Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי סונטה שנת 2001 מנוע 2000 סמ''ק

ישנה תופעה בחודשים האחרונים בעיקר התקופה האחרונה .

בימים חמים לוקח לאוטו הרבה זמן להניע ז''א אני מקיש את הקוד מחכה 5 שניות שכל המערכות ידלקו

ומניע עכשיו האוטו מניע מגיע ל1300 סל''ד ואז עוד הפעם עושה ואותה תשובה בפעם השלישית ( בממוצע)

אני מניע א הרכב האוטו עוד הפעם מגיע ל-1300 סל''ד ואז יורד ל-300 סל''ד ומתחיל לקרטע לאיזורה-100 סל''ד

ולאחר 4 שניות של קירטועים הסל''ד עולה למהירות הנורמלית שלו 900-950סל''ד ומשם הכל בסדר.

למה זה קורה?:-)

נ''ב

זה קורה רק בימים חמים מאוד , בימים נעימים או בלילה זה לא קורה בכלל ומניע חלק .

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

נראה כי יש תקלה בלחץ הדלק של הרכב כמובן לפי התאור שלך.

שאלה זה קורה רק לאחר שהרכב עומד מספר שעות או שגם לאחר נסיעה אתה יורד מהרכב מנסה להניע לאחר מספר דקות ומופיעה התקלה?

פורסם

אבל אחרי 3-4 שניות הכל מסתדר .

עדיין יכול להיות שזה מנוע צעדים ?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

אני הייתי אומר שזה חיישן של הצ'וק גמור, ולכן הוא לא מזהה עם חם או קר בחוץ, מציף בדלק ומגביל כניסת אוויר..

:roll:

פורסם
מה יכול לגרום ללחץ דלק שונה בימים חמים ?

אשמח לתשובה...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...