Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעש וצילצולים תמיד יהיו וזאת מכיוון ש:

א- אין מי שיעצור את זה

ב-מי שחושב על זה שזה נראה רע/מכוער וכד' מחכה שהשני יעשה את העבודה בשבילו בכדי לא "להיות גב גבר" בזה שהוא יעצור שטוטניקים שעושים "קטעים" .

פתרון אמיתי הוא ניידת קבועה במקום לצורך סדר וכד' וכך כולנו נהנה .

נ.ב

ניידת שלא תתחיל לזיין את השכל מכל רכב עם אגזוז שלא נראה לה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"גם חבורת אנשים בחניון של קניון הזהב זה משהו, ואף אחד לא יכול לשפוט אותם בלי להכיר אותם, איך שזה נראה מהצד, זה דבר אחד ואיך שזה נראה מבפנים זה דבר אחר."

כמו שציינתי, יצא לי לעבור בחניון של קניון הזהב לא מעט פעמים בימי שיש אחה"צץ ראיתי כל מני רכבים (רבים מהם עם דגש רב על אפקט הדאווין, עע כנפיים מטופשות) חונים שם, ואז יוצא לו איזה זוג, עושה קצת נהיגה מטורפת בתוך החניון ( אני הייתי הולך רגל עם ילדים קטנים והרגשתי ממש סכנת חיים), ואז יוצא החוצה לכביש ההייקפי, ומבצע את מה שמחינתי נחשב לסמל המסחרי של ערסים - רייס בכביש הציבורי בין רמזורים.

אם יש כאן מישהו שחושב שגם אנשים כאלה לא נחשבים לערסים - הוא באמת יכול לקפוץ לי.

פורסם
"גם חבורת אנשים בחניון של קניון הזהב זה משהו, ואף אחד לא יכול לשפוט אותם בלי להכיר אותם, איך שזה נראה מהצד, זה דבר אחד ואיך שזה נראה מבפנים זה דבר אחר."

כמו שציינתי, יצא לי לעבור בחניון של קניון הזהב לא מעט פעמים בימי שיש אחה"צץ ראיתי כל מני רכבים (רבים מהם עם דגש רב על אפקט הדאווין, עע כנפיים מטופשות) חונים שם, ואז יוצא לו איזה זוג, עושה קצת נהיגה מטורפת בתוך החניון ( אני הייתי הולך רגל עם ילדים קטנים והרגשתי ממש סכנת חיים), ואז יוצא החוצה לכביש ההייקפי, ומבצע את מה שמחינתי נחשב לסמל המסחרי של ערסים - רייס בכביש הציבורי בין רמזורים.

אם יש כאן מישהו שחושב שגם אנשים כאלה לא נחשבים לערסים - הוא באמת יכול לקפוץ לי.

אז זהו

אני לא חושב שהם ערסים אלא מושפעים/טיפשים וכד' .ערס זה משהו אחר בהגדרתו (בתוך ההגדרה יש גם מושפע קשות בעיקר משטויות).

דדי,

פורסם

יש עוד איזה עניין קטן ששמתי לב אליו, מישהו שם כאן לינק באחת ההודעות לאתר של אחד אילן פייביש. יש שם תמונות מהארוע המדובר. שמתי לב שלוחיות הזיהוי של כל המכוניות הוסרו\ הוסרו עם פוטושופ\ נמצאות אך לא ניתנות לקריאה.

פורסם

זה דבר מקובל לעשות אך אולי כדאי להשאיר את המספרים של אלה שמשתוללים וכד' בכדי לעזור לאלה שכן יכולים לעשות משהו .

דדי,

פורסם

המספרים לא הוסרו בפוטושום אלא הוסרו מהרכב (פיזית) או כוסו באמצעות מדבקה...זה מקובל בקהל הנהגים הפרנואידים ומקל על העורכים,

אני לא מבין איך זה קשור לכל העניין, מאחר וגם ככה אותו אירוע היה פרטי ומאובטח.

הרי גם בתמנות מה-MDC המספרים מכוסים במדבקות של ספונסרים.

תכלס זה לא כזה משנה ואי אפשר לעשות עם זה שום דבר.

ליעד.

פורסם

אוקיי, הסכמנו לגבי המים ובארועים של מועדון הדריפט הישראלי זה לא יקרה שוב

אני אישית מסכים שרייסים ברחובות הומי אדם זה לא ספורט מוטורי, זה פשע שחייב להפסיק

אנו מסכימים שאנשים בפורומים כדאי שיבדקו בגוגל יוטיוב וויקיפידיה לפני שהם כותבים שטויות שמוציא אותם פקק בפני כולם

אנו מסכימים שפותח הטרד חיפש כותרת במקום טובת כדור הארץ

אני נבהל מזה שכאן בפורום מוטורי הגדול בארץ משותתים ואף כותבים אנשים שלא מצליחים להבין את ההבדל בין השתוללות בכביש ציבורי לבין נהיגה ספורטיבית במגרש/מסלול סגור

ואם אנו מכנים זאת אימון או הדרכה או יום כיף או דרייבינג צ'אלנג' זה רק מהסיבה שהשם האמיתי לזה עדיין לא חוקי במדינת ישראל

ולגבי "ערס" למה ללכת רחוק - כבר עשו על זה מחקרים מדעים ....

http://www.youtube.com/watch?v=7CJkbtT17XU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אז למה לכם לשבור את הראש על זה בכלל

פורסם

טוב אני לא יודע עם ערן עוד קורא כאן , למקרה שכן אני אכתוב דעתי .

קודם כל אני שמח מאוד לראות את התגובות שמתחייבות לא לחזור על הטעות הזו למרות הגישה המגעילה של פותח השירשור, מתוך הבנה שבפיפס הזה הוא צודק.

אליך ערן , אני בוגר חוגי סיור, חוגי נוער, מועצת נוער וועדת פרוייקטים של מועצת נוער, הדרכת חוג סיור ושנת שירות בבית ספר שדה גליל , כל זה בחברה להגנת הטבע .

למדתי בתיכון סביבתי ואני חובב טבע מושבע .

בד בבד אני חובב רכב מושבע , נכון מתוך דאגה למצבינו מבחינת התחממות הכדור הייתי שמח אם מחר כל אכלוסיית העולם הייתה עוברת ללכת ברגל ואת המכוניות היו נוטשים בצד , גם אתה נכון ?

אז אתה כנראה מסכים איתי שכל דבר יש לו את המידתיות שלו .

טיול ג'יפים של יומיים (כאלו שיוצאים גם בהדרכת החברה להגנת הטבע) מזהם ומזיק לסביבה הרבה יותר מאימון דריפטים .

זה רק מצטלם אחרת .

במקום לתקוף אפשר לדבר להציע הצעות לשיפור ולהעיר הערות בונות , כמו שראית אפילו שהגישה שלך היית מגעילה החבר'ה הבינו והתחייבו לא לחזור על הטעות כל עוד מצב המים לא מאפשר את זה, תחשוב מה היית יכול להשיג אם היית בא בגישה נעימה יותר .

פי אלף .

אבל לא נראה לי שזה מה שבאת להשיג.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הסגנון שלך מתלהם. אין לי שום בעיה לענות לך באותה מטבע, באותה שפה, יצא לי שם של אחד שלא רע בזה. במקום זה הייתי רוצה שרק תסביר לי את המשפט הזה על איך שחברי הפורום פה "קובעים דה פאקטו תרבות נהיגה ישראלית". יש במשפט הזה המון יומרה, והייתי רוצה שתסביר מה עומד מאחוריו.

מבחינתי יש בדיוק אדם אחד שיכול לומר שיש לו איזשהיא זכות אבות על תרבות מוטורית בישראל, ולא נראה לי שהוא מאלה שבאים עם הרכב ביום שישי לקניון הזהב. אני מחכה ךהסבר בכליון עיניים.

בוא אתן לך דוגמא הכי פשוטה בעולם - את המשפט "השונה של היום זה הסטנדרט של המחר" מכיר?

צה"ל מכיר? לפני 70 שנה הייתה חבורה של מטומטמים שהקימה אצ"ל לח"י ועוד כמה ארגונים לא חוקיים - והנה 10 שנים אחרי על גבם קמה המדינה שלנו.

עוד דוגמא? פ"תח מכיר? חמ"ס? - אחרי 30 שנה פתאום יש יישות פלסטינית - יש (או אין לא חשוב כרגע) עם מי לדבר.

הכל מגיע מלמטה.

אותם אנשים שטענת שראית לפני שנים בקניון ראשון לציון - הבינו שהם משתוללים ולכן הקימו פורומים באינטנרט למטרת הגדלת רמת המודעות בארץ למכוניות ספורט ולתרבות מוטורית- ההמשך הטיבעי אחרי מספר שנים יהיה זה שהפורום הזה הוא כרגע הכי מקיף בכל נושא תרבות הנהיגה-עם כל הכבוד לכל הפורומים בארץ לכולם ביחד אין את בסיס הנתונים והידע שיש לאנשים כאן-עוד ארחיב שמהפורום הזה יצאו והתחילו כל הפורומים האחרים.והכל בחינם ללא כוונת רווח.

פה כולם נפגשים - החל מילד שעתה קיבל רשיון ורוצה לדעת איך נרשמים לקורס נהיגה מתקדמת ,דרך כתבי רכב מהשורה הראשונה בארץ,מגישי תוכניות מפיקים וכלה בספורטאים בכירים שמתחרים בתחרויות בחו"ל.

מאז שראית אותם הם התבגרו והבינו שאם הם לא יעשו משהו - אף אחד אחר לא יעשה כלום בשבילם - בטח לא המדינה.

אז עכשיו תגיד לי מי ערס? המטומטמת שמדברת בטלפון תוך כדי נהיגה ומתאפרת ,זה שאין לו מושג שאין לו אויר בצמיגים ב70 שקל שהוא קנה ודפק את כל העולם ,או אלה שמתאמנים בדריפט?

למי מהם יש סיכוי גבוה יותר להכנס בך ובמשפחתך (שתחייה) באמצע טיול יום שבת לצפון ?

אני די בטוח שתסכים איתי שרמת מודעות גבוהה לכל רכיב בחתיכת הפח הזו שאתה נכנס אליה יום יום עדיפה מאשר זלזול.

היטיב להסביר לך את זה ידידי דדי:

הבעיה היא לא איך שזה מנראה בעין אלא לפי ההגיון ,וההגיון הלא בריא של הראש היהודי החכם אומר שאם אתה נוהג ככה במסגרת מרוץ וכד' אזיי אתה תנהג כך גם בכביש (למרות שמוכח אחרת בכל העולם) ,

כמו כן יש עוד כמה וכמה מחשבות דביליות ששמעתי בחיי מה שאומר שלא משנה איך תנהג או תתנהג =באם אתה נוהג ברכב עם גיר רגיל+לא סוזוקי באלנו ,מיצובישי לנסר ,הונדה ג'ז וכל הדומאות ל"רכבים" אך אתה פרחח מתלהב ,לא מבין כלום ( מפי אדם שגילו 50+ ) ובאם אתה מדבר על רכבים אז אתה ילד ,משועמים ועוד.. וזאת כי "רכב אמור להביא אותך ממקום א למקום ב' " :roll:

הפתרון לא יבוא מהחברה הבוגרים/מבוגרים באתר הזה ובעוד אתרים אלא מרגע שיהיה מקום מסודר ומוכר לכל +עזרה מצד התקשורת להבנה למה כן צריך את זה בארץ + שינוי שיטת לימוד הנהיגה המאוד מתקדמת בארצנו (שגם על זה יש הרבה מה)להגיד) .

מבחינתנו אתה אותו אדם בן 50 שהוא מתאר.

זכות האבות שהזכרת - כולנו מכירים כאן את כל האבות שהתחרו ולקחו חלק באשקלון - וראה איזה פלא - גם בניהם ובנותיהם ממשיכים באותה דרך אמיצה...רוצה שמות?

אני מבחינתי סיימתי את "הדיון" איתך ,אתה לא מאיים על אף אחד מבחינת רמת דיון או שיחה - כבר הוכיחו לך כולם כאן כמה אתה וחברך טועים כאן בענק - אבל אתה ממשיך בשלך.

מזכיר לך שוב שלא יקום כאן אדם שיזלזל את מה שאלפי אנשים מנסים לעשות כאן במשך שנים על גבי שנים .

עוד מזכיר לך שאתה אישית לא עשית כלום לעומת כמעט כל האנשים המגיבים בפורום "ספורט מוטורי" לוקחים חלק פעיל וכמעט יום יומי בתחום.

סע לאט

פורסם

יפה כתבת.

אני בכלל רק בן 42. ממש ינוקא. אני חבר בפורום ספורט מוטורי ישראלי, שהוא המקצועי ביותר בארץ בתחום שבו הוא עוסק, הפורום הזה לא יצא מהפורום שלכם, ואין לו שום קשר אליו. הפורום הזה מוקדש לנושא שגם הפורום שלכם מנסה לעסוק בו, אל מה לעשות - והפורום שלכם לא מתקרב לרמה שיש אצלנו.

תיכנס לhttp://www.formula-1.co.il.

כל זה סותם את הגולל על כל דברי הרהב שכתבת לגבי הפורום שלכם.

מעבר לכך, גם אתה חוטא בחטא המוכר של 'תרמנו', 'עשינו' וכו'. אני בכלל רק צופה. אף אחד לא נמצא כאן כדי לתרום, אנשים כותבים על מה שמעניין אותם (ולעיתים על מה שכואב להם).

לפני שלושים שנה היו לנו יופי של מרוצי ראלי קרוס, ולפי כל התאוריות שלך כבר היו להגיע לכאן מזמן כל הסבבים העולמיים הנחשבים כמו WRC, F1. למרבה הצער זה לא קרה.

רוצה עוד חתיכת מידע עצובה שתשבור לך עוד כמה מיתוסים?

אני זוכר את ראם סמואל מתראיין בתוכנית של דן שילון. נדמה לי שזה היה ב 96. זה היה אחרי שהוא זכה באליפות צרפת למכוניות ראלי, בתת קטגוריה מסוימת. סמואל (אחרי שדיבר ארוכות על מחלת הסכרת ממנה הוא סובל, ושאף על פיה הוא מתחרה) - התחייב בתוכנית שעד שנת 2000 הוא יהיה אלוף העולם ב WRC. המילניום נראה אז רחוק. נדמה לי שהיה משא ומתן כלשהו בין סמואל לקבוצת ראלי ארט, אבל את ההמשך כולנו יודעים. סמואל לא זכה באליפות, ואף לא השתתף בה, למרבה הצער.

אל תבין אותי לא נכון, הייתי מת שיהיה לנו נהג ב WRC, ובטח אלוף עולם, אני מספר לך את הסיפור הקטן הזה כדי שתיראה שלא תמיד כל מה שקוראים לו PLO נגמר בסוף במדינה עשירה, וסליחה על ההשוואה, היא דוחה בעיני.

מי ערס? אישה שמתאפרת ברמזור? מישהו שלא שם לב ללחץ בצמיגים? לא יודע.

ממי אני מפחד יותר על הכביש, משני הנ"ל או מהחבר'ה שמתאמנים בדריפטים? אתה שואל שאלה קשה, באמת.

אני יודע שכשאני מזהה במראה מישהו שעוקף מימין, חותך נתיבים ונוהג בצורה פראית באופן כללי - אני נותן לו לעבור מייד. בטח אם אני נמצא עם משפחתי ברכב. ממנו אני מאוד מפחד. האם אני מפחד ממר ישראלי (זה שכמוני - בן 50 פלוס, בלי הבנה מוטורית כלשהיא..) שנוהג בסוזוקי בלנו? הרבה פחות. האם מר 50 פלוס מתאמן בדריפטינג? מסופקני. האם חותכי הנתיבים מתאמנים בדריפטינג? אין לי מושג, ואני בטח לא יכול לייצר את המשוואה הזו.

יש לך, או יותר נכון למי שציטטת עוד תאוריה חביבה, שמי שמשתתף בספורט מוטורי לא משתולל על הכביש.

אני יכול לתת לך רשימה לא קצרה של נהגים בקלאסה עולמית שנתפסו כשהם עוברים על החוק. על כביש ציבורי, אבל למה ללכת כל כך רחוק. יש את החברים הנחמדים האלה שעושים טיולי טרטורונים בשטח. חוקי, לא חוקי, לא חשוב כרגע. ראיתי חברים כאלה פעמים רבות כשהם מגיעים לכביש. אני לא מדבר על זה שאין להם קסדה, זו בעיה שלהם. אין להם מספר, הם נוסעים עם כיוון התנועה, נגד כיוון התנועה, מרימים גלגים קדמיים, חותכים את כל הכביש מימין לשמאל. אכן, אנשים בעלי מודעות מוטורית, שאני בטוח שמכירים כל "חתיכת פח" ברכב שלהם. *אלה* ערסים.

אל תבין אותי לא נכון, אני מת שיהיה לנו חוק לספורט מוטורי, אני מייחל לזכך שיהיה כאן מסלול מרוצים, שאנשים יכולו לבוא ולהתאמן בו. אני כן חושב שחלק מהאנשים יוציא שם את כל האגרסיות שלו ולא ישתולל על הכביש.

מצד שני, יש את הערסים. אתה לא תשנה אותם. הם ימשיכו לא לראות אף אחד חוץ מעצמם, גם על הכביש. אל תשלה את עצמך שהם ייכחדו.

לסיכום,המסר שאני מעביר לך הוא שמה שכתוב בהודעה הזו די סותר חלק גדול ממה שכתבת.

פורסם

חברים יש לומר בפה מלא שממשלות ישראל ב 15 שנה האחרונות אשמות בניהול כושל של משק המים בישראל.

לא רק שייבשו את הכינרת והמאגרים, גם את ים המלח מיבשים במודע ועד שלא מגיעים לארבעה קווים שחורים

לא מתעוררים. כרגיל אחר כך הציבור/הנהג אשם וגם צריך לשלם.

למה צריך ליבש גינות (אני לא) , למה אין מי קולחין להשקיה בכל בית קרקע, מדוע מתקני התפלה ניבנים באיחור של כמעט עשור!

למה בניאגרה אני מוריד מי שתיה לביוב...יש עוד הרבה מה לעשות.

אבל פתאום איכות הסביבה חשובה, צריך להעלות מיסים על רכבים מזהמים. אין כינרת ואין ים המלח!! ופליטת CO2 (גר' לק"מ) של 200 מפריע להם.

קצת מידע על תוכניות שניבנות באיחור באתר רשות המים:

http://www.water.gov.il/water/rsrc/promo/coping_matters.html

לערן ורד

טוב שפרשתה מהמיזם, עוד היתה מחזיר אותנו לימי תוכניות הרכב של דניאל פאר.

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם
יפה כתבת.

אני בכלל רק בן 42. ממש ינוקא.- וואלה? כולנו בני 17 פה...

אני חבר בפורום ספורט מוטורי ישראלי, שהוא המקצועי ביותר בארץ בתחום שבו הוא עוסק, הפורום הזה לא יצא מהפורום שלכם, ואין לו שום קשר אליו. הפורום הזה מוקדש לנושא שגם הפורום שלכם מנסה לעסוק בו, אל מה לעשות - והפורום שלכם לא מתקרב לרמה שיש אצלנו.

תיכנס לwww.formula-1.co.il.

כל זה סותם את הגולל על כל דברי הרהב שכתבת לגבי הפורום שלכם.לא הבנתי...אתה מתכחש לתרומה של הפורום הזה אבל כותב פה? צבוע!.

מעבר לכך, גם אתה חוטא בחטא המוכר של 'תרמנו', 'עשינו' וכו'. אני בכלל רק צופה. אף אחד לא נמצא כאן כדי לתרום, אנשים כותבים על מה שמעניין אותם (ולעיתים על מה שכואב להם).

פה יצאת חציל בפעם המאה ונתת דעה נחרצת על אנשים שאתה הוכחת שאתה לא מכיר את פועלם - ושוב הגבת שאתה רק חבר ולא תורם.

לפני שלושים שנה היו לנו יופי של מרוצי ראלי קרוס, ולפי כל התאוריות שלך כבר היו להגיע לכאן מזמן כל הסבבים העולמיים הנחשבים כמו WRC, F1. למרבה הצער זה לא קרה.

רוצה עוד חתיכת מידע עצובה שתשבור לך עוד כמה מיתוסים?

אני זוכר את ראם סמואל מתראיין בתוכנית של דן שילון. נדמה לי שזה היה ב 96. זה היה אחרי שהוא זכה באליפות צרפת למכוניות ראלי, בתת קטגוריה מסוימת. סמואל (אחרי שדיבר ארוכות על מחלת הסכרת ממנה הוא סובל, ושאף על פיה הוא מתחרה) - התחייב בתוכנית שעד שנת 2000 הוא יהיה אלוף העולם ב WRC. המילניום נראה אז רחוק. נדמה לי שהיה משא ומתן כלשהו בין סמואל לקבוצת ראלי ארט, אבל את ההמשך כולנו יודעים. סמואל לא זכה באליפות, ואף לא השתתף בה, למרבה הצער.

אל תבין אותי לא נכון, הייתי מת שיהיה לנו נהג ב WRC, ובטח אלוף עולם, אני מספר לך את הסיפור הקטן הזה כדי שתיראה שלא תמיד כל מה שקוראים לו PLO נגמר בסוף במדינה עשירה, וסליחה על ההשוואה, היא דוחה בעיני.

אתה צודק - ראם סמואל הוא אפס וערס וגם חרא בנאדם-

עכשיו אני מבין שכל הסיפור הזה היה בשביל ללכלך על מסלולים....הלואיי וכולם היו נותנים אלפית ממה שהוא תרם להצלת חיים במדינה הזו

מי ערס? אישה שמתאפרת ברמזור? מישהו שלא שם לב ללחץ בצמיגים? לא יודע.

ממי אני מפחד יותר על הכביש, משני הנ"ל או מהחבר'ה שמתאמנים בדריפטים? אתה שואל שאלה קשה, באמת.

אני יודע שכשאני מזהה במראה מישהו שעוקף מימין, חותך נתיבים ונוהג בצורה פראית באופן כללי - אני נותן לו לעבור מייד. בטח אם אני נמצא עם משפחתי ברכב. ממנו אני מאוד מפחד. האם אני מפחד ממר ישראלי (זה שכמוני - בן 50 פלוס, בלי הבנה מוטורית כלשהיא..) שנוהג בסוזוקי בלנו? הרבה פחות. האם מר 50 פלוס מתאמן בדריפטינג? מסופקני. האם חותכי הנתיבים מתאמנים בדריפטינג? אין לי מושג, ואני בטח לא יכול לייצר את המשוואה הזו.

תזכיר לי את העניין הזה שוב שיתפוצץ לבעל הבלנו צמיג ב110 שתהיה בנתיב שמולו - נראה מי יצליח להשתלט על האוטו שלו יותר הוא או איש הדריפטים...

יש לך, או יותר נכון למי שציטטת עוד תאוריה חביבה, שמי שמשתתף בספורט מוטורי לא משתולל על הכביש.

אני יכול לתת לך רשימה לא קצרה של נהגים בקלאסה עולמית שנתפסו כשהם עוברים על החוק. על כביש ציבורי, אבל למה ללכת כל כך רחוק. יש את החברים הנחמדים האלה שעושים טיולי טרטורונים בשטח. חוקי, לא חוקי, לא חשוב כרגע. ראיתי חברים כאלה פעמים רבות כשהם מגיעים לכביש. אני לא מדבר על זה שאין להם קסדה, זו בעיה שלהם. אין להם מספר, הם נוסעים עם כיוון התנועה, נגד כיוון התנועה, מרימים גלגים קדמיים, חותכים את כל הכביש מימין לשמאל. אכן, אנשים בעלי מודעות מוטורית, שאני בטוח שמכירים כל "חתיכת פח" ברכב שלהם. *אלה* ערסים

סוף סוף אמרת משהו שכולנו יכולים להזדהות איתו - אלה אכן ערסים! ואני יכול להבטיח לך שאין כאן בפורום הזה אף אחד כזה.באחריות-כולנו מתעבים אותם.אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום ולראות עד כמה

.

תעשה לעצמך טובה לפני שתחסם - פשוט תתחיל לדבר בהגיון

פורסם

ניר.

אנשים במדינה לא מתייחסים לחוקי דרך!!!

אין לי שום דבר נגד אף אחד פה, לצורך העניין אני בדיוק חצי ממך בגיל (לא שזה משנה משהו)

תראה, אני נוסע ברכב שפשוט אני נהינה מאד מהנהיגה בו, אני נוסע בדרך כלל על 100-110 באיילון לדוגמא, גם כשיש תנועה (בהנחה וזה אפשרי כמובן)

אני לא אכחיש, אני עוקף המון נהגים איטיים, ומהצד זה יראה גם שאני חותך...אבל תמיד מודע לסביבה ובודק במראות.

מצד שני, הנהגים האיטיים שנוסעים 90 קמ"ש בנתיב שמאלי לא בודקים במראות גם לא כשעוברים נתיבים!!!

הם חוסמים את הדרך ולא מפנים את הנתיב השמאלי, מה שגורם לי "לעקוף" מימין,

גם כאלה שרואים שאתה מנסה להשתלב ולא נותנים לך...וגם אלה שרואים שאתה יוצא לעקיפה והם מתחילים להאיץ כדי שחס וחלילה לא יהיה לפניהם מישהו.

זה קורה בכל כביש כל הזמן, הנהגים בארץ לא שמים לב שמאותתים להם עם אורות גבוההים ולא בודקים במראות!

אז אולי אני נראה כמו ערס (ואני ממש לא :oops:) אבל אני משתדל להיות הכי אחראי שאפשר.

ערס בערבית לפי מה שאני יודע זה עבריין, בנוגע למשמעות הישראלית היא יותר מפותחת...אני מסכים לגבי נהגי תרקטרונים, זה מסוכן מאד, אבח לא כולם ערסים...דבר אחד אתה צריך להבין לפני שתמשיך עם הויכוחים, זה שאסור לך להכליל את כולם בהגדרות מסויימות...זה לא נוכון ועלול לפגוע ולגרור ויכוחים מיותרים

ליעד.

פורסם

כל זה סותם את הגולל על כל דברי הרהב שכתבת לגבי הפורום שלכם.לא הבנתי...אתה מתכחש לתרומה של הפורום הזה אבל כותב פה? צבוע!.

אתה לא מבין את הנקרא. אתה אמרת שהפורום הזה הוא אם כל הפורומים. אני הוכחתי לך שאין זה כך. אני יכול לכתוב בפורום שאני לא חושב שהוא הכי הכי בכל דבר. אין כאן שום צביעות, יש כאן טיעון שאין בו הגיון. שלך.

פה יצאת חציל בפעם המאה ונתת דעה נחרצת על אנשים שאתה הוכחת שאתה לא מכיר את פועלם - ושוב הגבת שאתה רק חבר ולא תורם.

שוב לא הבנת את הנקרא. אני יודע שיש כאן אנשים שפעילים בספורט מוטורי. הטענה שלי היא שהם לא עושים את זה כדי לתרום למישהו או למשהו, אלא בגלל ששהם אוהבים את זה. זה לא פילנטרופיה. אתה פשוט נכשל להבין את הנקרא.

אתה צודק - ראם סמואל הוא אפס וערס וגם חרא בנאדם-

עכשיו אני מבין שכל הסיפור הזה היה בשביל ללכלך על מסלולים....הלואיי וכולם היו נותנים אלפית ממה שהוא תרם להצלת חיים במדינה הזו

סיפרתי לך סיפור (אמיתי לגמרי..) על ראם סמואל, כדי לנתץ את התאוריה שלך, ואתה הופך את זה להשמצה פרועה שלי נגדו. אין זה כך, כלל וכלל. מה יש כאן, שוב? כשלון בהבנת הנקרא - שלך. אתה הופך כל דבר להתלהמות, קללות (חציל?), ואני לא מצליח לקיים איתך דיון עניני. אגב, גם ראם סמואל לא עושה את מה שהוא עושה כדי "לתרום". הוא עושה את מה שהוא עושה כי טוב - ומתפרנס מזה. עיני לא צרה בו, אבל אל תהפוך אותו לפילנטרופ. לא זכור לי שהוא מחלק קורסים בחינם. ואין לי שום אינטרס ללכלך על מסלולים. אין לי שום דבר נגדם, למעט העניין של ביזבוז המים. ציפור קטנה לחשה לי שזו לא הפעם הראשונה שמישהו העלה את הנושא הזה בפניהם. מעבר לכך, כולי כבוד והערכה להישגים האישיים של ראם סמואל בספורט המוטורי. האיש הגיע רחוק מאוד יחסית למישהו שבא מישראל.

תזכיר לי את העניין הזה שוב שיתפוצץ לבעל הבלנו צמיג ב110 שתהיה בנתיב שמולו - נראה מי יצליח להשתלט על האוטו שלו יותר הוא או איש הדריפטים...

אכן, יש לחייב את כל אזרחי ישראל לעבור השתלמות בדריפטינג, למקרה שיתפוצץ להם צמיג. עדיף לדעתי להכניס לכלא את כל הערסים שמשתוללים על הכבישים. מה לדעתך יפחית יותר את התאונות? אגב, בעלי בלנו בני 50 פלוס לא מגיעים ל110...

ועוד משהו, זה לא "שיתפוצץ" זה "כשיתפוצץ".

"תעשה לעצמך טובה לפני שתחסם - פשוט תתחיל לדבר בהגיון"

עכשיו ידידי עובר לאיומים. לא יפה. אני לא נרתע מאיומים. נהפוך הוא.

פורסם
תעשה לעצמך טובה לפני שתחסם - פשוט תתחיל לדבר בהגיון

לא יפה ולא ראוי - אני לא רואה שום דבר בהתנהלות של ניר שדורש חסימה. מכיוון שאתה עדיין לא מנהל זה לא ראוי שתאיים עליו בכזה אופן וללא שום כיסוי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...