Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה כללית ולדגם הנ"ל בפרט..

הרכב הנ"ל על פי מחירון יצחק לוי עומד על 72K. תכ'לס, לפחות לפי חיפוש ביד 2 ,המחירים שלו נעים בין 55K ל 65K.

גם רכבים שלפחות ע"פ הפרסום לא היו ליסינג..

ממש רכבים בודדים נעים ממש סביב מחיר המחירון.

מיותר לציין שכולם מדגישים עד כמה הרכב מוצלח ונקי מתאונות (למרות שקלומטרז' בדרך כלל גבוהה 25K לשנה בממוצע).

אין ספק שזה מעורר חשד מסוים, שלא יצא מצב שאקנה בזול אך לבסוף אשלם ביוקר.

הייתי שמח לשמוע חוות דעת מה יכולים להיות פשר ההפרשים האלו (שקיימים בצורה די גורפת) האם ניתן לסמוך על מי שנותן מחיר שכזה?

והאם בדיקה במכון לפני קנייה אמורה להוציא אותי די שקט או שיש מרווח גדול של בעיות שעלולות להתפספס בבדיקה?

תודה מראש.

פורסם

רכב במצב טוב לא יימכר כ"כ הרבה מתחת למחירון,גם אם עשה 25,000 ק" לשנה, או שזה סוחר או תאונה או שהיה מהשכרה /ליסינג לשעבר,

בנאדם שרושם במודעה 7 או יותר פחות מהמחירון בפעול שתבוא לדבר הוא גם יוריד לך 10 ואני לא חושב שיש מישהו פראייר שיוריד על ק"מ שאומנם קצת גבוהה 20 מהמחירון.

דווקא פוקוס במצב טוב תימכר קרוב מאד ואפילו במחיר מחירון, כי למצוא פוקוס יד ראשונה פרטית ושמורה קשה למצוא ויש רק זבל מלסיניג והשכרה ,ולכן לבעל הרכב יש כאן יתרון.

• תוכן חדש...