Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המנוע פשוט רועד, אני כבר לא יודע מה לעשות. בוצעה טיפול 90K כולל החלפת כל השמנים וכל הפילטרים והנוזלים.

זמן מה לאחר הטיפול נדלקה נורית EPC לכמה שעות ונכבתה, מתוך הפורום הבנתי שזו בעיית מצערת, היום המצערת פורקה ממקומה ובוצע ניקוי יסודי ע"י חומר יעודי - לא עזר!

הרעידות:

1. כמעט בכל הנעה המנוע "משתעל" בערך כ 3-4 שניות (פח פח פח כזה) מה שמלווה ברעידות מטורפות.

2. אחרי ההנעה המפחידה הוא כאילו מתייצב אבל עדיין רועד מאוד וגם מרעיד מן הסתם את הרכב וההגה.

3. הרעידות הם לא רנדומליות אלה ממש מחזוריות, וההנעה המזעזעת חוזרת על עצמה כל הנעה בדיוק אותו דבר.

4. לפי דברי המכונאי שביצע היום את הניקוי של המצערת - יש צורך בהחלפת מצערת (נראה לי קצת מוגזם).

5. לפי דעתי זה משהו בהצתה, הבעיה היא שאין שום נורית דולקת המראה על תקלה כלשהי ברכב, מה שאמר שאם מחברים מחשב - הוא לא יראה כלום נכון?

תודה מראש לכל המומחים לרכבי פולקסוואגן.

פורסם

תראה,אני הוא לא מומחה לבטח,ולא משנה איזה תשובה תקבל מהמומחים שפה,ממליץ לך בתור בעל לפורד קונקט באותה שנה שלך, לפנות ולטפל אך ורק במוסך מורשה של צ'מפיון ותו לו!

במיוחד בשנתון חדש יחסית של הרכב

ג'ובני

פורסם

גם בשנתונים האלה (MK5) לא סידרו את המצערת?? חתיכת מחלה הדבר הזה.

ועוד רציתי לשדרג לכזאת...:|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה זה כיוון בסיסי בדיוק? לא נראה לי שהוא (המכונאי) ביצע כיוון כלשהו.., הוא פשוט פירק את המצערת, ניקה אותה עם ספריי והחזיר למקום וזהו.

פורסם

לפי התאור שלך במוסך לא ממש יודעים איך להתמודד עם הבעיה.

כוון בסיסי נועד לאפס את כוון המצערת ונדרש בכל פעם שמבצעים פירוק או שינוי במצב המצערת.

כאשר יש בעיה בסלילים נרשמת על כך תקלה במחשב המנוע.

• תוכן חדש...