליעד.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגדיר לי מה הוא רכב דריפטים ואז נתקדם,

הדיהטסו הנ"ל היא רכב בעל הנעה אחורית, הוא חלש יחסית, אבל זו לא הנקודה, אפשר לעשות עם הדיהטסו הזו דריפטים...כמה זה פרקטי? זה לא ממש, כי זה נורא קשה.

רכב הנעה אחורית שלא צריך הרטבה של המשטח ויכול להשתמש בכח המנוע כדי לייצר דריפט.

הרי אפילו ה-106 שהיתה לי הצליחה להכנס לתת היגוי ארוך ונשלט לאורך זמן על משטח יבש,אז עם משטח רטוב בכלל, זו תיהיה מכונת דריפטים מטורפת !!!! (נאמר בכוונה,יודע היטב ש-106 בחיים לא תעשה דריפט,היא הנעה קדמית).

צודק,

המכונית שעשתה דריפט בסרטון של פותח השרשור אכן דומה מבחינת מפרט למכוניות שבלינקים שאתה צירפת.

אז פעם הבאה אריק, תחסוך בדלק ובזיהום אויר, או במילים אחרות, תגיד תודה ל-YOUTUBE:

http://www.youtube.com/watch?v=6FwA2gZ0eUc&feature=fvw

הרי מזה משנה, דריפט זה דריפט.

נ.ב

אתה יכול גם לנסות לעשות עם אופני BMX של 150 שקל מסלול DOWN HILL מלא ואגרסיבי, הרי יש להם 2 גלגלים בדיוק כמו באופניי דאון היל מקצועיות,לא ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
טוב קודם כל, מן הסתם, אני מאוד שמח שהתעורר פה דיון שאפילו מתקרב לרציני, לפחות מצד חלק מהמשתתפים בו. יפה אמרת, כי לדעתי אתה נמצא בצד השני והלא רציני.

נושא נוסף שבכלל לא נגעתי בו זה דרפיטינג "פירפורים" במקום אשר כל מטרתו זה לחסל את הצמיג.

איזה ספורט יש פה? מי מחרב את הצמיג יותר לעומק? בור ועם הארץ. אם אתה לא מבין בתחום מסויים עדיף שתשתוק. זה כמו שאדם יסתכל באולימפידה ויגיד איזה ספורט זה "שחיה צורנית" כולן עם הראש במים ומנופפות ברגלים. כנראה טוב שפרשת ממיזם שאתה לא מאמין ו/או מבין ו/או מספיק רחב אופקים בשבילו.

אני מקווה שגרמתי לחלק מהאנשים פה, ולו קצת, לחשוב יותר על הסביבה שלהם ושל הילדים שלהם לפני ההנאה האישית שלהם.

כולם כבר הסכימו כי לבזבוז מים אין מקוםאבל שוב: למה אתה לא עצרת את הבזבוב תוך כדי, בשביל להשיג אייטם?

אתה מדבר בנימה יותר הגיונית, אבל בסופו של דבר אתה לא מפסיק לזלזל...

בנוגע לעניין הדריפט והקשר שלו לספורט, דריפטינג זו אומנות, אין פה ספק! לקחת לי את המילים מהמיקלדת!

בנוסף לא התייחסת לשאלה של אולג, למה לא דיברת במקום ובזמן כשזה הפריע לך? למה שמרת את זה לעצמך?

חשבת שאולי אתה לא בסדר בדיוק כמו כולנו?!

בברכת, אני עד היום לא הרגתי דוב קוטב.

אתה ממש צבוע ובור ערן ורד, אין מקום לאיש כמוך בקידום הספורט המוטורי בארץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן תרגעע הגבר כתב מה שכתב זכותו, לא חייבים לפגוע ולנסות להשפיל, צרכים ללמד ולתת להבין מה זה בכלל ספורט מטורי מכול הצדדים. לא נראה לי שהוא בדק והבין לאן שהוא נכנס אבל ככה לומדים, אז בוא נברך אותו בדרך צלחה, וחברה מהמסלולים דבר אחד כן נכון חסכו במים.

המטיףף

פורסם

נושא נוסף שבכלל לא נגעתי בו זה דרפיטינג "פירפורים" במקום אשר כל מטרתו זה לחסל את הצמיג.

איזה ספורט יש פה? מי מחרב את הצמיג יותר לעומק?

ואיזו הצלת חיים יש בפעולה הזו? התוצאה היחידה שאני רואה פה היא רק עשן, אדי גומי רעילים ועוד גומי שיזרק ואולי אולי ימוחזר איכשהוא.

אני לא הולך לקיצוניות. ספורט מוטורי יכול להיות דבר נהדר.

אך צריך לאזן. כמה שיותר ספורט וכמה שפחות לפגוע בסביבה.

הפעילות באותו היום נראתה כמו 80% פגיעה בסביבה ומקסימום 20% ספורט.

אני באמת לא מבין, מילא אני, שאין לי ילדים. אבל אני מניח שלרבים מכם יש ילדים. איזה הורים לא מתחשבים בעתיד שלהם?

כן, זה תלוי גם בכם. אתם חלק בלתי נפרד מהכלל. לשמור על הסביבה שלכם זה לדאוג לעתיד של הילדים שלכם.

אני מקווה שגרמתי לחלק מהאנשים פה, ולו קצת, לחשוב יותר על הסביבה שלהם ושל הילדים שלהם לפני ההנאה האישית שלהם.

בטח שגרמת לי לחשוב.

גרמת לי לחשוב שבתחילת השרשור צידדתי בך ועכשיו אתה רק מרגיז אותי.

מי אתה שתקבע מהם 80% ספורט מוטורי שפוגע בסביבה ומהם ה-20% הנותרים שאינם פוגעים בסביבה?

למקרה ששכחת אנשים חיים כדי לחיות, לא כדי להפריע כמה שפחות לעולם בו אנחנו חיים.

מי אתה שתקבע מהו סדר העדיפויות כדי להפוך את העולם לעולם טוב יותר לילדנו? (אגב, טיעון דמגוגי ביותר)

מבחינתי תרבות מוטורית שראשיתה במיסוד ספורט מוטורי בישראל חשובה יותר לעתיד ילדי מאשר אדי הגומי השרוף שצמיג מעשן של דריפטיונר מצוי פולט.

בקיצור, הבהרת את הנקודה שלך ורוב האנשים פה הסכימו איתך לגבי ביזבוז המים...תפרוש בשיא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הרי אפילו ה-106 שהיתה לי הצליחה להכנס לתת היגוי ארוך ונשלט לאורך זמן על משטח יבש,אז עם משטח רטוב בכלל,]

מה?? אני ממש מקוה שאתה יודע במה טעית כאן

:twisted:

פורסם
מה?? אני ממש מקוה שאתה יודע במה טעית כאן

:twisted:

בדיוק על זה חשבתי... :roll:

בכל מקרה אני מודע ליכולות של שרמאנט רגילה, דומה לזו של יואן, אולג הראה לנו למה היא מסוגלת גם על יבש,

אין ספק שלא יזיקו לה עוד כמה סוסים, בכל מקרה לא כל רכב שיודע להגיע להיגוי יתר יודע לעשות דריפטים,

הסיטרואן קסרה שלי היתה זורקת המון בפניות חדות מאד, אבל זה בכלל לא אותו הדבר, אי אפשר אפילו להשוות את ההרגשה.

בכל מקרה זו סטיה מהנושא הטחון שלנו...אני בכלל הייתי מציע לנעול את כל הדיון חסר הטעם הזה,

מר ערן ורד, לא רציני כמו שהיה רוצה לחשוב שהוא, מאחר ובמידה והיה רציני, היה פועל במקום ולא משחק אותה ג'יימס בונד.

תודה ושבוע טוב.

ליעד.

פורסם

כל פעם שעולים ה"אימונים" האלה לדיון, איכשהו עולה במקביל המונח "קידום הספורט המוטורי". לא ברור לי למה.

כמו כולם בפורום הזה, אני מאמין בזכותם של אנשים בוגרים לעסוק בתחביב שלהם, לבחון את מגבלות השליטה ברכב וזאת כל עוד הם לא פוגעים באף אחד ולא גורמים להפרעה. אני מאמין שזה אפילו עושה אותם נהגים טובים יותר ביומיום, ודברים שנלמדים אצלנו בקורס "נהיגה מתקדמת" אמורים להיות חלק מההכשרה הבסיסית של כל נהג. אבל מה הקשר לקידום הספורט המוטורי?

אני מבקש להזכיר לכם שאף אחד לא בחר בכם לייצג את "הקהילה", ואת ה"אימונים" שלכם אתם עושים למען הנאתכם הפרטית ולא מתוך אלטרואיזם. בסופו של דבר, אתם מתאמנים במגרשי חניה ריקים, ולרובכם לא יוצא לנסוע על מסלול אמיתי באופן סדיר (ואני לא מדבר על מסלולי קרטינג או על פיסת האספלט בנחשונים). עם כל הכבוד, להצהיר שבשורת הספורט המוטורי בישראל תצא ממגרש חניה זה נאיבי וילדותי במקרה הטוב, או מעיד על שגעון גדלות במקרה הגרוע.

בשורה התחתונה, מה שאתם עושים עדיין נתפס בעיני הציבור כפרחחות (עדות לכך היא עמדתו של פותח השרשור), ולא בכדי. אתם רוצים לעשות שינוי? תתמקדו באסטרטגיה, במקום ללכת עם הראש בקיר. תחשבו איך לשווק את עצמכם ואת מה שאתם עוסקים בו, איך לעורר עניין בציבור. עד שלא תעשו זאת, בעיניהם תישארו חבורה של ילדים שעושים רייסים, ובעיניי תישארו חבורה של חובבנים עם קצת יכולת ויותר מדי אגו. רוצים לעסוק בתחביב שלכם? שיהיה לכם בכיף, אבל אל תתיימרו לייצג בכך את חובבי הספורט המוטורי.

פורסם
בשורה התחתונה, מה שאתם עושים עדיין נתפס בעיני הציבור כפרחחות (עדות לכך היא עמדתו של פותח השרשור), ולא בכדי. אתם רוצים לעשות שינוי? תתמקדו באסטרטגיה, במקום ללכת עם הראש בקיר. תחשבו איך לשווק את עצמכם ואת מה שאתם עוסקים בו, איך לעורר עניין בציבור. עד שלא תעשו זאת, בעיניהם תישארו חבורה של ילדים שעושים רייסים, ובעיניי תישארו חבורה של חובבנים עם קצת יכולת ויותר מדי אגו. רוצים לעסוק בתחביב שלכם? שיהיה לכם בכיף, אבל אל תתיימרו לייצג בכך את חובבי הספורט המוטורי.

שלום לך ,

באם תחפש קצת תגלה כי יש והיה הרבה מאוד מאמץ מצד הרבה מאוד אנשים להראות ואף להוכיח לגורמים מסוימים (חברי כנסת,אנשי משטרה וכד') למה כדאי לתת לחוק לעבור או לתת לקיים מרוצים במקומות מסודרים אך זה נכנס מצד אחד ויוצא ....

הבעיה היא לא איך שזה מנראה בעין אלא לפי ההגיון ,וההגיון הלא בריא של הראש היהודי החכם אומר שאם אתה נוהג ככה במסגרת מרוץ וכד' אזיי אתה תנהג כך גם בכביש (למרות שמוכח אחרת בכל העולם) ,

כמו כן יש עוד כמה וכמה מחשבות דביליות ששמעתי בחיי מה שאומר שלא משנה איך תנהג או תתנהג =באם אתה נוהג ברכב עם גיר רגיל+לא סוזוקי באלנו ,מיצובישי לנסר ,הונדה ג'ז וכל הדומאות ל"רכבים" אך אתה פרחח מתלהב ,לא מבין כלום ( מפי אדם שגילו 50+ ) ובאם אתה מדבר על רכבים אז אתה ילד ,משועמים ועוד.. וזאת כי "רכב אמור להביא אותך ממקום א למקום ב' " :roll:

הפתרון לא יבוא מהחברה הבוגרים/מבוגרים באתר הזה ובעוד אתרים אלא מרגע שיהיה מקום מסודר ומוכר לכל +עזרה מצד התקשורת להבנה למה כן צריך את זה בארץ + שינוי שיטת לימוד הנהיגה המאוד מתקדמת בארצנו (שגם על זה יש הרבה מה)להגיד) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
איפה הקשר בין 5 הדוגמאות שנתת לדריפט סגור בחניון מאורגן?

ישועתך טמונה במשפט האחרון שנתת לגבי קניון הזהב - זהו לידיעתך הגרעין הקשה של אלו שהקימו את הפורום הזה רובם מנהלים כאן ואיך שלא תסובב את זה קבעו וקובעים דה פאקטו תרבות נהיגה ישראלית.

עכשיו אם אתה רוצה להכנס ראש בראש לגבי מה הפורום הזה עשה ותרם לעשרות אלפי אנשים - אתה מוזמן .

הסגנון שלך מתלהם. אין לי שום בעיה לענות לך באותה מטבע, באותה שפה, יצא לי שם של אחד שלא רע בזה. במקום זה הייתי רוצה שרק תסביר לי את המשפט הזה על איך שחברי הפורום פה "קובעים דה פאקטו תרבות נהיגה ישראלית". יש במשפט הזה המון יומרה, והייתי רוצה שתסביר מה עומד מאחוריו.

מבחינתי יש בדיוק אדם אחד שיכול לומר שיש לו איזשהיא זכות אבות על תרבות מוטורית בישראל, ולא נראה לי שהוא מאלה שבאים עם הרכב ביום שישי לקניון הזהב. אני מחכה ךהסבר בכליון עיניים.

פורסם

הרעיון הוא העלאת המודעות לעניין הספורט המוטורי, כשמציגים את האימון ברבים בתור אימון הרעיון הוא שזה לא ייראה כמו קבוצת פרחכים מתלהבים.

הנסיון להציג את העובדה שיש עניין בספורט המוטורי ולא רק בתחום הראלי או נהיגת המסלול וכו'...ואני בטוח שגם נהגי ראלי נתפסים בציבור למי שצופה מהצד בתור ערסים מתלהבים, הרי למרבית האנשים שעלולים לראות מירוץ/אימון ראלי, לא יהיה מושג מה דרוש בשביל להיות נהג ראלי, או בשביל לבנות רכב לראלי.

בשורה התחתונה האימון הנ"ל היה אימון דריפטינג למתחילים, המטרה כמובן היתה למידה של מגבלות הרכב ושליטה באותן מגבלות...

כמובן שאף אחד לא אמור להגיע למצבים האלה בכביש הציבורי ולכן זה לא ממש משפיע על הנהיגה היום יומית (כמובן שיש מצבים יוצאי דופן, במיוחד במדינה שלנו שאנשים לא ממש בודקים במראות שלהם)

שוב הרעיון הוא האלעת המודעות, ואם יכנסו יותר אנשים ויראו שזו לא סתם קבוצה של ערסים שעושים פוזה, אולי זה יעזור לדברים לזוז,

בכל מקרה כל דבר שעוזר לדחוף את החוק החמקמק מבורך.

ליעד.

פורסם
ערס הוא:

1. מישהו שמתלהם על בסיס שמועות בפורום.

2. מישהו שמקניט אנשים אחרים ומכנה אותם ערסים בלי לדעת על מי הוא מדבר ובלי להכיר אישית את אותם אנשים.

3. מישהו שאין לו מושג וחצי בתחום.

4. מישהו שמושפע ע"י מישהו אחר בלי להכיר אותו ובלי להכיר את התחום ואת האנשים שנגדם הוא יוצא.

האא, ו.. גבר גבר שקנית כרטיס ב-500 יורו.

מעניין שקיבלת באופן אישי את השימוש במילה 'ערס', וראית צורך "להחזיר בחזרה", גם אם בצורה ילדותית.

פורסם
הסגנון שלך מתלהם. אין לי שום בעיה לענות לך באותה מטבע, באותה שפה, יצא לי שם של אחד שלא רע בזה. במקום זה הייתי רוצה שרק תסביר לי את המשפט הזה על איך שחברי הפורום פה "קובעים דה פאקטו תרבות נהיגה ישראלית". יש במשפט הזה המון יומרה, והייתי רוצה שתסביר מה עומד מאחוריו.

מבחינתי יש בדיוק אדם אחד שיכול לומר שיש לו איזשהיא זכות אבות על תרבות מוטורית בישראל, ולא נראה לי שהוא מאלה שבאים עם הרכב ביום שישי לקניון הזהב. אני מחכה ךהסבר בכליון עיניים.

אני חייב לומר ברגשות מעורבים, שאין במדינת ישראל תרבות מוטורית...על כן אין גם אחראי לה.

ישנו אחוז קטן של אנשים שמעריכים ונותנים חשיבות מיוחדת לנהיגה, אם היתה תרבות, היה גם ספורט, אנחנו המדינה היחידה שצריכה להרים חוק בשביל לקיים ארועים מוטורים, בחיאת!! אפילו טורקיה מארחת מירוצי F1!!!!!!

גם חבורת אנשים בחניון של קניון הזהב זה משהו, ואף אחד לא יכול לשפוט אותם בלי להכיר אותם, איך שזה נראה מהצד, זה דבר אחד ואיך שזה נראה מבפנים זה דבר אחר.

כל עוד לא עושים שם בלגאן עם רעש וצלצולים (כמו בחניון של היכל נוקיה) אין שום דבר רע בזה.

ליעד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...