Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם.

אחרי כמה שעות של קריאה וצחוק ללא הפסקה, אני אציג את עצמי ואחרי יגיד את דעתי.

קוראים לי יואן, אני הערס בעל ה"דייאטסו" שלא אמור לעשות דריפטים לפי כמה חכמים "גדולים" במכונויות ובדריפטים.

האוטו נבנה ויבנה למטרה אחת, דריפטים , הבולמים הוחלפו וקויילו על ידי למטרת דריפטים ממושכים עד כמה שאפשר עם המנוע הקיים, אין לי מושג למה אני מספר את זה אבל לא משנה. האוטו כן עושה דריפטים.בכל מקרה,

אני מסכים עם בעיית המים. ולמרות כל זה עשינו את זה באמת ללא מחשבה על התוצאה. ואני חושב שאני עכשיו די מצטער על זה. למרות זאת אני מתעקש לשים דגש על הבעיה שאכן, למדינה יש כל כך הרבה פתרונות בישביל זה. אבל לא נשים את האשמה ואת העבודה על האזרחים כי אנחנו מקבלים כסף על הצעות חוק מטומטמות שלא עוזרות.

אני חושב שניר. הוא בן אדם חכם ומבין מה הוא אומר, אבל. אל תקרא לנו. אנשים שכן מתאמנים בספורט שאנחנו אוהבים שנקרא "חראקותתתת" בעינייך ובעינינו אומנות. ערסים. במיוחד לא בגלל שאנחנו מנסים סך הכל להיות יותר טובים ולהישתפר. אז אתה חובב ספורט מוטורי, ושכחת את מה שאנחנו עדיין לא ראינו. זה לא אומר שהספורט של היום ומה שאנחנו עושים לא טוב בעינייך ובהחלט גורם לנו להיראות כמו חוליגנים או לא יודע.

פותח התרד, כמו שאולג אמר, היית צריך לבוא באותו רגע ואני חושב שלמרות שלא אני אישית יכלתי להמשיך להיתאמן שם היית מראה לנו מה אנחנו עושים ובהחלט היינו מפסיקים. אבל לא אתה החלטת לעשות מלחמה מאחורי המקלדת כי כנראה שככה אתה מרגיש גיבור היום. גיימס בונד של ימינו.אז בבקשה אתה הצלחת. אנחנו נראינו כמו חרא של אנשים. ובזכותך ביזבזנו עוד הרבה מים בגלל שלא הפסקת אותנו.

Eריק. הרגת אותי עם הספויילר. ולצורך העניין חבל מאוד שהורדת אותו. האוטו שלך כבר לא נראה מיוחד יותר.

לילה טוב חברים, שיהיה נסיעה רגוע ובלי ערסים שעושים חראאקקוותת כל היום. או אולי אנשים ברוצי אירוע דריפטים מסודר.!

A.R.T Performance

פורסם

לגבי הטענה החוזרת נגד פותח הדיון - על זה שהוא לא פנה במקום לאחראי וביקש שיסגרו את הממטרות.

שמתם לב שהוא קרא לכם ערסים, נכון? יופי. אני מבין שאתם ממש לא ערסים, ורק מתאמנים בספורט המוטורי העילי הזה - דריפטינג, אבל הוא חשב שאתם כן. ניסיתם פעם להעיר לערסים על משהו? בדרך כלל קוראים על זה בעיתון ביום למחרת.

פורסם

שטויות!!! אני בטוח שלא לזה הוא התכוון, והיו שם אנשים אדיבים ונחמדים...הוא הגיע מטעם מגזין אינטרנט מוטורי והוא הוזמן באופן אישי. היו לו אלפי דרכים להגיד את מה שהוא רצה, והוא בחר בדרך הזו.

אף אחד לא מצדיק את מה שהיה, אבל מי שפתח את הדיון הוא פשוט צבוע...בסוף המים נסגרו שלא בזכותו מאותה הסיבה בדיוק, ככה שהיו כמה אנשים שלא פחדו להגיד את מה שהיה להם על הלב, תאשים אותם שלא נדלקו בזמן, אבל לפחות אנחנו לא פחדנים!!! :x

ליעד.

פורסם

כן, כתבת "שטויות" ו"צבוע". אין ספק שזה מאוד מחזק את כל הטיעונים שלך.

מה שבטוח זה שאם פעם יצא לי לראות אותך מבזבז מים אני לא אעיר לך.

כרגע הסברת לעצמך בדיוק למה.

פורסם

כנראה שאני לא הבנתי את עצמי....או שאתה מנסה בכוח לא להבין אותי.

היו כמה אנשים שאמרו שהמים הגיעו עד נפש :idea::lol: ודקות ספורות אחרי זה סגרו את המים,

המסלול נשאר רטוב לעוד שעשה בערך עד שהכל התייבש...מה אתה מנסה להוכיח לי? שאני טועה? שאני בזבזן? שאני ערס? או צבוע?

ואחרי כל זה אתה מפספס את הנקודה החשובה יותר שאני מציין, אני לא מצדיק את הבזבוז אבל כשראינו שאנחנו טועים תיקננו את הטעות, בשונה מפותח הדיון, שהיה נוכח ובמשך "שעות" התבונן בנו מבזבזים מים. במקום לתקוף אותי תתקוף אותו, הוא היחיד פה שאפשר להאשים אותו במשהו.

ליעד.

פורסם

חברה לא נמאס השירשור הזה? לא מיצינו? ולך ניר תתחיל להוריד מהלכים אתה מקשקש המון ולא ממש נחמד תוריד מהלכים:snipersmi

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...