Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט חושב שצורת הדיבור שלו נגד הפורום הזה ונגד האנשים שהם חלק בלתי נפרד מהמקום הזה -מואד בוטה - זו הייתה עצה ולא איום

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים שיש כמה אמירות בוטות בדברים של ניר, אבל אם נעיף אותו מהפורום בטח שלא נשנה את זה. המטרה היא לגרום לו להבין שמדובר באנשים אחראיים ובעלי אהבה לספורט מוטורי לא פחות ממנו. בטח שלא ערסים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ניר.

אנשים במדינה לא מתייחסים לחוקי דרך!!!

אין לי שום דבר נגד אף אחד פה, לצורך העניין אני בדיוק חצי ממך בגיל (לא שזה משנה משהו)

תראה, אני נוסע ברכב שפשוט אני נהינה מאד מהנהיגה בו, אני נוסע בדרך כלל על 100-110 באיילון לדוגמא, גם כשיש תנועה (בהנחה וזה אפשרי כמובן)

אני לא אכחיש, אני עוקף המון נהגים איטיים, ומהצד זה יראה גם שאני חותך...אבל תמיד מודע לסביבה ובודק במראות.

מצד שני, הנהגים האיטיים שנוסעים 90 קמ"ש בנתיב שמאלי לא בודקים במראות גם לא כשעוברים נתיבים!!!

הם חוסמים את הדרך ולא מפנים את הנתיב השמאלי, מה שגורם לי "לעקוף" מימין,

גם כאלה שרואים שאתה מנסה להשתלב ולא נותנים לך...וגם אלה שרואים שאתה יוצא לעקיפה והם מתחילים להאיץ כדי שחס וחלילה לא יהיה לפניהם מישהו.

זה קורה בכל כביש כל הזמן, הנהגים בארץ לא שמים לב שמאותתים להם עם אורות גבוההים ולא בודקים במראות!

אז אולי אני נראה כמו ערס (ואני ממש לא :oops:) אבל אני משתדל להיות הכי אחראי שאפשר.

ערס בערבית לפי מה שאני יודע זה עבריין, בנוגע למשמעות הישראלית היא יותר מפותחת...אני מסכים לגבי נהגי תרקטרונים, זה מסוכן מאד, אבח לא כולם ערסים...דבר אחד אתה צריך להבין לפני שתמשיך עם הויכוחים, זה שאסור לך להכליל את כולם בהגדרות מסויימות...זה לא נוכון ועלול לפגוע ולגרור ויכוחים מיותרים

אני נוסע על איילון כל יום, ומכיר את הבעיות שאתה מתאר מצויין. גם אני, בגילי המופלג, מגיע למהיריות תלת סיפרתיות (!!!) באיילון, וגם אני מתעצבן עד מאוד כשאיזה @#$@ נוסע 89בנתיב הכי שמאלי. גם אני מהבהב לו, צופר לו, ואז אם זה לא עוזר, עובר ימינה ועוקף אותו. מעצבן אותי שאנשים כאלה הופכים אותי לעבריין. אותם השוטרים לעולם לא עוצרים.

כשאני מתשמש במילה "חותך" אני לא מתכוון לסתם עקיפה מימין כמו זאת שתיארתי (וגם אתה תיארת), אני מתכוון לחבר'ה האלה שנכנסים ברווחים שלא קיימים, שנצמדים אליך לטוסיק גם כשאתה באמצע עקיפה (ואתה תצטרך להאמי לי שאני עוקף במהירות יחסית גבוהה, ולא ב1 קמש יותר מהרכב הנעקף), ואז מצפצפים לך כמו משוגעים. זה רק מלחיץ. הם מסכנים אותי.

כמובן שהם גם נוסעים על הנתיב של ב EXIT, עוקפים את כולם, ואז חותכים חזרה כשהם כבר על האי תנועה. זה מסוכן, ואולי חמור מכך - זה מראה שהם לא מסוגלים להבין את הדבר הזה שנקרא "חברה אנושית", שבמסגרתו אנשים חושבים אחד על השני, ולא אך ורק על עצמם. זה הרבה יותר חמור בעיני מעברת נהיגה, מסוכנת ככל שתהיה.

אני חושב ש"ערס" בערבית זה סרסור, אבל אולי אני טועה..

פורסם
אני מסכים שיש כמה אמירות בוטות בדברים של ניר, אבל אם נעיף אותו מהפורום בטח שלא נשנה את זה. המטרה היא לגרום לו להבין שמדובר באנשים אחראיים ובעלי אהבה לספורט מוטורי לא פחות ממנו. בטח שלא ערסים.

רוני בהצלחה בחינוך.

וניר -בוא נסגור את העניינים כאן ועכשיו לפני שמשהו לא נעים יתפתח מהסיפור העלוב הזה(המלצה בלבד -לא איום)

אמרת את מה שבאת להגיד - אני אמרתי את מה שיש לי להגיד ופה נגמר הסיפור.

מנהלי הפורום לא חושבים כמוני?? זכותם.

נ.ב - חציל זה אחד שמבין שהוא עשה כל טעות אפשרית אבל לא מוכן לחזור בו ולהודות בכך.

פורסם

תקשיב, אתה מפספס בעיני משהו מאוד חשוב - מנהל הפורום לא אמר שהוא לא מסכים איתת הוא דווקא אמר שהוא כן מסכים איתך, ולא מסכים איתי! זה כל המהות של פורום - לא חוסמים אנשים רק בגלל שהדעות שלהם שונות משלך או משל מנהל הפורום.

מי שמנהל ככה פורום (וזה לא מה שעושים כאן) ימצא את עצמו עם קומץ שפוטים שאומרים כן לכל דבר שהוא אומר.

פסססט נטקאר פסססט

מעבר לכך, אני לא בטוח למה התכוונת, אבל בכל אופן, אין לי רצון לנהל איתך כאן "מלחמות", ואפשר לעצור את הדיון כאן.

SRONIS - אין קשר לדריפטינג. אני חושב שמה שאתה באמת שואל מתייחס לפוסטה שפתחה את הדיון כאן - האם אותם חברה שהשתתפו ביום הפרטי ההוא הם ערסים, או אולי חובבי ספורט מוטורי שמתנהגים למופת על הכביש? האמת היא שאני לא באמת יודע. לא הייתי שם, וכמו שכתבתי, אני סומך על דעתו של ערן ורד. נכון, אני לא מכיר אותו, אולי אני טועה טעות קשה.

פורסם

לא דיברתי על לחסום כי הדעה שלך שונה משל שאר האנשים כאן - חד משמעית לא!

אלא דיברתי על לחסום כי אתה פוגע ,מכליל ומזלזל בכל מה שהפורום הזה תרם תורם ויתרום לתרבות המוטורית בארץ ,ועוד הוספת והגדלת לעשות ע"י ירידה לפרטים ברמת האדם ופועלו למען אותה מטרה- ועל זה אני מתרעם.

פורסם

אני מצטער, אני כותב דברים ואתה פשוט לא מבין. אני לא כותב את זה כעלבון. אתה פשוט לא מבין.אין לי מה לומר מעבר לכך.ניסיתי להסביר לך בצורה הכי ברורה שאני יכול, ונכשלתי.

פורסם

מעבר לכך, גם אתה חוטא בחטא המוכר של 'תרמנו', 'עשינו' וכו'. אני בכלל רק צופה. אף אחד לא נמצא כאן כדי לתרום, אנשים כותבים על מה שמעניין אותם....

אני רוצה להתיחס רק לחלק הזה.

באמת למה לנו בכלל להלחם בתחנות רוח של אישורים, חוקים ואחרי זה זלזול מאנשים כמוך. הרי גם אני כבר לא ילד, את הפרנסה שלי אני עושה בתחומים אחרים ובטוח לא אהיה כבר נהג מרוץ מקצוען , אז אולי באמת אעשה כמו הרוב ופשוט אסע מדי פעם לחו"ל ללמוד להתאמן ואולי להתחרות קצת שם.

אם אני, אולג והאחים סודובסקי ועוד כמה אנשים טובים בתחומים אחרים של ספורט מוטורי הבלתי קיים בארץ, היינו רק עושים מה שטוב לנו אז באמת כלום לא היה מתפתח בארץ הזאת. ולך היה נשאר רק ולשבת בבית ולעונן על ESPN

לראם סמואל היה את הביצים להרים את מה שנהיה ל MDC בעקבות דירבון ולחץ פיזי מתון על ידי חלק מאיתנו , וזה היה במשך 4 עונות דבר מדהים עם קרוב ל 100 נהגים בכל ארוע! הוא ממש לא נהיה עשיר מזה - זה בטוח, אז למה לו בכלל לבזבז את השבת הפנוי שלו עבורינו?

מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? למה שיבוא יזם ויקים מסלול בארץ הקודש אם הוא לא יודע בוודעות שיש לזה דרישה? כי הוא קרא באיזה פורום נידח שכמה ילדים מבקשים זאת?

נכון אנו עושים את מה שאנו אוהבים ונהנים מכל רגע, ה"תרומה" שלנו זה בלנסות להרים את זה מהUNDERGROUND

אל הלגיטימיות. שהאבסורד זה בכל העולם כבר קרוב ל 100 שנה יש מירוצים ותחריות ורק רק רק במדינת ישראל עדיין חושבים

"בשביל מה צריך את זה" ושכל מי שמתעסק בזה ערס חוליגן ילד מופרע או סתם חולה הגה

פורסם

אתם יודעים מה המחשבה שלי בנושא המים במדינה? מחשבה שעולה לי כל פעם מחדש כשהנושא עולה והקמפיינים מתחילים?

כסף.

אנשים מגיבים לכסף.

אם (חס וחלילה) יכפילו לכם את מחיר הדלק, אתם תתחילו לנסוע לעבודה עם עוד חבר, לנסוע 80 בנתיב הימני, להחליף לרכב עם מנוע קטן וכו' . פתאום כולם יתחילו לחסוך כמה שהם רק יכולים.

ומה לגבי מחיר המים?

המדינה מתחננת שנשתמש בפחות מים ונתקלח פחות, אבל חשבון המים שלי זה הדבר הכי הכי שולי בהוצאות שלי, לא מעניין אותי אפילו לקרוא אותו אני יודע שאני צורך בסביבות עשרים שקל לחודש או משהו מגוחך כזה.

החשמל עולה לי פי 10, הארנונה גם, טלפון סלולרי כמובן, אבל מים לא מזיזים לי.

אם קוב מים עולה 5 שקלים, וכל הממטרות של מסלולים שפועלות יחד, מעיפות מים בקצב של ליטר לשניה, אז מדובר ב 3600 ליטר לשעה שהם 3.6 קוב, שהם 10.8 קוב בשלוש שעות שהם עבדו, כלומר חשבון מים של בערך 55 שקל.

55 שקל האלה זה מחולק על מספר משתתפים, נניח 10 שקל לבנאדם.

בנאדם שגם ככה השקיע זמן, דלק הלוך חזור + דלק בפעילות, כסף לזוג צמיגים, כסף להדרכה, אז ה 10 שקל האלו לא מזיזים לו.

אני בדעה שאם המדינה באמת היתה רוצה שנחסוך, היו מעלים את מחיר המים פי 10, ואולי מורידים 1% במס הכנסה כדי לאזן את נטל המס. התוצאה תהיה שנטל המס עלינו יהיה זהה בערך. אבל מי שכן יחסוך מים ישאר לו יותר כסף פנוי בסוף החודש, ולא סכום סמלי שמספיק למסטיק בזוקה.

תומר

פורסם

ראה התייחסות בגוף ההודעה.

אני רוצה להתיחס רק לחלק הזה.

באמת למה לנו בכלל להלחם בתחנות רוח של אישורים, חוקים ואחרי זה זלזול מאנשים כמוך. הרי גם אני כבר לא ילד, את הפרנסה שלי אני עושה בתחומים אחרים ובטוח לא אהיה כבר נהג מרוץ מקצוען , אז אולי באמת אעשה כמו הרוב ופשוט אסע מדי פעם לחו"ל ללמוד להתאמן ואולי להתחרות קצת שם.

כן, אימונים בחו"ל עולים לך כמו שהם יעלו לך בארץ כשזה יהיה חוקי. אני מאמין לך.

האמת היא שכולכם אוהבים ספורט מוטרי ורוצים אותו נגיש לכולם, ולא רק למי שיכול להרשות לעצמו.

אם אני, אולג והאחים סודובסקי ועוד כמה אנשים טובים בתחומים אחרים של ספורט מוטורי הבלתי קיים בארץ, היינו רק עושים מה שטוב לנו אז באמת כלום לא היה מתפתח בארץ הזאת. ולך היה נשאר רק ולשבת בבית ולעונן על ESPN

אני לא מכיר את כל האנשים האלה שהזכרת, לא יכול להתייחס אליהם אישית. ממה שאני קראתי יש די הרבה מלחמות יהודים על חוק הספורט המוטורי, כל מני מלחמות בין אגודות, ופוליטיקות. אני *לא* מתכוון לאותם אנשים שהזכרת, אני מתכוון לכל הדיון האינסופי שיש כאן על חוק הספורט המוטורי, IRDA וכו'.

לראם סמואל היה את הביצים להרים את מה שנהיה ל MDC בעקבות דירבון ולחץ פיזי מתון על ידי חלק מאיתנו , וזה היה במשך 4 עונות דבר מדהים עם קרוב ל 100 נהגים בכל ארוע! הוא ממש לא נהיה עשיר מזה - זה בטוח, אז למה לו בכלל לבזבז את השבת הפנוי שלו עבורינו?

כי הוא אוהב את זה.הוא עושה מה שהוא אוהב. אני לא מבין מה כל כך מסובך להבין כאן, ולמה צריך לצייר את ראם (או כל אדם אחר) כאילו הם אלטרואיסטים שפועלים למען הקהילה. למה ראם לא מארגן חוקי מקרמה לעיוורם\חרשים\אילמים? זה יתרום יותר, לאנשים שזקוקים לזה יותר. ראם עושה א מה שהוא עושה באהבה, אבל אל תצייר אותו כקדוש מעונה. אני לא חושב שאתה עובד עלי. אני חושב שאתה עובד על עצמך. אני רוצה להדגי: אני לא רואה שום פסול במה שראם עושה, נהפוך הוא! אבל אני לא מקבל את האמירה שהכל נעשה כתרומה. זה חרטה.

מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? למה שיבוא יזם ויקים מסלול בארץ הקודש אם הוא לא יודע בוודעות שיש לזה דרישה? כי הוא קרא באיזה פורום נידח שכמה ילדים מבקשים זאת?

נכון אנו עושים את מה שאנו אוהבים ונהנים מכל רגע, ה"תרומה" שלנו זה בלנסות להרים את זה מהUNDERGROUND

אל הלגיטימיות. שהאבסורד זה בכל העולם כבר קרוב ל 100 שנה יש מירוצים ותחריות ורק רק רק במדינת ישראל עדיין חושבים

"בשביל מה צריך את זה" ושכל מי שמתעסק בזה ערס חוליגן ילד מופרע או סתם חולה הגה

מה זה בדיוק "זה"? ספורט מוטוארי בכלל? רק דריפטינג? אתה לא צריך לשכנע אותי שיש את זה בכל העולם, ושזה לא עסק של מופרעים. לא יודע למה אתה מתאמץ.

פורסם

ניר ניר,

למה אתה "נדבק" דווקא לחברה שנראים לך לא טוב בעין כי הם צעירים/ערסים כדברייך ?

מה עם המבוגרים שנוסעים באיילון (למשל) בצד שמאל ממחלף השלום עד להרצליה על 60 ק"מש (ככה הם מכירים מימי הרום כרמל) וברגע האחרון הם קולטים את מחלף גלילות וקוטים כי הם מפספסים אותו ואז ישר חותכים את כל הנתיבים ובדרך גם לוקחים איתם איזה רוחב אופנוע או גורמים לכמעט תאונה (לא נכנסת לסטטיסטיקה ) כי הם הפתיעו את כל מי שהיה ב3 הנתיבים האחרים .

מה איתם ?

הם יודעים לנהוג נכון ? ואם כן לפי דעתך אז מה הקריטריון שלך לזה ? (רמז : זה לא קשור לכמה דוחו"ת חניה יש להם -תירוץ ידוע).

לשים תוית על אנשים כי אחד או שניים נוהגים כאילו והם בסרט זה עושה נזק לכולנו (גם צעירים וגם מבוגרים ) ובטח לעניין של ספורט מוטורי בארץ וזה בגלל שאז חושבים כל החכמי חלם כי אם אתה תנהג במסלול כך אז גם בכביש כך .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

תסתכל מה כתבתי בהודעה הקודמת שלי:

וגם אני מתעצבן עד מאוד כשאיזה @#$@ נוסע 89בנתיב הכי שמאלי. גם אני מהבהב לו, צופר לו, ואז אם זה לא עוזר, עובר ימינה ועוקף אותו. מעצבן אותי שאנשים כאלה הופכים אותי לעבריין.

מעבר לכך, אתה מאשים אותי בכך שאני שם תווית על אנשים.

מה זה: "מה עם המבוגרים שנוסעים באיילון (למשל) בצד שמאל ממחלף השלום עד להרצליה על 60 ק"מש " אם לא תווית?

פורסם

אני אתרום את שני הסנט שלי , שתנסה לקשור נושאים רבים שעלו כאן.

ראשית נושא המים - כמעט כולם בדעה שנעשה משגה. זה שהמדינה לא עושה, לא נותן לך לגיטימציה, לבזבז.

שנית תרבות הדיבור בפורום - אני חושב שלא אטעה , כל שרשור מעל X הודעות הופך לשרשור שבו יש הכפשות ודיון לגופו של אדם ולא לגופו של עיניין.

שלישית הזכות להתבטא בחופשיות - נשמת אפה של חברה בכלל ושל הפורום הזה בפרט. לא חוכמה לצדד בהודעה שתומכת בקו שלך החוכמה להתמודד בדעה שונה משלך, ללא התלהמות. " אני לא מסכים לאף מילה שאתה אומר אבל אני אלחם עד טיפת דמי האחרונה כדי שתוכל לאומרה " וולטייר מגדולי ההוגים של המהפיכה הצרפתית לפני למעלה מ 200 שנה.

רביעית קנאה חיובית - אני מקנא בראם סמואל וברוני S שהצליחו לשלב תחביב בפרנסה.אין טוב מזה. הצעתי לרוני שאני מוכן לסחוב את המזוודה שלו בטיול בחינת מכוניות על ,הבא שלו.

חמישית רמת הנהיגה בארץ - מבלי להיכנס להכללות נמצאת ברמה נמוכה ביותר והקשר ביו רמת הנהיגה לגיל הנהג הוא ביחס הפוך לגיל שוב בהכללה גסה.

שישית הויכוח כאן היה ברמה למי יש יותר גדול או כדברי פלאטו שרון " מה אתה עשיתתתת בשביל מדינההההה"

שביעית ספורט מוטורי בישראל - היייתי נוכח במירוצי אשקלון הייתי נוכח במירוץ הראשון שהתקיים בעפולה כמדומני. דברים מאז ירדו ועלו פה ושם. נחקק חוק הספורט המוטורי אותו יש למלא בתוכן בתקנות.

מי שחושב שהדיון בפורום כאן ושם + MDC או מירוצי חניון יקדמו את הנושא הוזה בהקיץ וחי באשליות. חלק מהפעילות עושה פעולה הפוכה. לפני מספר חודשים הייתה כתבה בידיעות אחרונות על מירוצי שישי במכוניות 300-1000 כ"ס. נזק כבד נגרם לנושא בו אנו דנים כאן.

עד שלא יקום גוף אחד שייצג את חובבי הספורט המוטורי בצורה מקצועית , יציג דפי עמדה, יצביע על יתרונותיו , ואני אקצין לרגע, להפחתת תאונות הדרכים , להזרמת כסף למדינה מתיירות מוטורית וניתן להביא שלל נימוקים נוספים , דבר לא יזוז.

עד שלא תשכנע ותרתום חברי כנסת, ראשי ערים , מובילי דעת קהל , וכו' לא יבוא שינוי.

הדימוי לעוסקים בתחום, בצדק או שלא בצדק זה פורקי עול וחוק. אחד יקרא לזה ערס שני יקרא לזה יצחק. לא תיפטר מן הדימוי , יקשה עליך לקדם את הנושא בו אתה אני ורבים אחרים חפצים בו.

ולסיום נימה אישית- היה לי חלום להיות בעליה של לוטוס אלן הגשמתי אותו כאן בארץ קודשנו. היה לי חלום נוסף להיות היבואן של לוטוס לארץ, פעלתי רבות להגשימו ולא צלח, אמצע וסוף שנות השיבעים, שילוב מושלם מבחינתי של תחביב ופרנסה.

חשבתי איך לספק גם לאחרים חלומות ובמקביל לעשות לביתי.רובינו פועלים כך. מעטים פועלים רק למען רעיון נטו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...