Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים לגבי חסכון במים! אבל...

ועכשיו ברצינות. אני שואל שוב, למה אותו אדם באותו הרגע לא אמר כלום?! היה אפשר לפתור את זה שם באותו הרגע.

הרי כל דקה של חיסכון במים חשוב לא? אבל במקום זה, היה לו חשוב יותר באותו הרגע לצלם בשקט וללכת לעשות מלחמות

באינטרנט! וזה היה לו חשוב יותר מחסכון במים עליו הוא מדבר! אני באמת לא מבין את ההתנהגות הזאת.

לדעתי כל המלחמות פה מיותרות. כולנו מסכימים שצריך לחסוך במים. תודה על הערה. מי שצריך יפיק את הלקחים.

שיהיה לכולם שבת שלום.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא למד מהמשטרה מהמקרה של תפיסת הפורשה במהירות איטית של 200 קמ"ש.

אם זה לא כתוב ומתועד ומיוחצן זה לא זה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ערס זה מישהו אנוכי שחושב רק על עצמו, ואינו רואה את האחר.

דוגמאות (מוטוריות) לערסים:

ערס הוא:

1. מישהו שמתלהם על בסיס שמועות בפורום.

2. מישהו שמקניט אנשים אחרים ומכנה אותם ערסים בלי לדעת על מי הוא מדבר ובלי להכיר אישית את אותם אנשים.

3. מישהו שאין לו מושג וחצי בתחום.

4. מישהו שמושפע ע"י מישהו אחר בלי להכיר אותו ובלי להכיר את התחום ואת האנשים שנגדם הוא יוצא.

האא, ו.. גבר גבר שקנית כרטיס ב-500 יורו.

פורסם

Eריק...ראיתי את "זה" במציאות..."זה" לא היה כזה גדול :wink:

עכשיו ברצינות...היה בזבוז של מים? אולי....אני עד לכך שהוא הופסק (מכמה סיבות שאחת מהן היה בזבזנות).

קחו בחשבון שאין צורך הברטבת משטחים כדי להחליק עם רכבים, ולכן אני מניח שאותו המצב לא יימשך בעתיד.

בנוגע למשתתפים, אף אחד לא התנהג בראוותנות כולם היו נחמדים, וכולם התייצבו במקום ע"מ לבצע את הלמידה באזור סגור ובטוח.

כיום בארץ אין חוק ספורט מוטורי, ואין מקומות בהם ניתן להתאמן!!!

קחו בחשבון שאותם אנשים לא מתנהגים בצורה הנ"ל בכבישים ציבוריים, אבל הניסיון שנרכש מציל חיים ויציל חיים ואף יפצה על טעיותיהם של נהגים בורים בכבישים שבשבילם המראות קיימות בשביל לשקף את עצמם (אני לא מדבר על נשים באופן פרטי).

ושוב אני אחזור, הזרמת המים הופסקה...אחת הסיבות העיקריות היה בזבוז, זה שהנורה נדלקה מאוחר זו אשמתינו, אבל כל מי שהיתה לו בעיה עם העניין בלי ספק דיבר ואמר שיש לסגור את הברז, וכך נעשה!!!

ליעד.

פורסם

ערסים לא ערסים,העובדה שהמים זרמו ככה ולכל כך הרבה אנשים לא איכפת פשוט מבזה,אנשים פה כנראה לא יודעים מה זה כשפותחים לך את המים רק בבוקר ובערב כדי שתוכל להתרחץ.

אין צורך להאשים את המדינה בזה שלא מטפילה מים ואת מגרשי הכדורל,העובדה הפשוטה היא זה שצריך להתחיל מאיפה שהוא ואם כל פעם מישהו יאשים את האחר זה יגמר ברע.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

זה בדיוק מה שכולם אמרו, בזבוז המים לא היה מוצדק וחבל שנעשה, אין על זה וויכוח, אבל הגיעו אנשים כמו פותח השרשור וניר והתחילו לתקוף אנשים, להדביק תוויות בלי בכלל להכיר אף אחד.

פורסם

למדינה חבר יקר ישנה אחריות.

האם המדינה נקטה במינימום של פעולות ברורות ?

התשובה, עובדתית - לא ולא

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הבנתי ,אז אתה מאלה ש"יושב על הגדר רגל פה רגל שם" ומחכה שהמדינה תעשה משהו,אחלה של תוכנית.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

טוב קודם כל, מן הסתם, אני מאוד שמח שהתעורר פה דיון שאפילו מתקרב לרציני, לפחות מצד חלק מהמשתתפים בו.

לגבי ה"ערסים", מודה שזו היתה פליטת פה טופזית משו, אך עדיין, אפשר גם להגדיר ערס בתור אחד שלא אכפת לו מהסביבה שלו.

מרעיש, מקלל, מלכלך, מבזבז מים ולא מרגיש בעיה עם זה.

מבחינתי אני גם יכול להגדיר את יזם האינטרנט (בין השאר את ICQ)- יוסי ורדי, כערס.

הנ"ל קיבץ אנשים על מדשאה גדולה, מיקם שולחן עם עשרות בקבוקי קולה 1.5 ליטר ובכל בקבוק החדירו סוכריות מנטוס.

יודעים מה קורה כשמכניסים מנטוס לתוך קולה? זה מה שקורה:

http://www.youtube.com/watch?v=64cMzjO1AvI&feature=PlayList&p=7460AE505C9DF963&index=19

עכשיו תכפילו את זה בכ- 20 בקבוקים, על מדשאה. רעל בצורת קולה ומנטוס.

זו התנהגות ערסית.

אולי זה קטנוני מצידי כי "כולם עושים את זה", וזו בדיוק הבעיה. אם כולם עושים אז בוא נעשה גם אנחנו.

ואז תהיה עוד יותר לגיטימציה לבאים אחריכם כי גם אתם עושים את זה. וחוזר חלילה וחס.

בפזה קצת שונה- כמעט כולנו כועסים ועצבניים במידה זו או אחרת על המושחתים שיושבים להם בכנסת ובממשלה.

בכל פעם שתופסים מישהו אנחנו מיד מקווים שיענש כראוי.

אבל- אני בטוח שאצל הרבה מהממורמרים, במידה ויזדמן להם גם כן לגנוב קצת, פה ושם, הם יעשו את זה, "כי כולם עושים את זה, אז יחסית זה לא נורא".

כנ"ל לגבי שמירה על איכות הסביבה, אנחנו נתעצבן שמזהמים לנו את הסביבה, אבל כשאנחנו גורמים לכך, ניתן לעצמנו הנחה... שוב "כי כולם עושים את זה"..

לגבי התשובה שניתנה לכתבת ליבי מוואלה (אני לא יודע מי הוא האדם שאיתו היא דיברה) ש"המים זרמו רק חצי שעה", זו טענה שקרית בעליל. וכל מי שהיה שם יודע את זה טוב מאוד. ואין בעיה להוכיח את זה בעזרת חתימת הזמן של הן קלטות הוידאו והן המצלמה הסלולרית שלי.

כנ"ל לגבי הטענה של אותו אדם כי זהו בעצם "קורס מציל חיים"-

קורס זה סדרת מפגשים שבו מקבלים הדרכה צמודה. לא כך הוא הדבר במקרה הזה.

אבל זה עניין שולי יחסית לעומת השקר הבוטה של פרק הזמן שבו המים זרמו.

נושא נוסף שבכלל לא נגעתי בו זה דרפיטינג "פירפורים" במקום אשר כל מטרתו זה לחסל את הצמיג.

איזה ספורט יש פה? מי מחרב את הצמיג יותר לעומק?

ואיזו הצלת חיים יש בפעולה הזו? התוצאה היחידה שאני רואה פה היא רק עשן, אדי גומי רעילים ועוד גומי שיזרק ואולי אולי ימוחזר איכשהוא.

אני לא הולך לקיצוניות. ספורט מוטורי יכול להיות דבר נהדר.

אך צריך לאזן. כמה שיותר ספורט וכמה שפחות לפגוע בסביבה.

הפעילות באותו היום נראתה כמו 80% פגיעה בסביבה ומקסימום 20% ספורט.

אני באמת לא מבין, מילא אני, שאין לי ילדים. אבל אני מניח שלרבים מכם יש ילדים. איזה הורים לא מתחשבים בעתיד שלהם?

כן, זה תלוי גם בכם. אתם חלק בלתי נפרד מהכלל. לשמור על הסביבה שלכם זה לדאוג לעתיד של הילדים שלכם.

אני מקווה שגרמתי לחלק מהאנשים פה, ולו קצת, לחשוב יותר על הסביבה שלהם ושל הילדים שלהם לפני ההנאה האישית שלהם.

פורסם

אתה מדבר בנימה יותר הגיונית, אבל בסופו של דבר אתה לא מפסיק לזלזל...

בנוגע לעניין הדריפט והקשר שלו לספורט, דריפטינג זו אומנות, אין פה ספק!

ההגדרה של דריפט היא לא פרפור במקום אלא החלקה של הרכב שנגרמת במכוון ע"י הנהג, ושמירה של הרכב על הגבול והקצוות של אחיזה וחוסר אחיזה.

כמו במירוצים בענף הדריפטינג העולמי מתחרות קבוצות ברמה גבוהה ובדרך כלל נהג בנהג אחר על אותו המסלול במרחקים של מטרים בודדים ופחות!!!

בשונה ממירוצים רגילים, בדריפטינג יש חשיבות גבוהה לסגנון, הצורה בה נכנסים לדריפט, המרחקים מה-APEX וגבולות המסלול, מהירות, זווית וכו'...

הדריפט הוא ענף ספורט עולמי שהתחיל ביפן, והתפשט תוך שנים בודדות לארה"ב ושאר העולם, לא מדובר בפרפורים חריקות צמיגים ופיצוץ שלהם, אלא באותה השליטה, ה"אומנות",

ובסופו של יום, בלי ספק כאשר לומדים לשלוט על הרכב במגבלות הללו, דריפטינג יכול גם להציל, כמובן שזו לא הנקודה. אבל היא עדיין קיימת, וחבל להתעלם ממנה.

לי אישית היה בעבר כמה מקרים של נהגים שהתפרצו לכבישים, וברכבים הקודמים שלי, שלו היו מצויידים במערכות בקרת ייציבות או עזר בבלימה, העובדה שישבתי מאחורי ההגה מבלי להילחץ ועשיתי פעולות שהיו נכונות באופן יחסי, הצילו את חיי וחיי הנהגים הבורים שבכישי הארץ. ומקרים אלו קרו עוד כשהייתי צעיר יחסית וחדש לנהיגה (טיפה מעל שנתיים)

תראה, ענף הספורט המוטורי הוא לא ירוק במיוחד, אבל הוא מוביל פיתוחים טכנולוגיים חשובים, אתה לא תעצור מירוץ F1 או WRC בגלל שהרכבים לא מצויידים בממירים קטליתיים,

במקום להאשים את מפיקי האירוע שיודעים ומודים בטעויות שלהם, תפנה את הטענות והשאלות למדינת ישראל, שכבר שנים מעלימה עין ממצוקת המים של המדינה!

בנוסף לא התייחסת לשאלה של אולג, למה לא דיברת במקום ובזמן כשזה הפריע לך? למה שמרת את זה לעצמך?

חשבת שאולי אתה לא בסדר בדיוק כמו כולנו?!

בברכת, אני עד היום לא הרגתי דוב קוטב.

ליעד.

פורסם
מה הקשר סקיד קאר??

זה היה אירוע דריפטים!

זה באמת היה אירוע פרטי, המגרש הושכר ע"י המארגנים.

1.הסקיד קאר סתם ניתן בתור דוגמא לעזרים ותחליפים למים,לאו דווקא לאימון דריפטים,ועם כל הכבוד לאימוני הדריפטים,שוב, זה לא אמור לבוא על הגב של אף אחד.

אפרופו "אירוע דריפטים", ממש הכרחי לשפוך מים לצורך אימוני דריפטים ? וממתי דייהטסו כמו בסרט של הבחור שפתח את השרשור זה רכב דריפטים ?

תעשה לי טובה,וכן,ללמוד דריפטים בפעם הראשונה על מסלול רטוב לחלוטין,זה הכי קל..

2.מי זה ה"מארגנים" ? זה בוצע באתר של מסלולים ? צוות מסלולים נכח במקום ? ראם סמואל בכבודו ובעצמו הגיב פה ?

ידידי,

בוא לא נצטדק, מה שבוצע כאן לא תקין,נקודה.

למען הסר ספק, אני לא בא לתקוף אותך אישית,אני בא לתקוף את כל אלה שמצדיקים את הבזבוז הזה של המים ובאים ותוקפים את פותח השרשור תחת איצטלה ש"ככה זה בספורט המוטורי!!!".

עד כמה שזכור לי, לא אנחנו המצאנו את הגלגל, ומישראל עדיין לא יצאה בשורת הספורט המוטורי לעולם,אז בואו נרד מהעץ (המאוד מאוד גבוה) שעליו ניסינו לטפס ונתחבר טוב טוב למקומנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ערן ורד - אם אתה לא מבין מה זה דריפטינג, עדיף שתוותר על ספורט מוטורי באשר הוא, בבקשה. ועדיין לא ניסית להסביר מדוע פנית לעיתונות במקום לפנות לאנשים במקום ולבקש להפסיק את בזבוז המים.

עידן - לא חייבים מים, זה פשוט עוזר למתחילים עם רכבים חלשים. וכן, אני מסכים שזה בזבוז ובמצב המים הנוכחי מומלץ מאוד לוותר על זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1.הסקיד קאר סתם ניתן בתור דוגמא לעזרים ותחליפים למים,לאו דווקא לאימון דריפטים,ועם כל הכבוד לאימוני הדריפטים,שוב, זה לא אמור לבוא על הגב של אף אחד.

אפרופו "אירוע דריפטים", ממש הכרחי לשפוך מים לצורך אימוני דריפטים ? וממתי דייהטסו כמו בסרט של הבחור שפתח את השרשור זה רכב דריפטים ?

תעשה לי טובה,וכן,ללמוד דריפטים בפעם הראשונה על מסלול רטוב לחלוטין,זה הכי קל..

אין שום צורך להרטיב את המשטח לאימוני דריפטים ולמעט האירוע הבודד הזה לא היה שום אימון/אירוע שהמשטח בו הורטב.

במגרשים מסויימים בהם איכות האספלט ירודה כמו בראש העין, הרטבה נוספת רק מסבכת ומקשה על ביצוע נקי.

בראש העין יש כמה נק' סופר חלקות שבהם האספלט ספוג בשמן כך שאני באמת לא מבין את הצורך בהרטבה.

2.מי זה ה"מארגנים" ? זה בוצע באתר של מסלולים ? צוות מסלולים נכח במקום ? ראם סמואל בכבודו ובעצמו הגיב פה ?

ביקשת לדעת מי המארגנים, פייביש פירסם כתבה על האירוע באתר שלו:

http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=121&ArtId=215

בוא לא נצטדק, מה שבוצע כאן לא תקין,נקודה.

מה הקשר להצטדק??

כמה פעמים כבר אפשר לחזור על זה ולכתוב מחדש?

רוב המגיבים כולל שני המארגנים של האירוע הסכימו שהשימוש במים היה לא תקין! אז דיי לחפור במקום (או - לעשות דריפטים :lol:)

עד כמה שזכור לי, לא אנחנו המצאנו את הגלגל, ומישראל עדיין לא יצאה בשורת הספורט המוטורי לעולם,אז בואו נרד מהעץ (המאוד מאוד גבוה) שעליו ניסינו לטפס ונתחבר טוב טוב למקומנו.

אם נחשוב ככה לא נתקדם לשום מקום אף פעם.

אנחנו נמשיך להתאמן, לארגן אירועים, לצבור עוד ועוד משתתפים, לשרוף צמיגים ולשאוף לרמה הכי גבוהה של דריפטים שנוכל להגיע אליה.

בהונגריה, ענף הדריפטינג מאוד מפותח והוא התחיל לפני שנתיים מ5 חברים שהיה להם חלום והקימו עמותה...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...