Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש בבעלותי מרצדס SLK 200 שנת 2006, במשך השנתיים שהרכב על הכביש המון אנשים לא שלטו בעצמם ושרטו אותה כמה פעמים. יש לי בכנף כמה שריטות ועל מכסה המנוע שריטה אחת. על הבגאז' היו כמה שריטות וצבעתי את כל הבגאז' בעקבות הונדליזם.

אני מבין שהאוטו מושך עיניים ויש להמון אנשים רעים דחף לפגוע בו בגלל סיבות כאלו ואחרות אבל מה אני יכול לעשות בעניין?

אני לא מתכוון לצבוע את האוטו, האם יש איזשהו משהו שיכול להסתיר, לטשטש את השריטות בצורה מקצועית?

תודה!

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

על מנת שנוכל להציע לך פתרון, תעלה תמונות ברורות של השריטות ונציע לך מה לעשות.

ללא תמונות אנחנו לא יכולים לדעת מהי חומרת השריטות.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

שריטות שטחיות ניתן להעלים בטיפול דיטיילינג, אבל שריטות עמוקות מחייבות את צביעת המכלל (דלת, כנף וכו').

אם תכתוב מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למקומות מקצועיים לדיטיילינג.

יש שיטה של ציפו פלסטי לחלקי הפח למניעת שריטות http://www.sunfilm1.co.il/Heb-3-0.htm

ולמכונית שמושכת ונדליסטים אולי כדאי לבצע זאת (לאחר תיקוני השריטות).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קודם כל תודה על התגובות,

אני מאיזור הדרום, אפשר קצת יותר מידע על העניין של הדייטליינג? (מה זה, איפה, למה, כמה?)

אני אצלם ואעלה כמה שיותר מהר, יש כמה שריטות ממש מכוערות. אף שריטה אמנם לא הגיעה לרמה של פח.

אני חושב שהכל זה רק שריטות צבע.

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

דבר עם ירון מקוסמטיקאר, הבחור מקצועי מאוד. לא מזמן היה אצלי לטיפול באלפות שלי.

אמנם לא נזקקתי לזה אבל לטענתו הוא יכול להעלים גם שריטות עמוקות ללא צביעת המכלול.

הוא גם נותן אופציה של טיפול אצלך ללא צורך בנסיעה אליו.

הטלפון שלו 0542277699

• תוכן חדש...