Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל הנוגע לבזבוז מים, הדבר היה נעשה גם בימי המרכז הארצי להוראת תחבורה שהיה באשדוד. בזמנו, המטירו ממטרות קובים של מים על גבי משטח בטון על מנת שמשאיות יחליקו.

חוץ מזה, מסלולים כמו מסלולי מוטוקרוס זקוקים ל"השקיה" גם כן.

עם זאת, לכל דבר יש מחיר ואם אפשר להשתמש במי קולחין, זה יהיה יתרון. מי יודע, אולי אפילו נארגן ככה "מירוצי גשם" באמצע הקיץ :)

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

חמישית רמת הנהיגה בארץ - מבלי להיכנס להכללות נמצאת ברמה נמוכה ביותר והקשר ביו רמת הנהיגה לגיל הנהג הוא ביחס הפוך לגיל שוב בהכללה גסה.

זאת אומרת שככל שהאדם מבוגר יותר הוא נוג פחות טוב? הנהגים הטובים ביותר הם אלה שאתמול עברו טסט?

אני חושב שהאמירה שלך מופרכת מיסודה.

פורסם

גם אני חושב כך

מי שהולך לקיצוניות בדוגמאות שלו מקבל גם מסקנות שגויות.

נהג בן 18 ינהג טוב יותר מנהג בן 80 בד"כ ( הקשישה בת 93 שנתפסה במהירות לא מזמן היא היוצא מהכלל ולא הכלל )

חברות הביטוח יודעות ומחשבות שעד גיל 24 הסיכון גבוה אח"כ הוא פוחת ואז מתחיל לעלות עוד הפעם אי שם מגיל 60+.

מדוע המחוקק קובע שמגיל מסויים יש ללכת לבדיקות בריאות מקיפות כדי לחדש רישיון ? הא?

אבי ז"ל הפסיק לנהוג בגיל 80 כי לא רצה ללכת לבדיקות במכון בתל השומר. וותקו בנהיגה ומספר הקילומטרים שלו ללא תאונה הלוואי עלי. היה לו רשיון לאוטובוס למשאית כבדה מעל 15 טון.

וכדי שתהיה רגוע אני בן 62 וותק של 1.5-2 מיליון ק"מ ללא תאונה כמעט ולדעתי נוהג טוב בהרבה , מהרבה צעירים . אז מה??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה ש"מריח" מהאמירה המקורית (למרות שזה לא נאמר מפורשות, יש להודות), זה שנהגים צעירים הם הטובים ביותר כי יש להם אינסטינקטים טובים יותר ומודעות יותר גבוהה למוטוריקה. ה"זקנים" לעומת זאת הם חבורה של אנשים שעבר זמנה, לא מבינים כלום ברכב (בעיקר לא בתחום החשוב ביותר, ובספורט המוטורי המיננסטרימי ביותר- דריפטינג), ולכן הם מסוכנים.

לא עשיתי מחקר, אני אישית נוהג היום, כשאני לבד, פחות או יותר כמו שנהגתי כשקיבלתי רשיון. צברתי הרבה נסיון, אני יודע להזהר מכל מני דברים, אבל אני לא מרגיש שאני עושה משהו שונה באופן יסודי. התפוצץ לי לא מזמן צמיג כשהייתי על איילון דרום, בנתיב השמאלי ביותר, והנה אני כאן, חי וקיים (אם כי החוויה הייתה קצת מבהילה באמת).

כשהמשפחה שלי איתי ברכב אני נוהג לאט יותר, ולוקח פחות סיכונים. זה אומר שבדרך לאילת, למשל, אני אעקוף רק כשיש שדה ראיה גדול מאוד, והכביש נשאר ישר ככל שהעין רואה. המשמעות היא שנשארים לפעמים תקועים אחרי רכב איטי, ונעקפים על ידי כל מני נהגים צעירים.

פורסם

דע לך, חמוד, דרך לאילת מסוקנת הרבה יותר, כשרכב מלפניך, בעיקר אוטובוס או משאית, נוסע במהירות נמוכה וקבועה. הדבר מרדים, ואתה לא מרגיש את זה. כל התגובות נרדמות, אך נראה לך, שאתה בסדר וערני.

אני מאחל לכולם נסיעה ללא תאונות, כי, לעתים, תאונה לא התוצאה של ניסיון, אלא כושר נהיגה מופחת רגעי. הכל בידיים של השם!

פורסם

תודה לך חמודי, לא ידעתי שהדרך לאילת 'מסוקנת', וגם לא ידעתי למה, עכשיו החכמת אותי. הכל בידיים של השם? לא נראה לי, כבפעם האחרונה שבדקתי זה הייתי אני שנוהג במכונית.

ועוד משהו, יצא לי לנהוג בארצות הברית מאות, אם לא אלפי מיילים על כבישים מהירים - עם קרוז קונטרול בפעולה. לא זכור לי שזה הרדים אותי באופן מיוחד.

פורסם

חברה',

בלי קשר לנושא השרשור, אנא הפסיקו לצטט את ההודעה שמעליכם.

כבר נמאס לי למחוק ולתקן כל הודעה שנייה. תודה.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

טוב אחרי קצת יותר משעה שלקח לי לקרוא את כל השרשור הזה, הגעתי למסקנה אחת אין לי מילים.:roll:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

התכוונתי לרכב מלפניך, שנוסע במהירות נמוכה ומסתיר את הנוף המתחלף בלבד. זה הדבר המרדים. לא דיברתי על דרך לאילת כפי שהי ולא על כושר נהיגה של נהג מסויים. ידוע, שלאחר נסיעה די ארוכה במהירות 120, לדוגמה, מהירות 90 נראית אטית מאוד. ולהיפך. נסיעה ארוכה במהירות נמוכה מרדימה את תגובות הגוף. תבדוק, כמה תאונות היו בדרך לאילת. הרי גם אז נהגים היו בטוחים בעצמם. הכול לפי מצב ברגע הנתון ומי שמחבר את המצב זה הקב"ה. תנסה לא להסכים.

תסביר, איך משאיות מתהפחות בכביש ישר? זה לא תכונתן להתהפך. איך מאבדים שליטה ברכב בכביש ישר? אין עכשיו כשלים במערכות היגוי. איך ישנם כ-500 הרוגים כל שנה במהירויות נמוכות יחסית?

מאחל לכולם נסיעה ללא תאונות בלי קשר לניסיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...