Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא. זה לא מספיק.

לא מעניין אף אחד מה ראית לפני 30 שנה.

"כמה השקעת בלראות אירוע ספורט מוטורי" - בחייך, כמה השקעת בשביל להשתתף באירועי ספורט מוטורי?

חמוד, אתה לא תחלק לי ציונים...

מעבר לזה, העובדה שמישהו פה השתתף בארוע מוטורי בישראל - מקנה לו את הזכות לטעון בעד בזבוז מים למכביר?

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד שרשור מצויין שהופך כהרף עין מדיון לגופו של דבר לדיון לגופו של איש.

חטא בזה פותח השרשור בחלקו ציונים למשתתפים באותו אירוע, רע הדבר , טוב היה עושה כפי שכבר הוזכר כאן , שהיה עומד באמצע המסלול ועוצר בגופו את העוולה ( קרי פונה לאחראי לאירוע שיפסיק את הבזבוז באופן מיידי ).

ההשתלחויות בו לאחר מכן מגלות לבסוף שאותו אדם בקי משהו בספורט המוטורי, גם אם בקיאותו נלמדה לפני 25 שנה+ ואולי או לא , הסתיימה שם.תשלום 500 יורו על כרטיס מלמד שהיא המשיכה גם לאחר מכן.

לא מתקנים עוולה בעוולה, ואם יש מישהו ( וכתבו פה מספר מנהלים בפורום ) שחושב שהשרשור הזה יכול לפגוע בעתיד הספורט המוטורי, הם יודעים למחוק הודעות ואף שרשורים שלמים.

לכן מסקנתי שהשרשור העלה בעיה נכונה , שעיריה לא חוסכת , לא מתיר למסלולים לחטוא, ואילו היה נעצר בכך מצויין. כרגע בבעיה הזו לא דנים כמעט ,אלא דנים בו בלבד, וחלק בצדק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אנשים פה מגיבים לא לעניין. זה הרבה יותר נוח להתמקד ב"חסך" שיש לפותח השרשור לגבי ספורט מוטורי,אבל אי אפשר להתעלם ממה שהוא העלה. ישראל לא שופעת מים גם כשאין בצורת,ועכשיו בכלל צריך לחסוך כל טיפה.

אז נכון שיש הרבה "אשמים" מסביב אבל אם כל אחד יראה מה הוא יכול לתרום (או במקרה הזה לחסוך),כבר המצב יהיה טוב יותר.

במקום,אנשים פה מפנים אצבע מאשימה לכל כיוון העיקר לא להתמקד בבעיה שעלתה פה :evil:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
חמוד, אתה לא תחלק לי ציונים...

מעבר לזה, העובדה שמישהו פה השתתף בארוע מוטורי בישראל - מקנה לו את הזכות לטעון בעד בזבוז מים למכביר?

לכל החמודים כאן - אתם מוזמנים להפסיק עם ההשתלחויות ולדבר לעניין (חרב המחיקה מאיימת מעל ראשיכם :wink: )

ניר, קראתי את כל השרשור ונראה לי שיש כאן הסכמה כללית שהשימוש במים בעייתי ולא ראוי. אני חושב שטוב שהעלית את הנושא כי הוא עשוי לגרום לאנשים לחשוב פעמיים לפני שהם עושים את זה שוב.

עם זאת - הדרך שבה עשית זאת היא פשוט לא נכונה. אתה קורא לאנשים כאן אלימים, אבל בינתיים אתה היחיד שהשתמש פה בכינוי "ערסים". מהיכרות טובה עם העוסקים בתחום - ערסים לא תמצא שם (ואין קשר למוצא, אז להרגע חבר'ה :lol: ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש פה איזה מישהו שקוראים לו ערן ורד, והוא זה שפתח את השירשור, אני רק הגבתי, ומשום מה מספר אנשים חושבים שאני פותח השירשור.

מה שיוצא זה שיש פה כבר שני אנשים שקוראים למי שזה לא יהיה "ערסים" :-). ערן ורד נשמע לי אמין, ואם הוא קרא לאותם חברה 'ערסים' אז נראה לי שאני יודע למה הוא מתכוון, ונראה לי שאני מסכים איתו. אולי לא בחירה עדינה של מילים, אבל מתארת בצורה הולמת את אותם חבר'ה.

פורסם

ראשית ניר קבל את התנצלותי שלא שמתי לב כי מדובר בשני אנשים שונים.

שנית הגדר לי את המילה ערס לפי המילון שלך ואולי של ערן, וכיצד הגדרה זו מתקשרת אל אותם אנשים שהיו על המסלול באותו יום.

האם רונאלדו הכדורגלן היה מוגדר אצלך כערס כאשר היה מופיע בישראל למשחק כדורגל שהדשא שלו הושקה כשעה לפני המשחק. תמהתני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מכיר גם מכיר *אישית* לפחות שני אנשים. ספורט מוטורי ישראלי? מרוצי ראלי קרוס באשקלון מספיק טוב לך? לראות את רם לנדס עם הגולף GTI הלבנה זה מספיק בשבילך?

רואה מהספה? מי אתה בכלל שתנבא מה אני עושה ומה לא? כמה השקעת בלראות ארוע ספורט מוטרי בחיים שלך? שמת פעם 500 יורו על כרטיס כניסה?

אני ראיתי ספורט מוטורי ישראלי כנראה כשאתה עוד היית בתאוריה. חוצפן.

עוד פעם השערות השערות ועוד השערות....לא מכיר אותי אישית וממשיך לתקוף אישית-מאיפה כבודו יודע מה אני עשיתי בשביל מדינה?

כפי שזה נראה לא טרחת לבדוק מהי המילה דריפט -בשבילך כולם אותו דבר - יש רעש של צמיגים נשרפים?-זהו.סגור. כנ"ל גם לגבי FUEL SLUT ועמותת הדראג נכון?

אנשים כמוך רק מעצבנים - מדברים מתוך חוסר נסיון אדיר ומתוך אטימות ישראלית טיפוסית.

ערן ורד נשמע לי אמין, ואם הוא קרא לאותם חברה 'ערסים' אז נראה לי שאני יודע למה הוא מתכוון, ונראה לי שאני מסכים איתו. אולי לא בחירה עדינה של מילים, אבל מתארת בצורה הולמת את אותם חבר'ה.

הכי טוב זה רק "לראות" "ונראה לי"-יש לך גם דעה משלך או שאתה אח של ? בא לך לשלוף את שפן הגזענות מהכובע?

כל מי שהגיב כאן הם אנשים שנמצאים או שהיו בתוך המערכת אכלו ושתו הרבה אבק עם שמנה וסלתה של התרבות המוטורית ולא רק "מכירים" אנשים שעוסקים בספורט - תבוא תמרשל אירוע אחד באמצע הקיץ -ואז תוכל לבוא לתת כאן דין ודברים-עד אז פשוט שב בשקט.

בנתיים הערס הגזעני האלים והאנוכי והכי חשוב הדוחה כאן זה אתה.

פורסם
יש פה איזה מישהו שקוראים לו ערן ורד, והוא זה שפתח את השירשור, אני רק הגבתי, ומשום מה מספר אנשים חושבים שאני פותח השירשור.

מה שיוצא זה שיש פה כבר שני אנשים שקוראים למי שזה לא יהיה "ערסים" :-). ערן ורד נשמע לי אמין, ואם הוא קרא לאותם חברה 'ערסים' אז נראה לי שאני יודע למה הוא מתכוון, ונראה לי שאני מסכים איתו. אולי לא בחירה עדינה של מילים, אבל מתארת בצורה הולמת את אותם חבר'ה.

קודם כל - מצטער, לא שמתי לב שלא אתה פתחת את השרשור. כנראה שהערן הזה פשוט נכנס, כתב מה שבא לו וברח.

יפה שהסקת שהוא אמין מכך שהוא מסוגל לכתוב ברהיטות, אבל גם שאר המגיבים בשרשור הזה, שחלקם גם לקחו חלק באותו היום, מסוגלים לכתוב ברהיטות. לא יודע מה ההגדרה שלך ל"ערסים" - אבל תאמין לי, אני מכיר את רוב החבר'ה שמתאמנים בדריפטים והם בפירוש לא ערסים (טוב, חוץ מתום סדובסקי. לא הייתי רוצה להתקל בו בסמטה חשוכה :lol: ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כן, רק "מרשלים" ישראליים יכולים להעביר ביקורת על מי שמבזבז מיים. אני אולי ערס באמת...

אגב, כמה אנשים בארץ הם מרשלים מוסמכים שגם תיפקדו בארוע ספורט מוטורי פורמלי וחוקי???

באשר להגדרה של ערס, אני כבר נתתי אותה. לא מדובר על ההגדרה המילולית כמובן (ערס זה סרסור בערבית, על פי מיטב ידיעתי). ערס זה מישהו אנוכי שחושב רק על עצמו, ואינו רואה את האחר.

דוגמאות (מוטוריות) לערסים:

1. אנשים שחונים בחניית נכים.
  2. אנשים שעוקפים את כל התור וחותכים.
  3. אנשים שעוקפים מימין ואז נכנסים לפניך וגורמים לך לבלימת חרום (למרות שהיית באמצע עקיפה במהירות טובה)
  4. אנשים שחוסמים רכבים אחרים בחנייה כפולה והולכים לסידורים.
  5. אנשים ששמים כנף אחורית של מעבורת חלל על הרכב שלהם כדי להשוויץ, ולא מבינים שבכל הקשור לסוג היחידי של ספורט מוטורי שהם מכירים ("רייסים") זה רק הורס.

הדוגמה האחרונה לא נכנסת להגדרה שלי, היא מתארת סוג אחר של אנשים - כזה שחשוב לו שכולם ייראו שיש לו הכי גדול, אבל לא מבין כלום במה שזה לא יהיה.

מפעמים רבות שבהן יצא לי בעבר לעבור בקניון הזהב בימי שישי אחהצ, את תמצא שם הרבה כאלה. לא כולם שם ערסים, אבל כנראה שהרבה כן.

פורסם

יופי של הגדרות, רק שאף אחת מהן לא מתאימה לאנשי הדריפטים. הם מתאמנים במגרש סגור ומשלמים על זה כסף כדי לנסוע בבטיחות מלאה. הדבר היחיד שהם לא חשבו עליו הוא מצב המים בישראל. ובגלל זה אולי מתאים לעשות להם נו-נו-נו, אבל בטח שלא לקרוא להם ערסים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כן, רק "מרשלים" ישראליים יכולים להעביר ביקורת על מי שמבזבז מיים. אני אולי ערס באמת...

אגב, כמה אנשים בארץ הם מרשלים מוסמכים שגם תיפקדו בארוע ספורט מוטורי פורמלי וחוקי???

באשר להגדרה של ערס, אני כבר נתתי אותה. לא מדובר על ההגדרה המילולית כמובן (ערס זה סרסור בערבית, על פי מיטב ידיעתי). ערס זה מישהו אנוכי שחושב רק על עצמו, ואינו רואה את האחר.

דוגמאות (מוטוריות) לערסים:

1. אנשים שחונים בחניית נכים.
  2. אנשים שעוקפים את כל התור וחותכים.
  3. אנשים שעוקפים מימין ואז נכנסים לפניך וגורמים לך לבלימת חרום (למרות שהיית באמצע עקיפה במהירות טובה)
  4. אנשים שחוסמים רכבים אחרים בחנייה כפולה והולכים לסידורים.
  5. אנשים ששמים כנף אחורית של מעבורת חלל על הרכב שלהם כדי להשוויץ, ולא מבינים שבכל הקשור לסוג היחידי של ספורט מוטורי שהם מכירים ("רייסים") זה רק הורס.

הדוגמה האחרונה לא נכנסת להגדרה שלי, היא מתארת סוג אחר של אנשים - כזה שחשוב לו שכולם ייראו שיש לו הכי גדול, אבל לא מבין כלום במה שזה לא יהיה.

מפעמים רבות שבהן יצא לי בעבר לעבור בקניון הזהב בימי שישי אחהצ, את תמצא שם הרבה כאלה. לא כולם שם ערסים, אבל כנראה שהרבה כן.

סליחה שאני שוב מצוטט את כל מה שאתה אומר - אבל אין כאן שום משפט או מילה אחת נכונה.

- מה זה קשור אם האירוע חוקי או לא חוקי? הסמכת FIA יש למרשלים האלה? התשובה היא כן יש בית ספר שמלמד את המקצוע הזה.

כל אירוע מקבל את אישור המשטרה - ואלה שלא פשוט מופסקים באמצע.

לגבי MDC ושאר ירקות - הכל תחת אישור , אז לפני שאתה זורק את המילה "חוקי" - תעשה RE בדיקה.

איפה הקשר בין 5 הדוגמאות שנתת לדריפט סגור בחניון מאורגן?

ישועתך טמונה במשפט האחרון שנתת לגבי קניון הזהב - זהו לידיעתך הגרעין הקשה של אלו שהקימו את הפורום הזה רובם מנהלים כאן ואיך שלא תסובב את זה קבעו וקובעים דה פאקטו תרבות נהיגה ישראלית.

עכשיו אם אתה רוצה להכנס ראש בראש לגבי מה הפורום הזה עשה ותרם לעשרות אלפי אנשים - אתה מוזמן .

פורסם

קראתי את כל השרשור, אי אפשר להגיד שהוא התדרדר לדיון לא ענייני מכיוון שכבר בהודעת הפתיחה נכתבו כל מני הערות שמתאימות לילד בן 5, וחבל, שכן בהחלט מדובר בנושא חשוב.

השרשור הזה הוא דוגמא מצוינת לוויכוח שלא תורם לשום דבר. בחייכם, הבן אדם אמר את המילה ערסים, נו שויין, תנו לו לדבר כמו ילד בן 5 ותעברו הלאה. אם לדעתו מדובר בערסים אז לדעתו מדובר בערסים, מה אכפת לכם ?! למה בכלל לרדת לרמה כזו ולהסיט את הדיון מנושא באמת חשוב.

העובדה שהוא ציין היא נכונה וטענתו לגבי חסכון במים מוצדקת (גם אם נלוו אליה כל מני ניתוחי אופי וכינויים חברתיים שונים), צריך לחסוך במים בכל דרך אפשרית.. אבל, נכון עשה דודי כשציין את בזבוז המים במגרשי כדורגל. מדוע שבמסלולים יפסיקו להשתמש במים ובליגה הישראלית לא (אני מוציא את חוקיות או אי חוקיות הספורט מההשוואה) ?

אני לא צדיק גדול ולא מתיימר להיות החסכן במים שיציל את כולם, אני גם נגד הניסיון הפתטי לתלות את תקוות ההצלחה בפרסומות של בר רפאלי ובלהתקלח 5 דקות פחות (למרות שאם יבטיחו לי שבפרסומת היא תופיע TOPLESS, אני מוכן להתקלח פעם בשבועיים).

אבל, יש דרך להגיב על דברים. "קורס מציל חיים" זו דרך מטופשת, מתנשאת ומזלזלת להגיב לפניה של מישהו בנושא המים, וחבל. הייתי מצפה לתגובה קצת יותר רצינית ועניינית (ושלא תזכיר באופייה תשובות של חברי כנסת מנותקים ואינטרסנטים שכולנו אוהבים), אולי אפילו לחשוב איך כן אפשר לחסוך במים, ובטוח אפשר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אפשר לומר שמה שהם מבזבזים זה רק טיפה בים,ואפשר להאשים את הממשלה בכך שהיא לא מוצאת את הפתרונות, שוב,זה עדיין לא מפחית מבזבוז המים שרואים בקליפ,והאמת שלא ממש משנה אם זה היה ל-5 דקות או ל-3 שעות כמו שציין פותח השרשור, קיימים פה פתרונות אחרים לנושא הרטבת המסלול (סקיד-קאר).

מה הקשר סקיד קאר??

זה היה אירוע דריפטים!

לא מכיר אותך אישית אבל ההתנערות של מסלולים בטענה של "זה היה אירוע פרטי"

זה באמת היה אירוע פרטי, המגרש הושכר ע"י המארגנים.

מי שסוטה מהדיון הזה הוא ניר.

רובנו כבר הסכמנו שהשימוש במים היה מוגזם ואולי לא במקום אז על מה הוא מחפש לריב עכשיו?

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

1. אנשים ששמים כנף אחורית של מעבורת חלל על הרכב שלהם כדי להשוויץ, ולא מבינים שבכל הקשור לסוג היחידי של ספורט מוטורי שהם מכירים ("רייסים") זה רק הורס.

חששני שהבחור בא בלעליב

:lol:

3338090809_891ee44b1c_o.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...